WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Managed WordPress hosting

Managed WordPress hosting
WP Provider

Managed WordPress Hosting: Laat uw zorgen aan ons over

Op zoek naar een betrouwbare managed wordpress host welke zorg draagt voor het optimaal functioneren van jouw WordPress websites?

Dan is het WP Provider platform de solide basis waar je naar op zoek bent! Ons platform is speciaal ontwikkeld en geoptimaliseerd voor WordPress en WooCommerce websites waarbij je een slim team van experts 24/7 klaar hebt staan om jou te ondersteunen.

Managed WordPress Hosting is niet zomaar hosting. Als je het prettig vindt nemen wij alle technische aspecten uit handen zodat je meer tijd over hebt voor jouw core-business. Of je nu WordPress-designer, Developer of eindgebruiker bent, WP Provider is de beste keus!

WP Provider

Support wanneer je dat nodig hebt

Wij staan voor jou klaar wanneer jij ons nodig hebt. Onze experts staan 24/7 klaar om in te grijpen als er problemen voordoen. Door onze jarenlange ervaring met WordPress is jouw website in goede handen.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

managed email hosting

Gebruiksvriendelijk Controlepaneel

Managed WordPress hosting

WordPress Geoptimaliseerd

Onze op maat gemaakte WP-optimalisatiestack en LiteSpeed-cache zorgt voor meer snelheid, betere SEO, bezoekersretentie en conversies.

Uitzonderlijke Snelheid

Het brede scala aan tools voorziet in de behoeften van geavanceerde gebruikers en webontwikkelaars.

Gebruikersgemak

Het WP Provider Controlpanel is gebruiksvriendelijk en geschikt voor mensen met weinig ervaring in website-ontwikkeling.

WP Provider support
WP Provider

Enterprise infrastructuur

Bij WP Provider maken we altijd gebruik van de nieuwste en beste technologie om de performance en veiligheid van jouw websites te kunnen garanderen.

Benieuwd wat ons platform nou zou speciaal maakt? Of ben je benieuwd waarom jouw website na de verhuizing zo snel draait op ons platform?

Artboard 1
WP Provider

Managed WordPress Hosting Aangedreven door Litespeed

Naast PHP 8, HTTP/3 en MariaDB maken wij op alle servers op ons platform gebruik van LiteSpeed. Daardoor kun je bij ons altijd gebruik maken van de beste Cache-Engine op de markt: LSCache voor WordPress.

Snelheid is van enorm belang en daarom maken wij gebruik van de best mogelijke technieken om WordPress snel te laten inladen. Maak jouw bezoekers ook blij met een snelle website!

WP Provider

Wij doen de verhuizing!

Onze WordPress experts staan klaar om de volledige verhuizing van uw WordPress site voor u te verzorgen. We bespreken vooraf samen de verhuisdatum en eventuele details die van belang zijn om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Uiteraard verhuizen wij niet alleen uw website, maar ook uw e-mail, databases en andere belangrijke zaken die bij uw pakket horen. Na uw bestelling kunt u achterover leunen en doen wij de rest voor u.

Of het nu gaat om 1 of 100 WordPress websites, onze verhuisservice is geheel gratis.

