Zorgeloos e-mailen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw e-mail? Dan is Managed E-mail hosting van WP Provider de oplossing voor jou.

Ons team van experts stelt jouw mailbox in op jouw apparaten. Of dit nu een Macbook met Apple Mail is of een Windows desktop met Windows/Linux met Outlook of Thunderbird, wij weten er raad mee.

Managed E-mail hosting is een type webhosting dat speciaal ontworpen is om zorgeloos te mailen. Mocht je onverhoopt een fout maken, geen zorgen! wij maken dagelijkse backups van jouw mailbox.

Snelle support om jouw vragen te beantwoorden

Wanneer je kiest voor managed E-mail hosting met SLA, heb je toegang tot 24/7 ondersteuning van WordPress experts. Als je een technische vraag hebt of er zelf niet uitkomt kunt u er zeker van zijn dat er iemand beschikbaar zal zijn om u te helpen.

Gebruiksvriendelijke webmail

Mailvelope integratie

Maak gebruik van de Mailvelope integratie om PGP versleuteld te kunnen mailen.

Overal te benaderen

Waar je ook ter wereld bent, je logt eenvoudig in op de webmail op bij jouw mail te kunnen.

Gebruik je liever jouw eigen mailclient?

Alle laatste versie mailclients wordt door ons ondersteund. Hierbij kun je denken aan Outlook, Thunderbird en Apple Mail.

Enterprise infrastructuur

Wij staan voor jou klaar wanneer jij ons nodig hebt. Onze experts staan 24/7 klaar om in te grijpen als er problemen voordoen. Door onze jarenlange ervaring met WordPress is jouw website in goede handen.

Artboard 1

Litespeed Enterprise

Naast PHP 8, HTTP/3 en MariaDB maken wij op alle servers op ons platform gebruik van LiteSpeed. Daardoor kun je bij ons altijd gebruik maken van de beste Cache-Engine op de markt: LSCache voor WordPress.

Snelheid is van enorm belang en daarom maken wij gebruik van de best mogelijke technieken om WordPress snel te laten inladen. Maak jouw bezoekers ook blij met een snelle website!

Wij doen de verhuizing!

Ons team van experts staan klaar om de volledige verhuizing van jouw mailboxen voor jou te verzorgen. We bespreken vooraf samen de verhuisdatum en eventuele details die van belang zijn om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Indien de verhuizing is afgerond kijken wij graag mee om te mailboxen in te stellen op de door jouw gebruikte apparaten. Na uw bestelling kunt u achterover leunen en doen wij de rest voor u.

Of het nu gaat om 1 of 10 mailboxen, onze verhuisservice naar het WP Provider platform toe is geheel gratis.

Wat onze klanten zeggen over de WP Provider Service

Vraag & antwoord

Wellicht beantwoorden onderstaande antwoorden uw vraag.

Een e-mailprotocol is een specifieke “afspraak” waarin besloten is hoe een bepaald e-mailverzoek afgehandeld moet worden binnen het e-mailproces. Binnen de wereld van e-mail gebruiken we POP of IMAP als protocol om er een e-mailadres (mailbox) mee in te kunnen stellen.

Denk goed na over je keuze! Naderhand aanpassen is een risico

Het is heel erg belangrijk dat je nadenkt over het protocol dat je wilt gebruiken en een goed overwogen keuze maakt voor POP of IMAP voordat je een e-mailadres met bijbehorende mailbox in wilt gaan stellen. Het achteraf wijzigen van de manier waarop je e-mail ophaalt kan veel tijd in beslag nemen met een risico dat je e-mailberichten kunt verliezen.

Werken met POP

Gebruik je POP (Post Office Protocol), dan wordt het e-mailadres met bijbehorende mailbox ingesteld op een apparaat naar keuze. Alle e-mailberichten worden vanaf de e-mailserver te gedownload naar je apparaat zodat het vervolgens in het profiel (account) van het ingestelde e-mailadres op te slaan. Hierdoor blijven geen e-mailberichten meer bewaard op de e-mailserver maar op het apparaat waar je het betreffende e-mail account in hebt ingesteld. Stel je bijvoorbeeld je e-mail in via Outlook op je laptop, dan kan je je e-mail niet via je smartphone bijhouden.

Werken met IMAP

Als je IMAP (Internet Message Access Protocol) gebruikt en je stelt het in op een apparaat naar keuze, dan blijft je e-mail bewaard op de server. Je kunt je e-mail op meerdere apparaten instellen en je e-mailberichten en mappen zijn gesynchroniseerd. Heb je je e-mail bijvoorbeeld ingesteld in Outlook op je laptop, dan kan je hem ook instellen in een e-mailapp op je smartphone en via beide apparaten je e-mail lezen en bijhouden.

Ons advies: gebruik IMAP

Met IMAP blijft je e-mail altijd bewaard op de server. WP Provider adviseert daarom om gebruik te maken van IMAP. Weet je niet zeker welk protocol je moet gebruiken, kies dan voor IMAP. Twijfel je of je het later eventueel wilt wijzigen, kies dan alsnog voor IMAP.

Klik hier voor de handleiding.

In deze korte handleiding leggen wij uit hoe je de e-mail kan instellen op jouw android telefoon of tablet.

Klik hier voor de stap voor stap handleiding voor het instellen van je e-mail op jouw iPad of iPhone.

Als je bij ons een account afsluit kun je dezelfde dag nog beginnen met mailen.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze Managed E-mail hosting als je jouw domeinnaam ergens anders hebt geregistreerd of in beheer wilt houden. Wil je ook het domein meeverhuizen dan is dat geen probleem en nemen wij dit proces voor jou uit handen.

Wij maken dagelijkse snapshots van de gehele mailbox. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kunnen wij de volledige mailbox herstellen.

Om uitgaande spam te voorkomen hebben we het versturen van mails via onze servers gelimiteerd op 300 mails per dag. Indien dit limiet bereikt wordt zal het account tot 0:00 geblokkeerd worden. Indien je toch meer mails wenst te versturen, dan is dit in overleg mogelijk.

Dat is zeker mogelijk! Je dient hiervoor de verhuiscode op te vragen bij jouw huidige provider. Met deze verhuiscode kan de verhuizing in gang worden gezet.

Neem contact op

Wil je meer informatie omtrent onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande telefoonnummer.

085-1304997

Gratis e-mail migratie

Wij nemen de verhuizing volledig uit handen voor jou!