Managed WordPress Hosting

Waarom Managed WordPress Webhosting?

Verbeterde snelheid en prestaties

Een van de duidelijke voordelen van het hebben van een beheerde WordPress-host aan uw kant is dat de serveromgeving specifiek gericht is op WordPress-websites. U zult zich bij ons nooit zorgen hoeven te maken over het overbelasten van uw web cache of bandbreedte, de prestaties van uw website zullen bijna altijd razendsnel zijn. Daarbij komt nog dat de meeste WordPress managed hosts ook zijn uitgerust met hun eigen, of add-on CDN’s, die de snelheid van uw site verder zullen verbeteren.

Hoog niveau van beveiliging

Misschien wel het belangrijkste aspect van het omgaan met een goede WordPress managed host is de veiligheid en stabiliteit die je krijgt. Met de juiste managed host van WPProvider achter u, zal uw site vrijwel ondoordringbaar zijn. Als Managed WordPress-hosting-expert scannen wij consequent op malware en alle hackpogingen blokkeren voordat ze ooit onder uw aandacht komen. Wij bieden ook gratis siteopruiming aan als uw site wordt gehackt of gecompromitteerd. Het is een prettig gevoel te weten dat al uw eigen intellectuele eigendommen veilig zijn op uw website en in uw web control panel.

Site optimalisatie aanbevelingen en deskundige ondersteuning

U krijgt bij ons ook deskundige ondersteuning die niet altijd beschikbaar is bij andere vormen van webhosting. U krijgt service van een toegewijd team dat precies begrijpt wat voor soort website u heeft, WordPress. Als zodanig zijn wij in staat om updates aan te bevelen die uw site zullen blijven verbeteren. Wij zijn dan ook in staat zijn om eventuele problemen die u heeft met de site veel sneller op te lossen dan een gewone WordPress-hostingdienst.

Geautomatiseerde regelmatige back-ups van de site

U hebt ook het voordeel van dagelijkse back-ups van de website, zodat u altijd een kopie van uw site en de bijbehorende gegevens kunt laten opslaan en beveiligen. Als u ooit uw website moet terugzetten naar een vorige iteratie, zal u dit met gemak kunnen doen.

Verbeterde uptime

Met een managed WordPress host is er vrijwel geen downtime te noemen. Uw bezoekers kunnen altijd volledige prestaties van uw website verwachten. Dit geldt meestal ook als u een grote toestroom van webverkeer in één keer ontvangt. Dit is een noodzaak voor websites die elke dag een groot volume aan verkeer en bijbehorende inkomsten ontvangen.

Verbeterde WordPress-ontwikkelingshulpmiddelen

Tot slot ontvangt u enkele van onze meest nuttige ontwikkelaarstools. U zult versiebeheer, staging area tools en andere nuttige WordPress-ontwikkelaarshulpmiddelen hebben die elders moeilijk te vinden zijn.

Kortom, met Managed WordPress Webhosting van WP Provider profiteren klanten van een groot aantal verschillende voordelen:

 • WP Provider zorgt voor alle technische en servergerelateerde zaken.
 • Dagelijkse back-ups tot 30 dagen terug
 • Eenvoudige stap-voor-stap handleidingen en telefonisch support bij WordPress gerelateerde vragen
 • De belangrijkste plugins zijn voorgeïnstalleerd.
 • Met de WordPress Assistant kan je kiezen uit vele gratis thema’s (ontwerpsjablonen).
 • Onze 24-uurs support hotline helpt u bij het oplossen van al uw technische problemen.
 • Een SSL-certificaat is inbegrepen en wordt voor je ingesteld
 • Een voldoende aantal e-mail inboxen is inbegrepen.
 • Hulp bij het instellen van de mailaccounts. Een groot voordeel is dat WordPress voor jou wordt geïnstalleerd met het gewenste thema en set aan plugins, SSL wordt aangemaakt en ingesteld en je hoeft zelf nooit meer rekening te houden met het maken van backups en het doorvoeren van updates, daar zijn wij voor!

Hostingpartner worden

Als u kiest voor WP Provider als uw WordPress hosting provider in Nederland profiteert u van verschillende voordelen. U kunt ervoor kiezen of u zelf de klanten factureert of dat wij dit doen. Onze zogeheten White Label WordPress hosting is ideaal om meer autoriteit op te bouwen bij uw klanten. U blijft het gezicht voor de klant maar wij zorgen voor de ingewikkelde technische kant van de hosting. Op deze manier profiteren wij allemaal van de samenwerking. 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden rondom de beste WordPress hosting in Nederland.

Heeft u al een WordPress website?

Wij migreren gratis jouw website naar ons platform zonder downtime. Neem contact met ons op om de migratie in te plannen.

Litespeed WordPress webhosting

LiteSpeed

LiteSpeed is a drop-in, performancebooster in vergelijking met Nginx of Apache. Onze gebruikers ervaren een website tot wel 10x sneller dan bij andere hostingpartijen. Verwerk meer bezoekers met minder resources.

Cloudlinux Hosting WooCommerce Webhosting

CloudLinux

Met CloudLinux wordt jouw site gehost in zijn eigen geïsoleerde virtuele omgeving, zodat je website topprestaties kan leveren. Indien benodigd kunnen wij eenvoudig je website meer resources toekennen zonder downtime.

http2 hosting Managed VPS

HTTP/2

HTTP/2 biedt snellere laadtijden dan HTTP vanwege de mogelijkheid om meerdere HTTP-requests tegelijk af te leveren. HTTP2 is gebaseerd op het SPDY-project van Google en is de eerste grote HTTP-update sinds 1999!