Managed WordPress hosting Managed WordPress hosting

Wat onze klanten zeggen over de WP Provider Service

Karlijn Kwint
Karlijn Kwint
Lees verder
Ik ben heel erg blij met WP Provider. Het loopt als een zonnetje, en als ik dan toch ergens tegenaan loop op mijn website is het standaard binnen een paar minuten opgelost: even bellen of mailen en ze fixen het direct voor je.
Justin van Houdt
Justin van Houdt
Lees verder
Sinds de samenwerking die wij met WP Provider zijn aangegaan, zijn wij aangenaam verrast. Naast een snelle en veilig server, zijn wij vooral te spreken over de snelle en professionele respons die wij van Marco krijgen. Elke vraag werd binnen 10 min beantwoord en opgelost. Top service!
Miles Niemeijer
Miles Niemeijer
Lees verder
Wij zijn met ons bedrijf net overgestapt van een grote hostingaanbieder die hele slechte service verleende en gebruik maakte van chatbots naar WP Provider. Het verschil dat echte mensen kunnen maken is groot: snelle respons en mooie resultaten. Blijf zo doorgaan WP Provider (en stap ajb nooit over op chatbots en hou je mensen in dienst)!
Robin Buzink
Robin Buzink
Lees verder
Marco en zijn team bij WP Provider zijn een absolute aanvulling voor ieder online marketing of webdesign bureau. Het is een stabiele partner die voor je klaar staat als je hem nodig hebt. Korte lijnen, duidelijke communicatie en stabiele hosting die je zonder zorgen kunt aanbieden aan je klanten omdat je weet dat je kwaliteit verkoopt.
Edouard Dopper
Edouard Dopper
Lees verder
Marco en consorten neemt alle onzekerheid en werk uit je handen. Zij hebben mijn domeinnaam overgezet en WP geinstalleerd voor me. WP geeft service weer een goede naam. Reageren snel, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Fantastisch! dank je wel
Lory Rave
Lory Rave
Lees verder
Een hele fijne partner om mee samen te werken! Ik weet bij wp provider zeker dat mijn klanten in goede handen zijn! Ze staan 24/7 voor je klaar en wij hebben nog geen enkel probleem gehad wat niet binnen een dag opgelost kon worden! Ga zo door!
in Novation
in Novation
Lees verder
Ik krijg altijd en onvoorwaardelijk snel antwoord en hulp. Ongeacht de dag of tijdstip. Het advies en de hulp is altijd goed. Deze partner geeft mij het vertrouwen om mijn online business verder te ontwikkelen.
Crossfold Synergybikes
Crossfold Synergybikes
Lees verder
Zeer goede en snelle communicatie. Staan direct klaar om je te helpen. Zelfs een antwoord terug tijdens een weekend. Dit heb ik niet meegemaakt met andere providers. Kwaliteit top!
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
WP Provider is duidelijk beter dan de gemiddelde hosting provider en is gespecialiseerd in supersnelle WordPress hosting. Hier ben je geen nummer maar er wordt echt naar je geluisterd. Bovendien krijg je adviezen waar je echt mee vooruit kan.
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
Niet de goedkoopste aanbieder. Wel de beste value for money in Nederland. Goedkoop is bijna altijd duurkoop bij webhosting weet ik uit ruime ervaring. De hosting van WP Provider is supersnel (litespeed) en de ondersteuning is buitengewoon goed. Het gebeurt niet vaak maar WP Provider is er als je ze nodig hebt! Cruciaal voor de stabiele website. Een aanrader voor iedere serieuze website-beheerder of eigenaar. Dank voor jullie tophosting en support!
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
Over de jaren heen met redelijk wat hosting partijen samengewerkt maar WP Provider spant de kroon! De service en de gehoste websites zijn razendsnel en ook als er zich een storing voordoet wordt in je verwachting overtroffen. WordPress website? WP Provider!
Bart Burgers
Bart Burgers
Lees verder

Ok, ok ze zijn niet de goedkoopste aanbieder. Maar wel heel veel snelheid! Zowel op het gebied van snelle WordPress hosting, ondersteuning (zeer veel wp kennis) en snelle response!
Daarnaast nooit te beroerd om op heel korte termijn je uit de brand te helpen
Top en zeker een aanrader!

Vorige
Volgende

Vraag & antwoord

Wellicht beantwoorden onderstaande antwoorden uw vraag.

Als u op zoek bent naar een hostingoplossing voor uw WordPress website, dan is Managed WordPress Hosting een uitstekende keuze. In tegenstelling tot traditionele hostingoplossingen, biedt Managed WordPress Hosting specifiek ondersteuning voor WordPress websites en zijn er een aantal belangrijke voordelen:

 1. Optimalisatie voor WordPress: Managed WordPress Hosting is specifiek geoptimaliseerd voor WordPress websites. Dit betekent dat de servers speciaal zijn afgestemd op het gebruik van WordPress en dat er rekening is gehouden met de specifieke eisen van WordPress.

   

 2. Snellere laadtijd: Managed WordPress Hosting kan ervoor zorgen dat uw website sneller laadt, omdat de servers specifiek zijn afgestemd op het gebruik van WordPress. Dit is belangrijk voor de gebruikerservaring en kan ook van invloed zijn op de SEO van uw website.

