WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Registreer een domeinnaam

Voer het gewenste domeinnaam in en druk op zoeken.

loading
Vul jouw domeinnaam in
Please verify that you are not a robot.
WP Provider

Online met jouw eigen domein!

WP Provider is de perfecte plek om een domein te registreren of een website op te zetten. Met meer dan 1500 verschillende domeinextensies om uit te kiezen, vind je vast en zeker de perfecte voor jouw project. Populaire extensies zoals .com en .nl zijn beschikbaar, maar ook meer exotische keuzes zoals .amsterdam, .shop of .online

Domeinregistraties zijn een belangrijk onderdeel van elke website of online business. WP Provider biedt als domeinregistrar een verscheidenheid aan diensten aan om u te helpen het maximale uit uw domein te halen. Zo bieden wij verschillende opties voor domeinregistraties, waaronder privéregistraties, bulkregistraties, en meer. 

Domeinregistratie
EU logo
Amsterdam logo
logo.net.color
partners_tld
WP Provider

1500+ extensies

WP Provider heeft meer dan 1500 domeinextensies beschikbaar. Het is eenvoudig om een domein te registreren. Controleer de beschikbaarheid en voeg het gewenste domein toe aan de winkelwagen. Je kunt één domein kopen of registreren, of meerdere domeinen tegelijk. Wij hebben de meest populaire domeinextensies beschikbaar.

U kunt eenvoudig meerdere domeinen registreren met bijvoorbeeld een extensie zoals: .nl, .com, .net, .org, .info, .biz, .mobi, .name, .tel, .us, .pl, .eu, .tv, .cc, . ws, .be, .at, .nu, .mx, .com.mx, .co.uk, .co.uk, .net.uk, .org.uk, .me.uk, .se, .nu, .dk, .es, .co.nz, .net.nz, .org.nz, .co.za, .com.au, .net.au, .org.au, .amsterdam

WP Provider

Wij doen de verhuizing!

Het proces voor het overdragen van een domeinnaam varieert afhankelijk van de registrar, maar is over het algemeen vrij eenvoudig. Gewoonlijk kun je bij jouw huidige hostingpartij in het controlpanel een verhuiscode, ookwel EPP code genoemd opvragen. Met deze verhuiscode kun je jouw domeinnaam verhuizen. Je kan dit zelf doen in ons controlpanel of je kunt ons het verzoek doen met de benodigde gegevens zodat wij dit verder voor jou uit handen nemen!

Managed WordPress hosting Managed WordPress hosting

Gebruiksvriendelijk Controlepaneel

Managed WordPress hosting

Eenvoudig DNS templates toepassen

Stel met 1 klik alle benodigde records in voor bijvoorbeeld Office365, Google Workspace of Zoho-mail.

Meer dan 1500 extensies

Door het brede scale aan extensies hoef je niet meer bij verschillende partijen jouw domeinnamen te registreren.

Gebruikersgemak

Het WP Provider Controlpanel is gebruiksvriendelijk en geschikt voor mensen met weinig ervaring in website-ontwikkeling.

WP Provider
WP Provider

Enterprise infrastructuur

Wij staan voor jou klaar wanneer jij ons nodig hebt. Onze experts staan 24/7 klaar om in te grijpen als er problemen voordoen. Door onze jarenlange ervaring met WordPress is jouw website in goede handen.

