Snelle WordPress hosting op maat gezocht? Dat vindt u bij WP Provider! Wij bieden goedkope WordPress hosting in Nederland aan, met snelheid en veiligheid hoog in het vaandel. Wilt u meer weten over de beste WordPress hosting provider in Nederland? Lees dan hieronder verder.

Waarom WordPress hosting?

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld en dit werkt het beste in combinatie met WordPress hosting. Ongeveer een derde van alle websites op het internet zijn tegenwoordig gebouwd met WordPress en dat is niet gek. WordPress blinkt uit in belangrijke factoren als veiligheid, snelheid, betrouwbaarheid en eenvoud. Ook de grote partijen der aarde gebruiken WordPress. Denk hierbij aan websites van NRC.Next, The New York times, The Walt Disney Company, Radio 538 en The Voice of Holland. Als zelfs dit soort organisaties gebruikmaken van WordPress, moet het wel goed werken. Maar webhosting van WordPress is wel een belangrijk onderdeel. Daarbij maken talloze webshops gebruikt van de module WooCommerce binnen WordPress, waardoor zij WooCommerce hosting hebben. 

Alles valt of staat dan ook met goede WordPress hosting. Doorgaans scoren WordPress websites goed in de zoekmachines, maar ook sitesnelheid is belangrijk voor de ranking in deze zoekmachines. Bij slechte webhosting van WordPress zijn veiligheidslekken ook meer een regel dan uitzondering. Cybercriminelen, zoals hackers, worden steeds inventiever en door te kiezen voor slechte WordPress hosting kan privacygevoelige informatie van u of uw klanten zomaar in de verkeerde handen komen. Kies daarom voor de beste WordPress hosting in Nederland!

Beste managed WordPress hosting

WP Provider is gespecialiseerd in Managed WordPress Hosting op maat en is de beste keuze voor u! Wij zijn dankzij veel ervaring bekend met alle gevaren die op de loer liggen bij webhosting van een WordPress website. Ook worden alle WordPress websites die bij ons gehost worden standaard voorzien van state of the art SSL-certificaat. Daarnaast weten wij ook hoe belangrijk snelheid en veiligheid is om hoog in de zoekresultaten te komen.

Door onze ervaring zien wij dat webdesigners, online marketing bureaus en IT beheerders vaak mooie kansen laten liggen als het om de WordPress hosting gaat. Deze bedrijven ontwerpen, bouwen en beheren de WordPress websites van hun klanten, maar de webhosting en de ingewikkelde techniek worden vaak in z’n geheel aan de klant overgelaten. Dit is jammer! Dankzij onze managed WordPress hosting pakketten kunt u namelijk uw klanten een extra dienst aanbieden zonder zichzelf erg te moeten verdiepen. Door de beste WordPress hosting partij, WP Provider, in te schakelen houden onze klanten meer tijd en energie over om te doen waar zij goed in zijn, zoals het webdesignen, marketing beoefenen en IT beheren. 

Snelle en veilige WordPress hosting

Met onze (managed) WordPress hosting op maat, weet u zeker dat uw klanten profiteren van de snelle webhosting en een uptime van 99% van de tijd. Websites die down zijn kunnen voor grote problemen en stress zorgen bij uw klanten. Bezoekers haken namelijk af en zoekmachines zullen de website lager in de zoekresultaten zetten wanneer dit vaker gebeurt. De beste WordPress hosting in Nederland van WP Provider draait op hele snelle servers met CloudLinux in een virtueel cluster, voor extra stabiliteit en schaalbaarheid. De servers van de beste WordPress hosting partij worden dag en nacht gemonitord. Hierdoor kunnen wij al snel kleine calamiteiten oplossen voordat dit grote problemen worden. Wanneer u kiest voor WordPress hosting bij WP Provider bent u verzekerd van een snelle, veilige en betrouwbare hostingpartij. 

Hostingpartner worden

Als u kiest voor WP Provider als uw WordPress hosting provider in Nederland profiteert u van verschillende voordelen. U kunt ervoor kiezen of u zelf de klanten factureert of dat wij dit doen. Onze zogeheten White Label WordPress hosting is ideaal om meer autoriteit op te bouwen bij uw klanten. U blijft het gezicht voor de klant maar wij zorgen voor de ingewikkelde technische kant van de hosting. Op deze manier profiteren wij allemaal van de samenwerking. 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden rondom de beste WordPress hosting in Nederland.