   

 3. Beveiliging: Managed WordPress Hosting biedt vaak extra beveiliging voor uw website, zoals bijvoorbeeld automatische backups en beveiligingsscans. Dit kan ervoor zorgen dat u zich minder zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw website.

   

 4. Technische ondersteuning: Bij Managed WordPress Hosting kunt u vaak rekenen op technische ondersteuning van de hostingprovider. Dit kan handig zijn als u bijvoorbeeld problemen heeft met uw website of als u hulp nodig heeft bij het installeren van plugins.

   

Er zijn nog enkele andere voordelen van Managed WordPress Hosting waaronder:

Gemakkelijk te schalen: Managed WordPress Hosting is gemakkelijk te schalen, wat betekent dat u uw website eenvoudig kunt uitbreiden als u meer bezoekers krijgt of als uw website groter wordt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u een groter aantal bezoekers verwacht of als u extra functionaliteiten wilt toevoegen.

Eenvoudig te beheren: Managed WordPress Hosting is eenvoudig te beheren, omdat u niet zelf hoeft te zorgen voor het technische onderhoud van de servers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u niet over voldoende technische kennis beschikt of als u het beheer van de servers liever aan iemand anders overlaat.

Kostenbesparing: In sommige gevallen kan Managed WordPress Hosting goedkoper zijn dan traditionele hostingoplossingen, omdat u niet zelf hoeft te zorgen voor het technische onderhoud van de servers. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als u geen extra kosten wilt maken voor het inhuren van een technicus of als u geen extra tijd wilt investeren in het beheren van de servers.

In samenvatting biedt Managed WordPress Hosting specifieke ondersteuning voor WordPress websites, snellere laadtijden, extra beveiliging en technische ondersteuning. Als u op zoek bent naar een hostingoplossing voor uw WordPress website, dan is Managed WordPress Hosting bij WP Provider zeker een goede keuze.

Er zijn enkele dingen waar u rekening mee moet houden als u overweegt om Managed WordPress Hosting te gebruiken voor uw website:

 1. Prijs: Managed WordPress Hosting kan in sommige gevallen duurder zijn dan traditionele hostingoplossingen. Dit is omdat u extra functionaliteiten en technische ondersteuning krijgt, die bij traditionele hostingoplossingen vaak niet inbegrepen zijn. Houd daarom rekening met de kosten als u overweegt om Managed WordPress Hosting te gebruiken.

 2. Beperkingen: Sommige Managed WordPress Hosting providers stellen beperkingen op wat betreft het gebruik van plugins of het aanpassen van bepaalde instellingen. Dit kan handig zijn als u geen technische kennis heeft, maar het kan ook betekenen dat u niet alle functionaliteiten kunt toevoegen die u wilt. Doordat wij met maatwerk werken kunnen wij jouw account zo inrichten dat je ultieme vrijheid hebt.

 3. Eigen domeinnaam: Als u Managed WordPress Hosting gebruikt, moet u vaak uw eigen domeinnaam kopen of verhuizen naar de hostingprovider. Dit kan een extra stap zijn waar u rekening mee moet houden.

In samenvatting zijn er enkele dingen waar u rekening mee moet houden als u overweegt om Managed WordPress Hosting te gebruiken voor uw website, zoals de prijs, eventuele beperkingen en het gebruik van uw eigen domeinnaam. Als u meer wilt weten neem dan contact met ons op.

Als WP Provider streven wij ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Wij begrijpen dat snelheid een belangrijke factor is bij het hosten van een website en daarom willen wij garanderen dat wij sneller zijn dan jouw huidige hoster. Sterker nog, wij zijn zo overtuigd van onze snelheid dat we graag een benchmark willen uitvoeren en dit aan jou willen laten zien.

Wat is een benchmark?

Een benchmark is een test die de prestaties van jouw website meet. Dit wordt gedaan door middel van verschillende tools die de snelheid van de website analyseren en de resultaten vergelijken met andere websites die gehost worden bij verschillende providers. Het doel van een benchmark is om de prestaties van jouw website te verbeteren door inzicht te geven in waar verbeteringen nodig zijn.

Hoe werkt een benchmark?

