Managed WordPress hosting

Een managed wordpress host inschakelen?

Op zoek naar een betrouwbare managed wordpress host welke zorg draagt voor het optimaal functioneren van jouw WordPress websites?

Dan is het WP Provider platform de solide basis waar je naar op zoek was! Ons platform is speciaal ontwikkeld en geoptimaliseerd voor WordPress en WooCommerce websites waarbij je een slim team van experts 24/7 klaar hebt staan om jou te ondersteunen.

Managed WordPress Hosting is niet zomaar hosting. Als je het prettig vindt nemen wij alle technische aspecten uit handen zodat je meer tijd over hebt voor jouw core-business. Of je nu WordPress-designer, Developer of eindgebruiker bent, WP Provider is de beste keus!

Support wanneer je dat nodig hebt

Wij staan voor jou klaar wanneer jij ons nodig hebt. Onze experts staan 24/7 klaar om in te grijpen als er problemen voordoen. Door onze jarenlange ervaring met WordPress is jouw website in goede handen.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Gebruiksvriendelijk Controlepaneel

WordPress Geoptimaliseerd

Onze op maat gemaakte WP-optimalisatiestack en LiteSpeed-cache zorgt voor meer snelheid, betere SEO, bezoekersretentie en conversies.

Uitzonderlijke Snelheid

Het brede scala aan tools voorziet in de behoeften van geavanceerde gebruikers en webontwikkelaars.

Gebruikersgemak

Het WP Provider Controlpanel is gebruiksvriendelijk en geschikt voor mensen met weinig ervaring in website-ontwikkeling.

Enterprise infrastructuur

Bij WP Provider maken we altijd gebruik van de nieuwste en beste technologie om de performance en veiligheid van jouw websites te kunnen garanderen.

Benieuwd wat ons platform nou zou speciaal maakt? Of ben je benieuwd waarom jouw website na de verhuizing zo snel draait op ons platform?

Artboard 1

Litespeed Enterprise

Naast PHP 8, HTTP/3 en MariaDB maken wij op alle servers op ons platform gebruik van LiteSpeed. Daardoor kun je bij ons altijd gebruik maken van de beste Cache-Engine op de markt: LSCache voor WordPress.

Snelheid is van enorm belang en daarom maken wij gebruik van de best mogelijke technieken om WordPress snel te laten inladen. Maak jouw bezoekers ook blij met een snelle website!

Wij doen de verhuizing!

Onze WordPress experts staan klaar om de volledige verhuizing van uw WordPress site voor u te verzorgen. We bespreken vooraf samen de verhuisdatum en eventuele details die van belang zijn om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Uiteraard verhuizen wij niet alleen uw website, maar ook uw e-mail, databases en andere belangrijke zaken die bij uw pakket horen. Na uw bestelling kunt u achterover leunen en doen wij de rest voor u.

Of het nu gaat om 1 of 100 WordPress websites, onze verhuisservice is geheel gratis.

