WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

SSL Certificaten

SSL Certificaten WP Provider
WP Provider

Veilig jouw website online bij WP Provider

Als partner of gebruiker van het WP Provider platform hoef je je geen zorgen te maken als het gaat om SSL certificaten. Wanneer je een samen werking met ons aangaat is een SSL certificaat kopen namelijk niet nodig.

Standaard wordt jouw website uitgerust met een ZeroSSL of Let’s Encrypt SSL certificaat. Deze certificaten voldoen aan de vereisten als het gaat omtrent online veiligheid en compatibiliteit met alle bekende browsers.

WP Provider

Snelle support om jouw vragen te beantwoorden

Wanneer je kiest voor managed E-mail hosting met SLA, heb je toegang tot 24/7 ondersteuning van WordPress experts. Als je een technische vraag hebt of er zelf niet uitkomt kunt u er zeker van zijn dat er iemand beschikbaar zal zijn om u te helpen.

WP Provider Header scaled

Wat onze klanten zeggen over de WP Provider Service

Karlijn Kwint
Karlijn Kwint
Lees verder
Ik ben heel erg blij met WP Provider. Het loopt als een zonnetje, en als ik dan toch ergens tegenaan loop op mijn website is het standaard binnen een paar minuten opgelost: even bellen of mailen en ze fixen het direct voor je.
Justin van Houdt
Justin van Houdt
Lees verder
Sinds de samenwerking die wij met WP Provider zijn aangegaan, zijn wij aangenaam verrast. Naast een snelle en veilig server, zijn wij vooral te spreken over de snelle en professionele respons die wij van Marco krijgen. Elke vraag werd binnen 10 min beantwoord en opgelost. Top service!
Miles Niemeijer
Miles Niemeijer
Lees verder
Wij zijn met ons bedrijf net overgestapt van een grote hostingaanbieder die hele slechte service verleende en gebruik maakte van chatbots naar WP Provider. Het verschil dat echte mensen kunnen maken is groot: snelle respons en mooie resultaten. Blijf zo doorgaan WP Provider (en stap ajb nooit over op chatbots en hou je mensen in dienst)!
Robin Buzink
Robin Buzink
Lees verder
Marco en zijn team bij WP Provider zijn een absolute aanvulling voor ieder online marketing of webdesign bureau. Het is een stabiele partner die voor je klaar staat als je hem nodig hebt. Korte lijnen, duidelijke communicatie en stabiele hosting die je zonder zorgen kunt aanbieden aan je klanten omdat je weet dat je kwaliteit verkoopt.
Edouard Dopper
Edouard Dopper
Lees verder
Marco en consorten neemt alle onzekerheid en werk uit je handen. Zij hebben mijn domeinnaam overgezet en WP geinstalleerd voor me. WP geeft service weer een goede naam. Reageren snel, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Fantastisch! dank je wel
Lory Rave
Lory Rave
Lees verder
Een hele fijne partner om mee samen te werken! Ik weet bij wp provider zeker dat mijn klanten in goede handen zijn! Ze staan 24/7 voor je klaar en wij hebben nog geen enkel probleem gehad wat niet binnen een dag opgelost kon worden! Ga zo door!
in Novation
in Novation
Lees verder
Ik krijg altijd en onvoorwaardelijk snel antwoord en hulp. Ongeacht de dag of tijdstip. Het advies en de hulp is altijd goed. Deze partner geeft mij het vertrouwen om mijn online business verder te ontwikkelen.
Crossfold Synergybikes
Crossfold Synergybikes
Lees verder
Zeer goede en snelle communicatie. Staan direct klaar om je te helpen. Zelfs een antwoord terug tijdens een weekend. Dit heb ik niet meegemaakt met andere providers. Kwaliteit top!
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
WP Provider is duidelijk beter dan de gemiddelde hosting provider en is gespecialiseerd in supersnelle WordPress hosting. Hier ben je geen nummer maar er wordt echt naar je geluisterd. Bovendien krijg je adviezen waar je echt mee vooruit kan.
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
Niet de goedkoopste aanbieder. Wel de beste value for money in Nederland. Goedkoop is bijna altijd duurkoop bij webhosting weet ik uit ruime ervaring. De hosting van WP Provider is supersnel (litespeed) en de ondersteuning is buitengewoon goed. Het gebeurt niet vaak maar WP Provider is er als je ze nodig hebt! Cruciaal voor de stabiele website. Een aanrader voor iedere serieuze website-beheerder of eigenaar. Dank voor jullie tophosting en support!
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
Over de jaren heen met redelijk wat hosting partijen samengewerkt maar WP Provider spant de kroon! De service en de gehoste websites zijn razendsnel en ook als er zich een storing voordoet wordt in je verwachting overtroffen. WordPress website? WP Provider!
Bart Burgers
Bart Burgers
Lees verder