Het uitvoeren van een benchmark is eenvoudig. Wij maken gebruik van speciale tools om de snelheid van jouw website te meten en deze te vergelijken met andere websites die bij verschillende hosting providers worden gehost. Op basis van de resultaten kunnen wij je laten zien hoe snel jouw website is ten opzichte van andere websites en of er mogelijkheden zijn om de snelheid te verbeteren.

Waarom is snelheid belangrijk voor een website?

De snelheid van een website is van groot belang voor de gebruikerservaring. Een trage website kan leiden tot een hogere bounce rate en minder conversies. Bovendien heeft de snelheid van een website invloed op de ranking in zoekmachines zoals Google. Websites die snel laden worden hoger gerangschikt in zoekresultaten dan trage websites.

Hoe garanderen jullie een snelheid die beter is dan waar ik nu host?

Bij WP Provider maken wij gebruik van de nieuwste technologieën en geavanceerde caching om de snelheid van jouw website te garanderen. Daarnaast maken wij gebruik van NVMe-flash-storage voor snelle toegang tot de websitebestanden en de database. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress en wij maken gebruik van de nieuwste PHP-versies. Bovendien monitoren wij onze servers 24/7 om ervoor te zorgen dat de snelheid altijd optimaal is.

Wat gebeurt er als mijn website toch traag is?

Mocht je onverhoopt toch problemen ondervinden met de snelheid van jouw website, dan staan wij altijd voor je klaar om deze problemen op te lossen. Wij bieden gratis support en helpen je graag om de snelheid van jouw website te verbeteren.

Kan ik mijn website laten hosten bij WP Provider als deze elders is gebouwd?

Ja, wij kunnen jouw website ook hosten als deze elders is gebouwd. Onze specialisten zullen de website voor je verhuizen naar ons platform en ervoor zorgen dat deze probleemloos blijft werken.

Een snelle laadtijd van uw WordPress website is van groot belang voor de gebruikerservaring en kan ook een significante invloed hebben op de SEO van uw website. Uit onderzoek blijkt dat bezoekers een website verlaten als deze niet binnen 2 seconden laadt. Dit kan leiden tot een hogere bounce rate en een lagere positie in de zoekresultaten van zoekmachines. Een snelle laadtijd kan echter het tegenovergestelde bewerkstelligen. Het kan ervoor zorgen dat bezoekers langer op uw website blijven, wat kan leiden tot meer conversies en een betere gebruikerservaring.

Een trage website kan ook invloed hebben op uw bedrijfsresultaten. Een onderzoek van Google heeft aangetoond dat een vertraging van slechts één seconde in de laadtijd van een website kan leiden tot 11% minder paginaweergaven, 16% afname in klanttevredenheid en een daling van 7% in conversies. Dit is een direct gevolg van de ongeduldige aard van de meeste internetgebruikers, die niet bereid zijn om lang te wachten op een website die traag laadt.

Naast de impact op de gebruikerservaring heeft de laadsnelheid ook invloed op de SEO van uw website. Google en andere zoekmachines geven de voorkeur aan snelle websites omdat dit bijdraagt aan de algehele gebruikerservaring. Websites die traag laden, hebben minder kans om hoog te scoren in de zoekresultaten. Een snellere laadtijd kan dus leiden tot een hogere positie in de zoekresultaten, waardoor u meer organisch verkeer naar uw website krijgt.

Een van de voordelen van Managed WordPress Hosting is dat deze specifiek is geoptimaliseerd voor WordPress websites. Dit betekent dat uw website wordt gehost op een server die is geconfigureerd voor de beste prestaties van WordPress. Het hosten van uw website op een server die speciaal is ontworpen voor WordPress, kan ervoor zorgen dat uw website sneller laadt en beter presteert.

Bovendien biedt Managed WordPress Hosting vaak extra functies om de laadtijd van uw website te optimaliseren. Zo worden bijvoorbeeld statische bestanden gecached, wat betekent dat bepaalde pagina-elementen sneller worden geladen. Ook worden er vaak geavanceerde caching- en compressietechnieken gebruikt om de laadtijd van uw website te verkorten.

Een snellere laadtijd kan ook helpen om de kosten van uw website te verlagen. Door de snelle laadtijd wordt er minder gegevens verstuurd, waardoor u minder bandbreedte verbruikt. Dit kan resulteren in een lagere rekening voor uw hostingpakket.

