WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Managed E-mail hosting

Managed email hosting
WP Provider

Zorgeloos e-mailen

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw e-mail? Dan is Managed E-mail hosting van WP Provider de oplossing voor jou.

Ons team van experts stelt jouw mailbox in op jouw apparaten. Of dit nu een Macbook met Apple Mail is of een Windows desktop met Windows/Linux met Outlook of Thunderbird, wij weten er raad mee.

Managed E-mail hosting is een type webhosting dat speciaal ontworpen is om zorgeloos te mailen. Mocht je onverhoopt een fout maken, geen zorgen! wij maken dagelijkse backups van jouw mailbox.

WP Provider

Snelle support om jouw vragen te beantwoorden

Wanneer je kiest voor managed E-mail hosting met SLA, heb je toegang tot 24/7 ondersteuning van WordPress experts. Als je een technische vraag hebt of er zelf niet uitkomt kunt u er zeker van zijn dat er iemand beschikbaar zal zijn om u te helpen.

managed email hosting

Gebruiksvriendelijke webmail

Roundcube webmail

Mailvelope integratie

Maak gebruik van de Mailvelope integratie om PGP versleuteld te kunnen mailen.

Overal te benaderen

Waar je ook ter wereld bent, je logt eenvoudig in op de webmail op bij jouw mail te kunnen.

Gebruik je liever jouw eigen mailclient?

Alle laatste versie mailclients wordt door ons ondersteund. Hierbij kun je denken aan Outlook, Thunderbird en Apple Mail.

WP Provider support
WP Provider

Enterprise infrastructuur

Wij staan voor jou klaar wanneer jij ons nodig hebt. Onze experts staan 24/7 klaar om in te grijpen als er problemen voordoen. Door onze jarenlange ervaring met WordPress is jouw website in goede handen.

Artboard 1
WP Provider

Litespeed Enterprise

Naast PHP 8, HTTP/3 en MariaDB maken wij op alle servers op ons platform gebruik van LiteSpeed. Daardoor kun je bij ons altijd gebruik maken van de beste Cache-Engine op de markt: LSCache voor WordPress.

Snelheid is van enorm belang en daarom maken wij gebruik van de best mogelijke technieken om WordPress snel te laten inladen. Maak jouw bezoekers ook blij met een snelle website!

WP Provider

Wij doen de verhuizing!

Ons team van experts staan klaar om de volledige verhuizing van jouw mailboxen voor jou te verzorgen. We bespreken vooraf samen de verhuisdatum en eventuele details die van belang zijn om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Indien de verhuizing is afgerond kijken wij graag mee om te mailboxen in te stellen op de door jouw gebruikte apparaten. Na uw bestelling kunt u achterover leunen en doen wij de rest voor u.

Of het nu gaat om 1 of 10 mailboxen, onze verhuisservice naar het WP Provider platform toe is geheel gratis.