Ok, ok ze zijn niet de goedkoopste aanbieder. Maar wel heel veel snelheid! Zowel op het gebied van snelle WordPress hosting, ondersteuning (zeer veel wp kennis) en snelle response!
Daarnaast nooit te beroerd om op heel korte termijn je uit de brand te helpen
Top en zeker een aanrader!

Vorige
Volgende

Vraag & antwoord

Wellicht beantwoorden onderstaande antwoorden uw vraag.

SSL maakt gebruik van een combinatie van openbare en privé sleutel om gegevens te beveiligen die worden uitgewisseld tussen een webbrowser en een webserver. De openbare sleutel wordt gebruikt om de gegevens te versleutelen, en de privésleutel om ze te ontsleutelen.

Wat is het verschil tussen gratis SSL en een betaald SSL-certificaat?
WP Provider biedt gratis Basic SSL aan, maar ook betaalde SSL certificaten. Voor al onze SSL certificaten gebruiken we de hoogste encryptie, dus het is hetzelfde. Dus wat is het verschil tussen gratis Basic SSL en betaalde SSL certificaten?

Encryptie en validatie
Het is belangrijk om eerst de twee belangrijke functies van SSL te noemen om de verschillen te verduidelijken.

Encryptie zorgt ervoor dat bezoekers van uw website kunnen communiceren via een beveiligde, gecodeerde HTTPS-verbinding.
Validatie zorgt ervoor dat iemand ervan uit kan gaan dat de persoon met wie hij communiceert ook echt is wie hij zegt dat hij is. En dus niet zomaar iemand, die zich voordoet als die persoon of partij.

Verschillende soorten certificaten
Basic SSL, gebaseerd op Let’s Encrypt, biedt versleuteling. Het certificaat is niet verbonden aan een naam of organisatie. Afgezien van de domeinnaam is er geen verdere validatie. De controle of iemand of een organisatie is wie ze zeggen dat ze zijn, is dus minimaal. Daarom is er nog steeds vraag naar betaalde certificaten die meer validatie bieden.

Met Domein SSL is er enkel validatie op het niveau van het domein. Er wordt gecontroleerd of u controle heeft over het domein waarvan u zegt eigenaar te zijn. Dit wordt gecontroleerd door de Certificate Authority (CA) en is in principe hetzelfde als wat Let’s Encrypt doet.

Beginnend met Organization SSL, wordt er daadwerkelijk gekeken naar bedrijfsgegevens. De CA controleert of de organisatie is wie ze zegt dat ze is. Om dit te doen worden de Kamer van Koophandel gegevens van de organisatie gecontroleerd. Ook wordt in de Whois gecontroleerd of het domein op naam van de organisatie staat geregistreerd.

Wat bij Organisation SSL gebeurt op het gebied van validatie, gebeurt ook bij Extended SSL. Dit gaat echter een stap verder. Er worden nog meer bedrijfsgegevens gecontroleerd en de CA zal ook contact met u opnemen. Bij dit certificaat zult u na uitgifte de bedrijfsnaam in de adresbalk zien staan. Heeft u een eenmanszaak, dan zullen sommige browsers daarnaast ook de naam van de eigenaar tonen.