Wat onze klanten zeggen over de WP Provider Service

Karlijn Kwint
Karlijn Kwint
Lees verder
Ik ben heel erg blij met WP Provider. Het loopt als een zonnetje, en als ik dan toch ergens tegenaan loop op mijn website is het standaard binnen een paar minuten opgelost: even bellen of mailen en ze fixen het direct voor je.
Justin van Houdt
Justin van Houdt
Lees verder
Sinds de samenwerking die wij met WP Provider zijn aangegaan, zijn wij aangenaam verrast. Naast een snelle en veilig server, zijn wij vooral te spreken over de snelle en professionele respons die wij van Marco krijgen. Elke vraag werd binnen 10 min beantwoord en opgelost. Top service!
Miles Niemeijer
Miles Niemeijer
Lees verder
Wij zijn met ons bedrijf net overgestapt van een grote hostingaanbieder die hele slechte service verleende en gebruik maakte van chatbots naar WP Provider. Het verschil dat echte mensen kunnen maken is groot: snelle respons en mooie resultaten. Blijf zo doorgaan WP Provider (en stap ajb nooit over op chatbots en hou je mensen in dienst)!
Robin Buzink
Robin Buzink
Lees verder
Marco en zijn team bij WP Provider zijn een absolute aanvulling voor ieder online marketing of webdesign bureau. Het is een stabiele partner die voor je klaar staat als je hem nodig hebt. Korte lijnen, duidelijke communicatie en stabiele hosting die je zonder zorgen kunt aanbieden aan je klanten omdat je weet dat je kwaliteit verkoopt.
Edouard Dopper
Edouard Dopper
Lees verder
Marco en consorten neemt alle onzekerheid en werk uit je handen. Zij hebben mijn domeinnaam overgezet en WP geinstalleerd voor me. WP geeft service weer een goede naam. Reageren snel, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Fantastisch! dank je wel
Lory Rave
Lory Rave
Lees verder
Een hele fijne partner om mee samen te werken! Ik weet bij wp provider zeker dat mijn klanten in goede handen zijn! Ze staan 24/7 voor je klaar en wij hebben nog geen enkel probleem gehad wat niet binnen een dag opgelost kon worden! Ga zo door!
in Novation
in Novation
Lees verder
Ik krijg altijd en onvoorwaardelijk snel antwoord en hulp. Ongeacht de dag of tijdstip. Het advies en de hulp is altijd goed. Deze partner geeft mij het vertrouwen om mijn online business verder te ontwikkelen.
Crossfold Synergybikes
Crossfold Synergybikes
Lees verder
Zeer goede en snelle communicatie. Staan direct klaar om je te helpen. Zelfs een antwoord terug tijdens een weekend. Dit heb ik niet meegemaakt met andere providers. Kwaliteit top!
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
WP Provider is duidelijk beter dan de gemiddelde hosting provider en is gespecialiseerd in supersnelle WordPress hosting. Hier ben je geen nummer maar er wordt echt naar je geluisterd. Bovendien krijg je adviezen waar je echt mee vooruit kan.
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
Niet de goedkoopste aanbieder. Wel de beste value for money in Nederland. Goedkoop is bijna altijd duurkoop bij webhosting weet ik uit ruime ervaring. De hosting van WP Provider is supersnel (litespeed) en de ondersteuning is buitengewoon goed. Het gebeurt niet vaak maar WP Provider is er als je ze nodig hebt! Cruciaal voor de stabiele website. Een aanrader voor iedere serieuze website-beheerder of eigenaar. Dank voor jullie tophosting en support!
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
Over de jaren heen met redelijk wat hosting partijen samengewerkt maar WP Provider spant de kroon! De service en de gehoste websites zijn razendsnel en ook als er zich een storing voordoet wordt in je verwachting overtroffen. WordPress website? WP Provider!
Bart Burgers
Bart Burgers
Lees verder

Ok, ok ze zijn niet de goedkoopste aanbieder. Maar wel heel veel snelheid! Zowel op het gebied van snelle WordPress hosting, ondersteuning (zeer veel wp kennis) en snelle response!
Daarnaast nooit te beroerd om op heel korte termijn je uit de brand te helpen
Top en zeker een aanrader!

Previous
Next

Vraag & antwoord

Wellicht beantwoorden onderstaande antwoorden uw vraag.

Als u op zoek bent naar een hostingoplossing voor uw WordPress website, dan is Managed WordPress Hosting een uitstekende keuze. In tegenstelling tot traditionele hostingoplossingen, biedt Managed WordPress Hosting specifiek ondersteuning voor WordPress websites en zijn er een aantal belangrijke voordelen:

  1. Optimalisatie voor WordPress: Managed WordPress Hosting is specifiek geoptimaliseerd voor WordPress websites. Dit betekent dat de servers speciaal zijn afgestemd op het gebruik van WordPress en dat er rekening is gehouden met de specifieke eisen van WordPress.

  2. Snellere laadtijd: Managed WordPress Hosting kan ervoor zorgen dat uw website sneller laadt, omdat de servers specifiek zijn afgestemd op het gebruik van WordPress. Dit is belangrijk voor de gebruikerservaring en kan ook van invloed zijn op de SEO van uw website.

  3. Beveiliging: Managed WordPress Hosting biedt vaak extra beveiliging voor uw website, zoals bijvoorbeeld automatische backups en beveiligingsscans. Dit kan ervoor zorgen dat u zich minder zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw website.

  4. Technische ondersteuning: Bij Managed WordPress Hosting kunt u vaak rekenen op technische ondersteuning van de hostingprovider. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld problemen heeft met uw website of als u hulp nodig heeft bij het installeren van plugins.