Kortom, een snelle laadtijd is van groot belang voor uw WordPress website. Het kan leiden tot een betere gebruikerservaring, hogere conversies, een betere SEO en lagere kosten. Managed WordPress Hosting is speciaal geoptimaliseerd voor WordPress websites en kan helpen bij het verkrijgen van een snellere laadtijd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer wilt weten over onze Managed WordPress Hosting oplossingen.

Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen is hoeveel sneller een website zal worden met onze Managed WordPress Hosting. Hoewel we geen exact antwoord kunnen geven, kunnen we wel zeggen dat de laadtijden van uw website aanzienlijk kunnen worden verbeterd.

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op de snelheid van uw website en hoeveel sneller deze zal worden bij gebruik van onze hostingdiensten. Echter, als u momenteel bij een andere hostingpartij zit en u overstapt naar WP Provider, kunt u in de meeste gevallen rekenen op aanzienlijke verbeteringen in de snelheid van uw website.

Zoals we in onze eerdere FAQ hebben vermeld, zijn er verschillende factoren die van invloed zijn op de snelheid van uw website. Als uw huidige hoster bijvoorbeeld gebruik maakt van een oudere serverinfrastructuur of geen gebruik maakt van caching, kan uw website trager laden dan nodig is. Door over te stappen naar onze Managed WordPress Hosting, die geoptimaliseerd is voor snelheid en prestaties, zult u waarschijnlijk merken dat uw website sneller laadt dan voorheen.

Daarnaast zijn er andere factoren die van invloed zijn op de snelheid van uw website, zoals de grootte van uw afbeeldingen en de hoeveelheid plugins die u gebruikt. Bij WP Provider zorgen we ervoor dat uw website is geoptimaliseerd voor snelheid, onder andere door gebruik te maken van geavanceerde cachingtechnieken en het optimaliseren van uw afbeeldingen en databases.

Houd er rekening mee dat elke website anders is en dat de snelheid van uw website afhankelijk is van vele factoren. Tijdens de migratie van uw website zullen we een grondige analyse uitvoeren van uw website en de huidige serverconfiguratie. We zullen de resultaten van deze analyse gebruiken om de optimale serverconfiguratie en cachingoplossing voor uw website te bepalen, zodat uw website zo snel mogelijk laadt.

Over het algemeen kunnen we zeggen dat klanten die overstappen naar onze Managed WordPress Hosting een aanzienlijke verbetering van de snelheid van hun website kunnen verwachten. Onze hostingdiensten zijn specifiek ontworpen om de snelheid van WordPress websites te optimaliseren en onze klanten te voorzien van een snelle en betrouwbare hostingoplossing.

Kortom, dit is compleet afhankelijk van de huidige setup. Er zijn veel verschillende factoren in het spel zoals:

 • Welke hostingpartij je nu bij host
 • Welk pakket je daar hebt afgenomen
 • Of er eerder wel eens onderhoud is uitgevoerd
 • Hoeveel plugins je actief hebt in WordPress
 • Welke plugins er zijn gebruikt
 • Hoe groot de afbeeldingen zijn die worden ingeladen
 • Of er gebruik wordt gemaakt van caching
 • Hoe deze caching setup is ingericht
 • Welke webserver er wordt gebruikt
 • Hoeveel queries elke pagina bevat
 • Hoeveel externe bronnen er worden ingeladen
 • En nog veel meer


Tijdens de migratie zullen wij bekijken waar de knelpunten en dus mogelijkheden liggen.

Wij begrijpen dat het verhuizen van een website naar een nieuwe host een ingewikkeld proces kan zijn. Daarom bieden wij als Managed WordPress Hosting provider onze klanten volledige ondersteuning bij de migratie van hun website. Ons ervaren team staat klaar om de gehele verhuizing uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat uw website zonder problemen wordt overgezet naar onze hostingomgeving.

Onze verhuisservice omvat niet alleen het overzetten van uw website, maar ook het verplaatsen van uw e-mailaccounts, inclusief alle bijbehorende inhoud. Zo zorgen we ervoor dat u na de verhuizing direct weer aan de slag kunt met uw e-mail en website.