LiteSpeed Cache WordPress - Elastic Cloud Hosting

LSCache voor WP

Levert superieure prestaties en verlaagt de laadsnelheid van de pagina voor jouw WordPress-site. Biedt minder overhead en zorgt voor efficiëntere caching in vergelijking met concurrerende oplossingen.

Edge side includes hosting - Managed VPS Hosting

ESI

Wil je een onderdeel van een pagina niet cachen? Normaal is dit een probleem maar met Edge Side Includes (ESI) Sluit je eenvoudig onderdelen van een pagina uit zodat deze onderdelen niet gecached worden.

spdy-hosting-Wordpress

SPDY

SPDY is een door Google ontwikkeld protocol dat is ontworpen om website-inhoud zowel sneller als veiliger te leveren. Hoewel SPDY beschikbaar is met jouw WP Provider account, heeft Google aangekondigd dat SPDY zal worden vervangen door HTTP / 2.

cloudflare-hosting-nederland

CloudFlare

Heb je bezoekers uit het buitenland? CloudFlare is een content delivery-netwerk dat websites beschermt en versnelt. Het optimaliseert automatisch de bezorging van je pagina’s, zodat deze site snel worden geladen waar ook ter wereld.

Redis-Caching-Wordpress

Redis

Bij Redis wordt alles wat gecached wordt niet op disks opgeslagen maar in het geheugen. Door de cache in het geheugen op te slaan geeft dit jouw WordPress website een enorme performancewinst. Met Redis wordt je backend ook aanzienlijk sneller.

Benieuwd naar onze performance?

Gratis benchmark

Vraag de benchmark aan

  Geoptimaliseerd voor WordPress

  We dragen actief bij aan de WordPress-codebase, zodat u er zeker van kunt zijn dat we alle ins en outs van dit CMS van wereldklasse kennen. Onze rijke set aan functies stelt u in staat om uw website moeiteloos te beheren. We verfijnen ons platform voortdurend om 99,99% uptime te garanderen. Van onze servers tot ons supportteam en via onze voorgeïnstalleerde cache-plugins zorgen we ervoor dat alles is afgestemd op de beste WordPress-hostingervaring.

  Litespeed-webhosting-nederland
  Woocommerce-Nederland
  Lets-encrypt-nederland
  PHP-7-Wordpress
  Kernelcare-Wordpress
  Cloudlinux-Nederland

  Wat is het verschil tussen webhosting en WordPress hosting?

  Het grootse verschil tussen eenvoudige webhosting en Managed WordPress Webhosting is dat Managed WordPress Webhosting specifiek is afgestemd op WordPress websites. Dit betekent dat de servers die gebruikt worden voor WordPress Webhosting zodanig zijn afgestemd om WordPress te kunnen draaien, met maximale snelheid en prestaties. Als u hetzelfde doet met een eenvoudige webhosting, zijn er veel aanpassingen op serverniveau, plugin-installaties en andere performance tweaks nodig.

  Naast snelheid en prestaties, wordt Managed WordPress Webhosting bij WP Provider ook geleverd met vooraf geconfigureerde beveiligingsmaatregelen. U hoeft geen firewallregels in te stellen of malwaretests uit te voeren zoals bij eenvoudige webhosting. U hoeft zich alleen bezig te houden met het creëren van inhoud van uw website.

  Met Managed WordPress Webhosting bij WP Provider, krijgt u toegewijde, 24/7/365 ondersteuning van onze WordPress supportdesk. Wij weten alles over uw hostingaccount en WordPress installatie en kunnen een directe oplossing bieden voor ingewikkelde WordPress-problemen en vraagstukken. Omgekeerd, met een eenvoudige webhosting krijgt u misschien nog steeds hulp, maar het personeel zal niet hetzelfde niveau van hands-on WordPress-ervaring hebben of u dient een ticket in te sturen wat soms dagen kan duren voordat een probleem is ontdekt en verholpen.

  Waar wordt WordPress voor gebruikt?

  WordPress ligt momenteel aan de basis van 34% online websites; dat is veel meer dan enig ander instrument of raamwerk. Dat laat zien hoe veelzijdig, veelzijdig en efficiënt WordPress is. Het maakt niet uit of u een webontwikkelaar bent of slechts een kleine ondernemer; WordPress gaat opduiken in een gesprek over het maken van websites.

  Of u nu denkt aan het maken van een digitaal portfolio, of op zoek bent naar een vacature-index voor uw bedrijf; of u nu uw producten online wilt gaan verkopen, of een blog wilt maken voor de website van uw bedrijf; WordPress kan het antwoord zijn.

  Er zijn verschillende redenen waarom WP zo’n populaire keuze is; in de eerste plaats is het open-source, en er is een oceaan van gratis plugins en thema’s die uw leven gemakkelijk kunnen maken. Ten tweede is het zo gemakkelijk te gebruiken, en zelfs als je ergens vast komt te zitten, zijn er duizenden nuttige tutorials online beschikbaar die je erdoorheen kunnen krijgen!

  Dus, als u zich afvraagt of u uw droomwebsite kunt maken met WordPress, dan is het antwoord waarschijnlijk ‘ja’. Maar, om zeker te zijn, voel je vrij om contact met ons op te nemen, en we zullen onze WordPress experts om advies vragen!

  Kan ik jullie hosting testen?

  Uiteraard! Als je al een WordPress website hebt kun je met ons contact opnemen voor een gratis benchmark.

  Kennisbank