WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Welke mijlpalen brengt WordPress in 2023?

Onlangs was het weer zover, Matt Mullenweg sprak over de staat van WordPress en gaf opnieuw interessante visies op 2023 en toekomstige ontwikkelingen.

De volgende ontwikkelingen zijn bijzonder spannend.

Uitgebreide taxonomie voor de plugin- en themamap

De nieuwe taxonomieën moeten helpen het doel van de uitbreidingen sneller te bepalen.

Voor plugins zou dit kunnen betekenen dat er een tag is voor plugins die een ontwikkelaar maakt om een probleem op te lossen, maar die niet bedoeld zijn voor breed publiek gebruik en waarvoor geen specifieke ondersteuning bestaat. Een andere tag is bedoeld voor “community” plugins, dat zijn plugins die “van ons allemaal zijn” en worden beheerd door de hoofdontwikkelaars voor de volgende generatie. De “Canonical” tag moet worden gebruikt voor plugins zoals Gutenberg of de WordPress Importer.

Een andere tag is bedoeld voor commerciële plugins die een soort upsell hebben en vaak commerciële ondersteuning bevatten. Alles met een Pro-versie valt in deze categorie.

De nieuwe taxonomieën worden later deze maand geïntroduceerd in de directories en zullen ook beschikbaar zijn in de backend van WordPress-installaties op de plugin- en themapagina’s. Het doel is om het gebruikers gemakkelijker te maken de juiste plugin of het juiste thema voor hun behoeften te vinden.

Gutenberg Fase 3

Nu het einde van fase 2 van de Gutenberg-ontwikkeling is bereikt,

  1. Gutenberg-editor voor berichten en pagina’s
  2. Gutenberg-blokken kunnen nu worden gebruikt om een hele website te ontwerpen (Full Site Editing)

gaan we verder met fase 3.

Samenwerking in real time

In de toekomst zal real-time samenwerking mogelijk zijn in WordPress, d.w.z. de samenwerking van meerdere auteurs op een thema of ook op een bericht. Matt Mullenweg heeft het over de mogelijkheid om een link naar een collega te sturen, waarmee deze een conceptpost opent en vervolgens in realtime wijzigingen of aanvullingen aanbrengt, zoals bekend van Google Docs. Het moet ook mogelijk zijn opmerkingen in te voegen. En er moet een meldingsfunctie komen die informeert over wijzigingen die door werknemers worden aangebracht.

Openverse

In dit verband moet ook het gebied van de revisies worden herzien. Bovendien moet er een link of verbinding zijn met de Openverse in de mediatheek, zodat hier een uitwisseling kan plaatsvinden. Het moet dus mogelijk zijn om afbeeldingen uit de Openverse te gebruiken, maar ook om afbeeldingen in de Openverse beschikbaar te stellen.

Gutenberg Fase 4

De voor fase 4 geplande meertaligheid is echter nog “jaren verwijderd”.

Speeltuin

Matt Mullenweg presenteert de Speeltuin waar u WordPress in uw browser kunt testen, inclusief de installatie van plugins en thema’s. Momenteel bevindt het project zich nog in de ontwikkelingsfase, maar in de toekomst zouden onder andere de volgende zaken mogelijk moeten zijn:

  • Website klonen met één klik om te experimenteren met design updates en plugins.
  • WordPress programmeer tutorials in de browser zonder lokale setup (zoals deze vroege preview van een live block editor).
  • Website builder zonder installatie
  • Opties voor PHP- en WordPress-versies – handig voor testers
  • Bug rapporten
  • Ontwikkelomgevingen met één klik voor code review, onboarding van nieuwe ontwikkelaars of het debuggen van mislukte tests direct in CI

WordPress wordt 20 jaar

Volgend jaar viert WordPress zijn 20e verjaardag. Er is een speciale website voor: WP20. Hier zal informatie over evenementen te vinden zijn, maar ook merchandise.

Delen:

Picture of admin

admin

Laatste berichten

Follow us