WP Provider
WP Provider
125 Google recensies
byAr Bicycle
04/12/2022
Harde werkers, top service, staan altijd voor je klaar! Wat kan je nog meer wensen?!
Machiel van Lieshout
02/11/2022
Prima webhost. Lekker snelle servers en je krijgt snel hulp bij technische vragen. Gespecialiseerd in Wordpress, maar ook prima voor andere CMS-systemen.
Asim Arslan
27/10/2022
Een top bedrijf om mee samen te werken, denken met je mee en kijken buiten de lijntjes naar wat ze voor je kunnen betekenen!
Nico Lubbers
25/10/2022
WP Provider heeft mij geholpen om een webapplicatie op een subdomein te draaien, daar waren we zelf niet uitgekomen zonder hun hulp. Zeer snel en adequaat geholpen. Toppie !
M. Braber
25/10/2022
Prima service van WP Provider, goed bereikbaar en gerichte en snelle hulp. Precies datgene wat je hoopt te krijgen van je provider.
Joyce Monthiny
25/10/2022
Wat een top partij! Staat dag en nacht voor ons klaar. Echt een aanrader!
Corné Klopper
17/10/2022
Waanzinnige service. Altijd paraat met snelle reacties, support en advies.
Sjoerd
12/10/2022
Geweldige partij! Erg snelle en kwalitatief hele goede service! Reageren snel via de mail en telefoon en handelen de meeste problemen binnen enkele minuten af. Kan WP Provider iedereen aanraden!
Joep van Vuren
12/10/2022
Het is fijn samenwerken met WP Provider. Een aantal websites van mijn klanten worden gehost bij WP Provider. Als er iets aan de hand is wordt het altijd direct opgelost. WP Provider is ook telefonisch bereikbaar, wat ik een groot pluspunt vind. Kortom: korte lijntjes, super service en betrouwbaar.

Welke mijlpalen brengt WordPress in 2023?

Onlangs was het weer zover, Matt Mullenweg sprak over de staat van WordPress en gaf opnieuw interessante visies op 2023 en toekomstige ontwikkelingen.

De volgende ontwikkelingen zijn bijzonder spannend.

Uitgebreide taxonomie voor de plugin- en themamap

De nieuwe taxonomieën moeten helpen het doel van de uitbreidingen sneller te bepalen.

Voor plugins zou dit kunnen betekenen dat er een tag is voor plugins die een ontwikkelaar maakt om een probleem op te lossen, maar die niet bedoeld zijn voor breed publiek gebruik en waarvoor geen specifieke ondersteuning bestaat. Een andere tag is bedoeld voor “community” plugins, dat zijn plugins die “van ons allemaal zijn” en worden beheerd door de hoofdontwikkelaars voor de volgende generatie. De “Canonical” tag moet worden gebruikt voor plugins zoals Gutenberg of de WordPress Importer.

Een andere tag is bedoeld voor commerciële plugins die een soort upsell hebben en vaak commerciële ondersteuning bevatten. Alles met een Pro-versie valt in deze categorie.

De nieuwe taxonomieën worden later deze maand geïntroduceerd in de directories en zullen ook beschikbaar zijn in de backend van WordPress-installaties op de plugin- en themapagina’s. Het doel is om het gebruikers gemakkelijker te maken de juiste plugin of het juiste thema voor hun behoeften te vinden.

Gutenberg Fase 3

Nu het einde van fase 2 van de Gutenberg-ontwikkeling is bereikt,

  1. Gutenberg-editor voor berichten en pagina’s
  2. Gutenberg-blokken kunnen nu worden gebruikt om een hele website te ontwerpen (Full Site Editing)

gaan we verder met fase 3.

Samenwerking in real time

In de toekomst zal real-time samenwerking mogelijk zijn in WordPress, d.w.z. de samenwerking van meerdere auteurs op een thema of ook op een bericht. Matt Mullenweg heeft het over de mogelijkheid om een link naar een collega te sturen, waarmee deze een conceptpost opent en vervolgens in realtime wijzigingen of aanvullingen aanbrengt, zoals bekend van Google Docs. Het moet ook mogelijk zijn opmerkingen in te voegen. En er moet een meldingsfunctie komen die informeert over wijzigingen die door werknemers worden aangebracht.

Openverse

In dit verband moet ook het gebied van de revisies worden herzien. Bovendien moet er een link of verbinding zijn met de Openverse in de mediatheek, zodat hier een uitwisseling kan plaatsvinden. Het moet dus mogelijk zijn om afbeeldingen uit de Openverse te gebruiken, maar ook om afbeeldingen in de Openverse beschikbaar te stellen.

Gutenberg Fase 4

De voor fase 4 geplande meertaligheid is echter nog “jaren verwijderd”.

Speeltuin

Matt Mullenweg presenteert de Speeltuin waar u WordPress in uw browser kunt testen, inclusief de installatie van plugins en thema’s. Momenteel bevindt het project zich nog in de ontwikkelingsfase, maar in de toekomst zouden onder andere de volgende zaken mogelijk moeten zijn:

  • Website klonen met één klik om te experimenteren met design updates en plugins.
  • WordPress programmeer tutorials in de browser zonder lokale setup (zoals deze vroege preview van een live block editor).
  • Website builder zonder installatie
  • Opties voor PHP- en WordPress-versies – handig voor testers
  • Bug rapporten
  • Ontwikkelomgevingen met één klik voor code review, onboarding van nieuwe ontwikkelaars of het debuggen van mislukte tests direct in CI

WordPress wordt 20 jaar

Volgend jaar viert WordPress zijn 20e verjaardag. Er is een speciale website voor: WP20. Hier zal informatie over evenementen te vinden zijn, maar ook merchandise.

Delen:

admin

admin

Laatste berichten

Follow us