Registreer een domeinnaam

Voer het gewenste domeinnaam in en druk op zoeken.

loading
Vul jouw domeinnaam in
Please verify that you are not a robot.

Online met jouw eigen domein!

WP Provider is de perfecte plek om een domein te registreren of een website op te zetten. Met meer dan 1500 verschillende domeinextensies om uit te kiezen, vind je vast en zeker de perfecte voor jouw project. Populaire extensies zoals .com en .nl zijn beschikbaar, maar ook meer exotische keuzes zoals .amsterdam, .shop of .online

Domeinregistraties zijn een belangrijk onderdeel van elke website of online business. WP Provider biedt als domeinregistrar een verscheidenheid aan diensten aan om u te helpen het maximale uit uw domein te halen. Zo bieden wij verschillende opties voor domeinregistraties, waaronder privéregistraties, bulkregistraties, en meer. 

logo.net.color
partners_tld

1500+ extensies

WP Provider heeft meer dan 1500 domeinextensies beschikbaar. Het is eenvoudig om een domein te registreren. Controleer de beschikbaarheid en voeg het gewenste domein toe aan de winkelwagen. Je kunt één domein kopen of registreren, of meerdere domeinen tegelijk. Wij hebben de meest populaire domeinextensies beschikbaar.

U kunt eenvoudig meerdere domeinen registreren met bijvoorbeeld een extensie zoals: .nl, .com, .net, .org, .info, .biz, .mobi, .name, .tel, .us, .pl, .eu, .tv, .cc, . ws, .be, .at, .nu, .mx, .com.mx, .co.uk, .co.uk, .net.uk, .org.uk, .me.uk, .se, .nu, .dk, .es, .co.nz, .net.nz, .org.nz, .co.za, .com.au, .net.au, .org.au, .amsterdam

Wij doen de verhuizing!

Het proces voor het overdragen van een domeinnaam varieert afhankelijk van de registrar, maar is over het algemeen vrij eenvoudig. Gewoonlijk kun je bij jouw huidige hostingpartij in het controlpanel een verhuiscode, ookwel EPP code genoemd opvragen. Met deze verhuiscode kun je jouw domeinnaam verhuizen. Je kan dit zelf doen in ons controlpanel of je kunt ons het verzoek doen met de benodigde gegevens zodat wij dit verder voor jou uit handen nemen!

Gebruiksvriendelijk Controlepaneel

Eenvoudig DNS templates toepassen

Stel met 1 klik alle benodigde records in voor bijvoorbeeld Office365, Google Workspace of Zoho-mail.

Meer dan 1500 extensies

Door het brede scale aan extensies hoef je niet meer bij verschillende partijen jouw domeinnamen te registreren.

Gebruikersgemak

Het WP Provider Controlpanel is gebruiksvriendelijk en geschikt voor mensen met weinig ervaring in website-ontwikkeling.

Enterprise infrastructuur

Wij staan voor jou klaar wanneer jij ons nodig hebt. Onze experts staan 24/7 klaar om in te grijpen als er problemen voordoen. Door onze jarenlange ervaring met WordPress is jouw website in goede handen.

Wat onze klanten zeggen over de WP Provider Service

Vraag & antwoord

Wellicht beantwoorden onderstaande antwoorden uw vraag.

Een domeinnaam is een unieke naam voor een website. Het is het deel van een webadres dat komt na "www" en voor de extensie ".nl" of ".com".

Om een beschikbare domeinnaam te vinden, gebruikt u de zoekbalk om te controleren of uw websitenaam vrij is om geregistreerd te worden of dat deze niet beschikbaar is. Als uw domeinnaam al bezet is, is het mogelijk om een bod te doen aan de huidige eigenaar. Hiervoor kun je het beste de eigenaar contacteren.

Je kan kiezen uit 1 tot 63 tekens voor jouw domeinnaam, maar vergeet niet dat hoe korter hij is, hoe beter hij zal worden onthouden.

Domeinregistratie is een vrij snel proces, en kan meestal in minder dan 24 uur worden voltooid. Een .nl als voorbeeld is al actief in enkele uren.

Houd er echter rekening mee dat uw nieuwe domein mogelijk niet onmiddellijk actief wordt, aangezien het tot 72 uur kan duren voordat DNS-wijzigingen zijn doorgevoerd.

Daarnaast zijn er voor sommige domein extensies extra handelingen nodig waaronder het aanleveren van bepaalde documenten. Als dit van toepassing is zullen wij jou bij dit proces begeleiden.

Als je besluit om jouw domein niet te verlengen dan zal deze automatisch in quarantaine komen na de afloopdatum. Je hebt dan nog de mogelijkheid om het domeinnaam uit quarantaine te halen. Hier zijn kosten aan verbonden.Het duurt ongeveer 40 dagen voordat jouw domeinnaam dan beschikbaar is voor het publiek. Na deze tijd kun je het domeinnaam opnieuw registreren met het risico dat iemand anders jou voor is.Indien je jouw domeinnaam wenst te behouden, dien je het domein te verlengen voor de vervaldatum.Wij hebben de optie om automatisch jouw domein te verlengen standaard aan staan. Indien je een domeinnaam niet meer wilt verlengen kun je dit aangeven in het account.

Wanneer je een domeinnaam bij WP Provider registreert wordt je automatisch de houder van het domeinnaam. het domeinnaam wordt dus jouw eigendom.

Dat is zeker mogelijk! Je dient hiervoor de verhuiscode op te vragen bij jouw huidige provider. Met deze verhuiscode kan de verhuizing in gang worden gezet.

Neem contact op

Wil je meer informatie omtrent onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande telefoonnummer.

085-1304997

Registreer een domeinnaam

Voer het gewenste domeinnaam in en druk op zoeken.

loading
Vul jouw domeinnaam in
Please verify that you are not a robot.