We maken gebruik van onze eigen tools en processen om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo hebben we bijvoorbeeld een speciaal migratieprogramma ontwikkeld dat ervoor zorgt dat alle data, inclusief databases en media, op de juiste manier worden overgezet. Op deze manier minimaliseren we de downtime van uw website en blijft uw website zo veel mogelijk bereikbaar voor bezoekers.

Ons team van specialisten heeft ruime ervaring in het verhuizen van WordPress websites en we weten precies waar we op moeten letten om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. We zorgen er ook voor dat we vooraf duidelijk communiceren wat er allemaal nodig is voor de verhuizing en welke stappen we gaan nemen.

Kortom, als u kiest voor onze Managed WordPress Hosting, dan zorgen wij ervoor dat uw website zonder zorgen wordt overgezet naar onze hostingomgeving. Zo kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is: het laten groeien van uw business.

Managed WordPress Hosting is duurder dan standaard hosting omdat het veel meer biedt dan alleen het hosten van een website. Bij Managed WordPress Hosting nemen wij als hostingprovider de verantwoordelijkheid voor de veiligheid, prestaties en het dagelijkse onderhoud van jouw WordPress website op zich. Hierdoor heb je als website-eigenaar minder zorgen en meer tijd om je te richten op de inhoud en marketing van je website.

Een traditioneel hostingbedrijf biedt alleen de serverruimte en de infrastructuur om een website te hosten. Het is dan aan de website-eigenaar om de website up-to-date te houden en te beveiligen. Dit betekent dat je zelf de updates van WordPress core en plugins moet installeren en zorgen voor de beveiliging van je website, bijvoorbeeld door het installeren van beveiligingsplugins en het regelmatig maken van back-ups. Dit vergt vaak technische kennis en tijd die je liever aan andere zaken besteedt.

Bij Managed WordPress Hosting wordt deze verantwoordelijkheid uit handen genomen. Wij zorgen ervoor dat de WordPress website altijd up-to-date is en veilig draait. Dit betekent dat ze regelmatig updates uitvoeren van WordPress core en plugins, beveiligingsmaatregelen treffen en back-ups maken van de website en database. Bovendien bieden wij als Managed WordPress Hostingprovider ook extra tools en functies, zoals een geoptimaliseerde serverconfiguratie, caching voor snellere laadtijden, geautomatiseerde optimalisatie van afbeeldingen en meer.

Deze extra functies en services zorgen er mede voor dat Managed WordPress Hosting duurder is dan standaard hosting. Echter, door de extra voordelen en de verhoogde veiligheid en prestaties, kan Managed WordPress Hosting uiteindelijk kostenbesparend zijn. Zo voorkom je met Managed WordPress Hosting bijvoorbeeld downtime, wat kan leiden tot inkomstenverlies en reputatieschade. Daarnaast kan een snellere website zorgen voor meer bezoekers en conversies, wat de extra kosten van Managed WordPress Hosting kan compenseren.

Het is begrijpelijk dat je je afvraagt waar je data zich bevindt bij het hosten van je website. Bij WP Provider begrijpen we de zorgen rondom data privacy en daarom willen we graag duidelijkheid verschaffen over waar jouw data wordt opgeslagen.

Ons private-cloud platform bevindt zich volledig in Nederland, namelijk in de steden Naaldwijk en Amsterdam. Dit betekent dat jouw website en data zich fysiek bevinden op Nederlandse servers, wat ervoor zorgt dat jouw data veilig en beschermd is volgens de Nederlandse wetgeving.

Het is ook belangrijk om te benadrukken dat we bij WP Provider alleen gebruikmaken van de nieuwste en beste hardware en software om ervoor te zorgen dat jouw website altijd snel en betrouwbaar is. Bovendien hebben we een team van experts die 24/7 jouw website monitoren en beveiligen tegen eventuele bedreigingen.

Mocht je klanten hebben die zich buiten Europa bevinden en specifieke vereisten hebben, dan kunnen we dit in overleg bespreken. Zo kunnen we bijvoorbeeld een Content Delivery Network (CDN) toevoegen om de laadtijden te verbeteren voor gebruikers buiten Europa.