Er zijn nog enkele andere voordelen van Managed WordPress Hosting waaronder:

Gemakkelijk te schalen: Managed WordPress Hosting is gemakkelijk te schalen, wat betekent dat u uw website eenvoudig kunt uitbreiden als u meer bezoekers krijgt of als uw website groter wordt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u een groter aantal bezoekers verwacht of als u extra functionaliteiten wilt toevoegen.

Eenvoudig te beheren: Managed WordPress Hosting is eenvoudig te beheren, omdat u niet zelf hoeft te zorgen voor het technische onderhoud van de servers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u niet over voldoende technische kennis beschikt of als u het beheer van de servers liever aan iemand anders overlaat.

Kostenbesparing: In sommige gevallen kan Managed WordPress Hosting goedkoper zijn dan traditionele hostingoplossingen, omdat u niet zelf hoeft te zorgen voor het technische onderhoud van de servers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u geen extra kosten wilt maken voor het inhuren van een technicus of als u geen extra tijd wilt investeren in het beheren van de servers.

In samenvatting biedt Managed WordPress Hosting specifieke ondersteuning voor WordPress websites, snellere laadtijden, extra beveiliging en technische ondersteuning. Als u op zoek bent naar een hostingoplossing voor uw WordPress website, dan is Managed WordPress Hosting bij WP Provider zeker een goede keuze.

Er zijn enkele dingen waar u rekening mee moet houden als u overweegt om Managed WordPress Hosting te gebruiken voor uw website:

  1. Prijs: Managed WordPress Hosting kan in sommige gevallen duurder zijn dan traditionele hostingoplossingen. Dit is omdat u extra functionaliteiten en technische ondersteuning krijgt, die bij traditionele hostingoplossingen vaak niet inbegrepen zijn. Houd daarom rekening met de kosten als u overweegt om Managed WordPress Hosting te gebruiken.

  2. Beperkingen: Sommige Managed WordPress Hosting providers stellen beperkingen op wat betreft het gebruik van plugins of het aanpassen van bepaalde instellingen. Dit kan handig zijn als u geen technische kennis heeft, maar het kan ook betekenen dat u niet alle functionaliteiten kunt toevoegen die u wilt. Doordat wij met maatwerk werken kunnen wij jouw account zo inrichten dat je ultieme vrijheid hebt.

  3. Eigen domeinnaam: Als u Managed WordPress Hosting gebruikt, moet u vaak uw eigen domeinnaam kopen of verhuizen naar de hostingprovider. Dit kan een extra stap zijn waar u rekening mee moet houden.

In samenvatting zijn er enkele dingen waar u rekening mee moet houden als u overweegt om Managed WordPress Hosting te gebruiken voor uw website, zoals de prijs, eventuele beperkingen en het gebruik van uw eigen domeinnaam. Als u meer wilt weten neem dan contact met ons op.

200% en om die reden willen wij graag een benchmark aantonen met jouw huidige hoster.

Neem voor een benchmark vrijblijvend met ons contact op.

Een snelle laadtijd van uw website is belangrijk voor de gebruikerservaring en kan ook van invloed zijn op de SEO van uw website. Als uw website te langzaam laadt, kan dit leiden tot een hogere bounce rate en een lagere positie in de zoekresultaten van zoekmachines. Een snelle laadtijd kan ervoor zorgen dat bezoekers langer op uw website blijven, wat kan leiden tot meer conversies en een betere gebruikerservaring. Bovendien kan een snelle laadtijd ook helpen om de kosten van uw website te verlagen, omdat u minder gegevens hoeft te versturen en minder energie verbruikt. Managed WordPress Hosting is specifiek geoptimaliseerd voor WordPress websites en kan ervoor zorgen dat uw website sneller laadt, wat kan leiden tot een betere gebruikerservaring en een hogere positie in de zoekresultaten.

Dit is compleet afhankelijk van de huidige setup. Er zijn veel verschillende factoren in het spel zoals:

Welke hostingpartij je nu bij host
Welk pakket je daar hebt afgenomen
Of er eerder wel eens onderhoud is uitgevoerd
Hoeveel plugins je actief hebt in WordPress
Welke plugins er zijn gebruikt
Hoe groot de afbeeldingen zijn die worden ingeladen.
Of er gebruik wordt gemaakt van caching
Hoe deze caching setup is ingericht
Welke webserver er wordt gebruikt
Hoeveel queries elke pagina bevat
Hoeveel externe bronnen er worden ingeladen
En nog veel meer

Tijdens de migratie zullen wij bekijken waar de knelpunten en dus mogelijkheden liggen.