Kortom de validatie bij een betaald organisatie SSL certificaat is strenger dan bij gratis certificaten.

Er zijn drie hoofdtypen SSL-certificaten: Domein Gevalideerd (DV), Organisatie Gevalideerd (OV), en Uitgebreide Validatie (EV). Domein gevalideerde certificaten zijn de meest eenvoudige en worden meestal gebruikt voor persoonlijke websites of kleine bedrijven. Organisatiegevalideerde certificaten worden gebruikt door grotere bedrijven en vereisen meer informatie die moet worden verstrekt om te kunnen worden uitgegeven. Extended Validation-certificaten zijn het strengst en vereisen dat de meeste informatie wordt verstrekt, maar zij bieden het hoogste niveau van beveiliging.

SSL-certificaten kosten gewoonlijk tussen 10 en 120 per jaar. De prijs hangt af van het type certificaat, de geldigheidsduur en het niveau van beveiliging dat het biedt.

Als uw website gebruik maakt van SSL, ziet u een hangslotpictogram in de adresbalk van uw webbrowser. U kunt ook controleren of er een SSL-certificaat aanwezig is door te kijken naar de https:// in de URL.

Wij verlengen tijdig de SSL certificaten zodat er geen onderbreking plaatsvindt.

WP Provider is een webhostingbedrijf dat verschillende soorten SSL-certificaten aanbiedt voor het beveiligen van websites.

Er zijn verschillende soorten SSL-certificaten, afhankelijk van het niveau van beveiliging en authenticatie dat nodig is voor een website.

Een paar van de SSL-certificaten die WP Provider aanbiedt, zijn:

Domain Validation (DV) SSL-certificaten: deze certificaten verifiëren alleen het domein waarvoor ze zijn uitgegeven. Ze zijn geschikt voor websites met lage risico’s, zoals blogs en persoonlijke websites.

Organization Validation (OV) SSL-certificaten: deze certificaten verifiëren niet alleen het domein, maar ook de organisatie die achter de website staat. Ze zijn geschikt voor bedrijfswebsites en andere websites met een professioneel profiel.

Extended Validation (EV) SSL-certificaten: deze certificaten bieden het hoogste niveau van beveiliging en authenticatie. Ze verifiëren niet alleen het domein en de organisatie, maar ook de rechtspersoonlijkheid van de organisatie. EV SSL-certificaten zijn geschikt voor websites met hoge risico’s, zoals banken en online winkels.

Bovendien biedt WP Provider ook Wildcard SSL-certificaten aan, die beveiliging bieden voor alle subdomeinen van een domein. Dit is handig voor websites met meerdere subdomeinen die beveiligd moeten worden.

Het is aan te raden om het juiste SSL-certificaat te kiezen dat past bij de behoeften van uw website en het niveau van beveiliging en authenticatie dat nodig is. Als u twijfelt welk certificaat het beste is voor uw website, kunt u contact opnemen met WP Provider voor advies.

Alle websites die bij ons worden gehost vereisen een SSL certificaat. Hier controleren wij zelf op en hebben tevens de security-headers geforceerd dat het gebruiken van geen certificaat niet mogelijk is.Als uw website geen SSL gebruikt, is het mogelijk dat iemand de gegevens onderschept die worden uitgewisseld tussen uw website en de webbrowser van een gebruiker. Hierdoor zouden zij de gegevens kunnen bekijken of wijzigen, wat zou kunnen leiden tot identiteitsdiefstal of andere veiligheidsrisico’s.

Neem contact op

Wil je meer informatie omtrent onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande telefoonnummer.

085-1304997

Jouw website veilig hosten?

Wij nemen de verhuizing volledig uit handen voor jou!

Meer informatie omtrent SSL certificaten?