Kortom, bij WP Provider staat jouw data veilig en betrouwbaar opgeslagen in Nederlandse datacenters. Onze focus ligt op het bieden van de best mogelijke hostingervaring, zodat jij je volledig kunt richten op het runnen van jouw website en onderneming.

Extra beveiliging is van groot belang voor uw WordPress website. Niet alleen beschermt het uw website tegen hackers en andere online bedreigingen, maar het kan ook zorgen voor een betere gebruikerservaring en meer conversies. Onderstaand zullen we dieper ingaan op waarom extra beveiliging zo belangrijk is voor uw WordPress website, en hoe Managed WordPress Hosting u kan helpen uw website veilig te houden.

Waarom is extra beveiliging zo belangrijk voor uw WordPress website?

Het belang van beveiliging voor uw WordPress website kan niet worden overschat. Als uw website niet goed beveiligd is, loopt u het risico dat hackers uw website binnendringen en schade aanrichten. Dit kan leiden tot dataverlies, reputatieschade en financiële verliezen. Hackers kunnen bijvoorbeeld gevoelige informatie stelen, uw website offline halen, of uw website gebruiken om malware te verspreiden.

Het is belangrijk om te begrijpen dat WordPress websites vaak doelwit zijn voor hackers, omdat WordPress het meest gebruikte content management systeem (CMS) is. Hackers richten zich vaak op WordPress websites omdat ze weten dat deze websites vaak kwetsbaar zijn vanwege verouderde software, slechte wachtwoorden, en onveilige plugins en thema’s.

Daarom is het van groot belang om extra beveiligingsmaatregelen te nemen om uw WordPress website te beschermen. Door extra beveiliging in te bouwen, kunt u het risico op hacking verminderen en ervoor zorgen dat uw website veilig en betrouwbaar blijft voor uw bezoekers.

Hoe kan Managed WordPress Hosting u helpen uw website veilig te houden?

Managed WordPress Hosting biedt vaak extra beveiliging voor uw website. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit automatische backups en beveiligingsscans. Een goed beveiligde website heeft veel voordelen, zoals een betere gebruikerservaring en meer conversies.

Automatische backups zijn essentieel voor elke website. Als er iets misgaat met uw website, bijvoorbeeld als gevolg van een hack, kunt u altijd terugkeren naar een eerdere versie van uw website. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het verlies van belangrijke gegevens en informatie.

Beveiligingsscans kunnen u helpen eventuele beveiligingsproblemen op te sporen voordat ze kunnen worden misbruikt door hackers. Met Managed WordPress Hosting worden deze scans automatisch uitgevoerd, zodat u altijd op de hoogte bent van eventuele beveiligingsrisico’s op uw website.

Conclusie

Extra beveiliging is van groot belang voor uw WordPress website. Het kan beschermen tegen hackers en andere online bedreigingen, en zorgen voor een betere gebruikerservaring en meer conversies. Managed WordPress Hosting biedt extra beveiligingsmaatregelen, zoals automatische backups en beveiligingsscans, waardoor u zich minder zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw website

Bij WP Provider bieden we technische ondersteuning voor uw WordPress website. Dit betekent dat u bij technische problemen of vragen terecht kunt bij ons deskundige team. Wij begrijpen dat u misschien niet over voldoende technische kennis beschikt of het beheer van de website liever aan iemand anders overlaat. Daarom bieden wij onze expertise en ondersteuning aan om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date is en goed functioneert.

Met onze technische ondersteuning hoeft u zich minder zorgen te maken over het technische aspect van uw website en kunt u zich concentreren op andere belangrijke zaken. Ons team staat klaar om u te helpen bij het oplossen van technische problemen en om uw vragen te beantwoorden, zodat u altijd het meeste uit uw website kunt halen.

Bovendien kan technische ondersteuning ook helpen om de gebruikerservaring van uw website te verbeteren en meer conversies te genereren. Wanneer uw website goed ondersteund wordt, kunnen wij ervoor zorgen dat deze altijd up-to-date is en goed functioneert. Dit betekent dat uw bezoekers altijd een snelle, veilige en betrouwbare website zullen ervaren, wat kan leiden tot meer betrokkenheid en conversies.

Bij WP Provider vinden we het belangrijk dat onze klanten de best mogelijke ondersteuning krijgen. Daarom staan onze deskundige technische medewerkers klaar om u te helpen bij het oplossen van eventuele technische problemen. Wij nemen graag het technische aspect van uw websitebeheer uit handen, zodat u zich kunt richten op uw core business.