Managed Email hosting verhuizing

Wat onze klanten zeggen over de WP Provider Service

Karlijn Kwint
Karlijn Kwint
Lees verder
Ik ben heel erg blij met WP Provider. Het loopt als een zonnetje, en als ik dan toch ergens tegenaan loop op mijn website is het standaard binnen een paar minuten opgelost: even bellen of mailen en ze fixen het direct voor je.
Justin van Houdt
Justin van Houdt
Lees verder
Sinds de samenwerking die wij met WP Provider zijn aangegaan, zijn wij aangenaam verrast. Naast een snelle en veilig server, zijn wij vooral te spreken over de snelle en professionele respons die wij van Marco krijgen. Elke vraag werd binnen 10 min beantwoord en opgelost. Top service!
Miles Niemeijer
Miles Niemeijer
Lees verder
Wij zijn met ons bedrijf net overgestapt van een grote hostingaanbieder die hele slechte service verleende en gebruik maakte van chatbots naar WP Provider. Het verschil dat echte mensen kunnen maken is groot: snelle respons en mooie resultaten. Blijf zo doorgaan WP Provider (en stap ajb nooit over op chatbots en hou je mensen in dienst)!
Robin Buzink
Robin Buzink
Lees verder
Marco en zijn team bij WP Provider zijn een absolute aanvulling voor ieder online marketing of webdesign bureau. Het is een stabiele partner die voor je klaar staat als je hem nodig hebt. Korte lijnen, duidelijke communicatie en stabiele hosting die je zonder zorgen kunt aanbieden aan je klanten omdat je weet dat je kwaliteit verkoopt.
Edouard Dopper
Edouard Dopper
Lees verder
Marco en consorten neemt alle onzekerheid en werk uit je handen. Zij hebben mijn domeinnaam overgezet en WP geinstalleerd voor me. WP geeft service weer een goede naam. Reageren snel, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Fantastisch! dank je wel
Lory Rave
Lory Rave
Lees verder
Een hele fijne partner om mee samen te werken! Ik weet bij wp provider zeker dat mijn klanten in goede handen zijn! Ze staan 24/7 voor je klaar en wij hebben nog geen enkel probleem gehad wat niet binnen een dag opgelost kon worden! Ga zo door!
in Novation
in Novation
Lees verder
Ik krijg altijd en onvoorwaardelijk snel antwoord en hulp. Ongeacht de dag of tijdstip. Het advies en de hulp is altijd goed. Deze partner geeft mij het vertrouwen om mijn online business verder te ontwikkelen.
Crossfold Synergybikes
Crossfold Synergybikes
Lees verder
Zeer goede en snelle communicatie. Staan direct klaar om je te helpen. Zelfs een antwoord terug tijdens een weekend. Dit heb ik niet meegemaakt met andere providers. Kwaliteit top!
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
WP Provider is duidelijk beter dan de gemiddelde hosting provider en is gespecialiseerd in supersnelle WordPress hosting. Hier ben je geen nummer maar er wordt echt naar je geluisterd. Bovendien krijg je adviezen waar je echt mee vooruit kan.
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
Niet de goedkoopste aanbieder. Wel de beste value for money in Nederland. Goedkoop is bijna altijd duurkoop bij webhosting weet ik uit ruime ervaring. De hosting van WP Provider is supersnel (litespeed) en de ondersteuning is buitengewoon goed. Het gebeurt niet vaak maar WP Provider is er als je ze nodig hebt! Cruciaal voor de stabiele website. Een aanrader voor iedere serieuze website-beheerder of eigenaar. Dank voor jullie tophosting en support!
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
Over de jaren heen met redelijk wat hosting partijen samengewerkt maar WP Provider spant de kroon! De service en de gehoste websites zijn razendsnel en ook als er zich een storing voordoet wordt in je verwachting overtroffen. WordPress website? WP Provider!
Bart Burgers
Bart Burgers
Lees verder

Ok, ok ze zijn niet de goedkoopste aanbieder. Maar wel heel veel snelheid! Zowel op het gebied van snelle WordPress hosting, ondersteuning (zeer veel wp kennis) en snelle response!
Daarnaast nooit te beroerd om op heel korte termijn je uit de brand te helpen
Top en zeker een aanrader!

Vorige
Volgende

Vraag & antwoord

Wellicht beantwoorden onderstaande antwoorden uw vraag.

Een e-mailprotocol is een specifieke “afspraak” waarin besloten is hoe een bepaald e-mailverzoek afgehandeld moet worden binnen het e-mailproces. Binnen de wereld van e-mail gebruiken we POP of IMAP als protocol om er een e-mailadres (mailbox) mee in te kunnen stellen.

Klik hier voor de handleiding.

In deze korte handleiding leggen wij uit hoe je de e-mail kan instellen op jouw android telefoon of tablet.

Klik hier voor de stap voor stap handleiding voor het instellen van je e-mail op jouw iPad of iPhone.

Als je bij ons een account afsluit kun je dezelfde dag nog beginnen met mailen.

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze Managed E-mail hosting als je jouw domeinnaam ergens anders hebt geregistreerd of in beheer wilt houden. Wil je ook het domein meeverhuizen dan is dat geen probleem en nemen wij dit proces voor jou uit handen.

Wij maken dagelijkse snapshots van de gehele mailbox. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kunnen wij de volledige mailbox herstellen.

Wij maken dagelijkse snapshots van de gehele mailbox. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan kunnen wij de volledige mailbox herstellen.

Dat is zeker mogelijk! Je dient hiervoor de verhuiscode op te vragen bij jouw huidige provider. Met deze verhuiscode kan de verhuizing in gang worden gezet.

Neem contact op

Wil je meer informatie omtrent onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande telefoonnummer.

085-1304997

Gratis e-mail migratie

Wij nemen de verhuizing volledig uit handen voor jou!

Interesse in Managed E-mail hosting bij WP Provider?

Onder andere:

 • Beheer van berichten door te slepen (drag & drop)
 • Volledige ondersteuning voor MIME- en HTML-berichten
 • Volledig adresboek met groepen en LDAP-aansluitingen
 • Samengevoegde e-mail threads
 • IDNA en SMTPUTF8 ondersteuning
 • Spellingcontrole
 • Sjablonen voor ingeplande antwoorden
 • Beheer van IMAP-mappen
 • Gedeelde/globale IMAP-mappen
 • Ondersteuning voor toegangscontrole lijsten (ACL)
 • Ingebouwde caching voor snelle toegang tot mailboxen
 • Import/export functies