Wat onze klanten zeggen over de WP Provider Service

Karlijn Kwint
Karlijn Kwint
Lees verder
Ik ben heel erg blij met WP Provider. Het loopt als een zonnetje, en als ik dan toch ergens tegenaan loop op mijn website is het standaard binnen een paar minuten opgelost: even bellen of mailen en ze fixen het direct voor je.
Justin van Houdt
Justin van Houdt
Lees verder
Sinds de samenwerking die wij met WP Provider zijn aangegaan, zijn wij aangenaam verrast. Naast een snelle en veilig server, zijn wij vooral te spreken over de snelle en professionele respons die wij van Marco krijgen. Elke vraag werd binnen 10 min beantwoord en opgelost. Top service!
Miles Niemeijer
Miles Niemeijer
Lees verder
Wij zijn met ons bedrijf net overgestapt van een grote hostingaanbieder die hele slechte service verleende en gebruik maakte van chatbots naar WP Provider. Het verschil dat echte mensen kunnen maken is groot: snelle respons en mooie resultaten. Blijf zo doorgaan WP Provider (en stap ajb nooit over op chatbots en hou je mensen in dienst)!
Robin Buzink
Robin Buzink
Lees verder
Marco en zijn team bij WP Provider zijn een absolute aanvulling voor ieder online marketing of webdesign bureau. Het is een stabiele partner die voor je klaar staat als je hem nodig hebt. Korte lijnen, duidelijke communicatie en stabiele hosting die je zonder zorgen kunt aanbieden aan je klanten omdat je weet dat je kwaliteit verkoopt.
Edouard Dopper
Edouard Dopper
Lees verder
Marco en consorten neemt alle onzekerheid en werk uit je handen. Zij hebben mijn domeinnaam overgezet en WP geinstalleerd voor me. WP geeft service weer een goede naam. Reageren snel, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Fantastisch! dank je wel
Lory Rave
Lory Rave
Lees verder
Een hele fijne partner om mee samen te werken! Ik weet bij wp provider zeker dat mijn klanten in goede handen zijn! Ze staan 24/7 voor je klaar en wij hebben nog geen enkel probleem gehad wat niet binnen een dag opgelost kon worden! Ga zo door!
in Novation
in Novation
Lees verder
Ik krijg altijd en onvoorwaardelijk snel antwoord en hulp. Ongeacht de dag of tijdstip. Het advies en de hulp is altijd goed. Deze partner geeft mij het vertrouwen om mijn online business verder te ontwikkelen.
Crossfold Synergybikes
Crossfold Synergybikes
Lees verder
Zeer goede en snelle communicatie. Staan direct klaar om je te helpen. Zelfs een antwoord terug tijdens een weekend. Dit heb ik niet meegemaakt met andere providers. Kwaliteit top!
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
WP Provider is duidelijk beter dan de gemiddelde hosting provider en is gespecialiseerd in supersnelle WordPress hosting. Hier ben je geen nummer maar er wordt echt naar je geluisterd. Bovendien krijg je adviezen waar je echt mee vooruit kan.
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
Niet de goedkoopste aanbieder. Wel de beste value for money in Nederland. Goedkoop is bijna altijd duurkoop bij webhosting weet ik uit ruime ervaring. De hosting van WP Provider is supersnel (litespeed) en de ondersteuning is buitengewoon goed. Het gebeurt niet vaak maar WP Provider is er als je ze nodig hebt! Cruciaal voor de stabiele website. Een aanrader voor iedere serieuze website-beheerder of eigenaar. Dank voor jullie tophosting en support!
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
Over de jaren heen met redelijk wat hosting partijen samengewerkt maar WP Provider spant de kroon! De service en de gehoste websites zijn razendsnel en ook als er zich een storing voordoet wordt in je verwachting overtroffen. WordPress website? WP Provider!
Bart Burgers
Bart Burgers
Lees verder

Ok, ok ze zijn niet de goedkoopste aanbieder. Maar wel heel veel snelheid! Zowel op het gebied van snelle WordPress hosting, ondersteuning (zeer veel wp kennis) en snelle response!
Daarnaast nooit te beroerd om op heel korte termijn je uit de brand te helpen
Top en zeker een aanrader!

Vorige
Volgende

Vraag & antwoord

Wellicht beantwoorden onderstaande antwoorden uw vraag.

Een domeinnaam is een unieke naam voor een website. Het is het deel van een webadres dat komt na “www” en voor de extensie “.nl” of “.com”.

Om een beschikbare domeinnaam te vinden, gebruikt u de zoekbalk om te controleren of uw websitenaam vrij is om geregistreerd te worden of dat deze niet beschikbaar is. Als uw domeinnaam al bezet is, is het mogelijk om een bod te doen aan de huidige eigenaar. Hiervoor kun je het beste de eigenaar contacteren.

Je kan kiezen uit 1 tot 63 tekens voor jouw domeinnaam, maar vergeet niet dat hoe korter hij is, hoe beter hij zal worden onthouden.

Domeinregistratie is een vrij snel proces, en kan meestal in minder dan 24 uur worden voltooid. Een .nl als voorbeeld is al actief in enkele uren.

Houd er echter rekening mee dat uw nieuwe domein mogelijk niet onmiddellijk actief wordt, aangezien het tot 72 uur kan duren voordat DNS-wijzigingen zijn doorgevoerd.

Daarnaast zijn er voor sommige domein extensies extra handelingen nodig waaronder het aanleveren van bepaalde documenten. Als dit van toepassing is zullen wij jou bij dit proces begeleiden.

Als je besluit om jouw domein niet te verlengen dan zal deze automatisch in quarantaine komen na de afloopdatum. Je hebt dan nog de mogelijkheid om het domeinnaam uit quarantaine te halen. Hier zijn kosten aan verbonden.Het duurt ongeveer 40 dagen voordat jouw domeinnaam dan beschikbaar is voor het publiek. Na deze tijd kun je het domeinnaam opnieuw registreren met het risico dat iemand anders jou voor is.Indien je jouw domeinnaam wenst te behouden, dien je het domein te verlengen voor de vervaldatum.Wij hebben de optie om automatisch jouw domein te verlengen standaard aan staan. Indien je een domeinnaam niet meer wilt verlengen kun je dit aangeven in het account.

Wanneer je een domeinnaam bij WP Provider registreert wordt je automatisch de houder van het domeinnaam. het domeinnaam wordt dus jouw eigendom.

Dat is zeker mogelijk! Je dient hiervoor de verhuiscode op te vragen bij jouw huidige provider. Met deze verhuiscode kan de verhuizing in gang worden gezet.

Neem contact op

Wil je meer informatie omtrent onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande telefoonnummer.

085-1304997

Registreer een domeinnaam

Voer het gewenste domeinnaam in en druk op zoeken.

loading
Vul jouw domeinnaam in
Please verify that you are not a robot.