Bij WP Provider bieden we Managed WordPress Hosting aan als een complete oplossing voor uw websitebehoeften. In tegenstelling tot traditionele hostingoplossingen, waarbij u verschillende diensten afzonderlijk moet afnemen, biedt Managed WordPress Hosting u alles wat u nodig heeft in één pakket. Hierdoor kunt u niet alleen tijd besparen, maar ook kosten besparen.

Met Managed WordPress Hosting heeft u toegang tot alle benodigde functionaliteiten en ondersteuning om uw website te laten functioneren zoals u dat wilt. Dit omvat onder andere dagelijkse back-ups, beveiligingsscans en automatische updates voor uw WordPress-thema’s en -plug-ins. Dit kan u helpen om kosten te besparen op het gebied van onderhoud en beveiliging van uw website, omdat u niet langer afzonderlijke diensten hoeft aan te schaffen.

Bovendien kan Managed WordPress Hosting u ook helpen om kosten te besparen op het gebied van het beheer van uw website. Als u bijvoorbeeld zelf het beheer van uw website doet, kan dit tijdrovend zijn en kan het ook leiden tot extra kosten als u bijvoorbeeld technische hulp nodig heeft. Met Managed WordPress Hosting heeft u toegang tot ons team van WordPress-experts, die u kunnen helpen met technische problemen en vragen die u heeft over uw website. Dit kan u helpen om tijd en geld te besparen, omdat u niet langer hoeft te investeren in externe technische ondersteuning.

Als u op zoek bent naar een hostingoplossing die u kan helpen om kosten te besparen, dan is Managed WordPress Hosting bij WP Provider de ideale keuze. Met onze oplossing heeft u alles wat u nodig heeft om uw website succesvol te maken en te laten groeien, terwijl u tegelijkertijd tijd en geld bespaart. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze Managed WordPress Hosting en hoe het u kan helpen om kosten te besparen.

Bij WP Provider zijn wij gespecialiseerd in het hosten van WordPress-websites. Dit betekent dat wij ons volledig concentreren op het bieden van de best mogelijke hostingoplossingen en technische ondersteuning voor WordPress.

Helaas bieden wij geen hosting voor andere content management systemen zoals Joomla of Drupal. Dit komt omdat we ons volledig willen concentreren op het bieden van de best mogelijke hostingdiensten voor WordPress-websites.

Onze expertise en ervaring liggen specifiek bij het WordPress CMS. Dit betekent dat we ons in staat stellen om de best mogelijke hostingoplossingen en technische ondersteuning voor WordPress-gebruikers te bieden.

Mocht u op zoek zijn naar een betrouwbare host voor uw WordPress-website, dan zijn wij er om u te helpen. Wij bieden verschillende hostingpakketten aan die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van uw WordPress-website. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze hostingdiensten voor WordPress.

Als je jouw domeinnaam wilt verhuizen naar WP Provider, dan kunnen wij je daar zeker bij helpen. Het enige wat je nodig hebt, is de verhuiscode van je huidige provider. Deze verhuiscode is een unieke code die nodig is om de verhuizing in gang te zetten.

Je kunt de verhuiscode opvragen bij je huidige provider. Dit is meestal mogelijk via het controlepaneel van je hostingaccount. Als je de verhuiscode eenmaal hebt ontvangen, kun je deze aan ons doorgeven en zorgen wij voor de verdere afhandeling van de verhuizing.

Het verhuizen van je domeinnaam naar WP Provider heeft verschillende voordelen. Zo kun je bij ons profiteren van onze snelle en betrouwbare hostinginfrastructuur, waardoor je website altijd snel en beschikbaar is voor je bezoekers. Bovendien bieden wij uitstekende support en zorgen wij voor een veilige en stabiele omgeving voor jouw website.

Dus als je jouw domeinnaam wilt verhuizen naar WP Provider, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!

Neem contact op

Wil je meer informatie omtrent onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande telefoonnummer.

085-1304997

Gratis benchmark

Benieuwd naar onze performance?

Interesse in hoeveel sneller jouw website bij ons is?