Wij nemen de gehele migratie uit handen. Doordat wij onze eigen tools gebruiken voor de migratie merk je hier amper iets van. Naast het verhuizen van de website kunnen wij ook jouw mailboxen meeverhuizen inclusief inhoud.

Dit is eigenlijk heel eenvoudig uit te leggen. Een traditioneel hostingbedrijf doet niets anders dan puur het hosten van jouw website.

Er worden dus geen dagelijkse backups gemaakt en al helemaal geen updates van WordPress (core/plugins) zodat het CMS snel en veilig kan blijven draaien. Je bent hier dus zelf volledig verantwoordelijk voor. Dit kan erg ver gaan zoals: het verlengen van het SSL certificaat, verhelpen van bugs en het in kaart brengen van mogelijke performance-winst.

Doordat je deze verantwoordelijkheid en taken bij ons neerlegt is het vanzelfsprekend dat dit andere kosten met zich meebrengt.

Het WP Provider private-cloud platform bevind zich in Nederland. Om specifiek te zijn in Naaldwijk en Amsterdam. Heb je klanten welke andere vereisten hebben dan kunnen we dit in overleg bespreken zoals het toevoegen van een CDN indien de bezoekers buiten Europa plaatsvinden.

 

Extra beveiliging is belangrijk voor elke website, omdat het ervoor zorgt dat uw website beschermd is tegen hackers en andere online bedreigingen. Als uw website niet goed beveiligd is, kan dit leiden tot dataverlies, reputatieschade en financiële verliezen. Managed WordPress Hosting biedt vaak extra beveiliging voor uw website, zoals bijvoorbeeld automatische backups en beveiligingsscans. Dit kan ervoor zorgen dat u zich minder zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw website en dat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Bovendien kan extra beveiliging ook helpen om de vertrouwenswaardigheid van uw website te verhogen en om ervoor te zorgen dat bezoekers langer op uw website blijven. Als uw website goed beveiligd is, kan dit leiden tot een betere gebruikerservaring en meer conversies.

Technische ondersteuning kan handig zijn voor uw website als u niet over voldoende technische kennis beschikt of als u het beheer van de website liever aan iemand anders overlaat. Managed WordPress Hosting biedt vaak technische ondersteuning voor uw website, wat betekent dat u bij technische problemen of vragen terecht kunt bij de hostingprovider. Dit kan ervoor zorgen dat u zich minder zorgen hoeft te maken over het technische aspect van uw website en dat u zich kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Bovendien kan technische ondersteuning ook helpen om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date is en goed functioneert. Als uw website goed ondersteund wordt, kan dit leiden tot een betere gebruikerservaring en meer conversies.

Managed WordPress Hosting kan in sommige gevallen goedkoper zijn dan traditionele hostingoplossingen, omdat u in één pakket alle functionaliteiten en ondersteuning krijgt die u nodig heeft voor uw website. Bij traditionele hostingoplossingen moet u vaak verschillende diensten afzonderlijk afnemen, wat kan leiden tot hogere kosten. Bovendien kan Managed WordPress Hosting ook helpen om kosten te besparen op het gebied van onderhoud en beheer van uw website. Als u bijvoorbeeld zelf het beheer van uw website doet, kan dit tijdrovend zijn en kan het ook leiden tot extra kosten als u bijvoorbeeld technische hulp nodig heeft. Met Managed WordPress Hosting heeft u een team van experts op het gebied van WordPress die u kunnen helpen met het beheer en onderhoud van uw website, wat kan leiden tot kostenbesparing. Als u op zoek bent naar een hostingoplossing die u kan helpen om kosten te besparen, dan is Managed WordPress Hosting bij WP Provider zeker een goede keuze.

Nee, wij zijn gespecialiseerd in 1 CMS en dat is WordPress. Wij kunnen dan ook geen technisch support bieden voor andere content management systemen.

Dat is zeker mogelijk! Je dient hiervoor de verhuiscode op te vragen bij jouw huidige provider. Met deze verhuiscode kan de verhuizing in gang worden gezet.

Neem contact op

Wil je meer informatie omtrent onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande telefoonnummer.

085-1304997

Gratis benchmark

Benieuwd naar onze performance?