WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

WordPress webhosting

Snelle WordPress hosting op maat gezocht? Dat vindt u bij WP Provider! Wij bieden goedkope WordPress hosting in Nederland aan, met snelheid en veiligheid hoog in het vaandel. Wilt u meer weten over de beste WordPress hosting provider in Nederland? Lees dan hieronder verder.

Geoptimaliseerd voor WordPress

De allerbeste WordPress Webhosting is hosting die volledig is geoptimaliseerd om websites die met WordPress zijn gebouwd, ongeëvenaarde prestaties en veiligheid te bieden.

Op ons WordPress Hosting platform is het mogelijk om WordPress met slechts één muisklik te installeren en kosteloos SSL (https) beveiliging te activeren. Wij voorzien jou van de nodige tools om je WordPress website te optimaliseren met behulp van de meest geavanceerde technologieën, zoals LiteSpeed Caching & Redis Caching, alsook de nieuwste PHP-versies. Onze dagelijkse back-ups en malware scans dragen zorg voor de veiligheid van je website, zodat deze te allen tijde veilig online blijft.

WordPress hosting

Gratis benchmark

Vraag de benchmark aan

WP Provider

Wat is WordPress Webhosting?

De beste WordPress Webhosting is webhosting dat speciaal is geconfigureerd om maximale prestaties en veiligheid te bieden aan websites die met WordPress zijn gemaakt.

Op ons WordPress Website Hosting platform kan je met één klik WordPress installeren en gratis SSL (https) beveiliging activeren. Wij bieden jou de juiste tools om je WordPress website te optimaliseren door gebruik te maken van de laatste technieken, zoals LiteSpeed Caching & Redis Caching maar daarnaast ook de laatste PHP versies, onze dagelijkse back-ups en malware scans om uw website veilig online te houden.

WP Provider

Waarom WordPress hosting?

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld en dit werkt het beste in combinatie met WordPress hosting. Ongeveer een derde van alle websites op het internet zijn tegenwoordig gebouwd met WordPress en dat is niet gek. WordPress blinkt uit in belangrijke factoren als veiligheid, snelheid, betrouwbaarheid en eenvoud. Ook de grote partijen der aarde gebruiken WordPress. Denk hierbij aan websites van NRC.Next, The New York times, The Walt Disney Company, Radio 538 en The Voice of Holland. Als zelfs dit soort organisaties gebruikmaken van WordPress, moet het wel goed werken. Maar webhosting van WordPress is wel een belangrijk onderdeel. Daarbij maken talloze webshops gebruikt van de module WooCommerce binnen WordPress, waardoor zij WooCommerce hosting hebben. 

Alles valt of staat dan ook met goede WordPress hosting. Doorgaans scoren WordPress websites goed in de zoekmachines, maar ook sitesnelheid is belangrijk voor de ranking in deze zoekmachines. Bij slechte webhosting van WordPress zijn veiligheidslekken ook meer een regel dan uitzondering. Cybercriminelen, zoals hackers, worden steeds inventiever en door te kiezen voor slechte WordPress hosting kan privacygevoelige informatie van u of uw klanten zomaar in de verkeerde handen komen. Kies daarom voor de beste WordPress hosting in Nederland!

WP Provider

Beste managed WordPress hosting

WP Provider is gespecialiseerd in Managed WordPress Hosting op maat en is de beste keuze voor u! Wij zijn dankzij veel ervaring bekend met alle gevaren die op de loer liggen bij webhosting van een WordPress website. Ook worden alle WordPress websites die bij ons gehost worden standaard voorzien van state of the art SSL-certificaat. Daarnaast weten wij ook hoe belangrijk snelheid en veiligheid is om hoog in de zoekresultaten te komen.

Door onze ervaring zien wij dat webdesigners, online marketing bureaus en IT beheerders vaak mooie kansen laten liggen als het om de WordPress hosting gaat. Deze bedrijven ontwerpen, bouwen en beheren de WordPress websites van hun klanten, maar de webhosting en de ingewikkelde techniek worden vaak in z’n geheel aan de klant overgelaten. Dit is jammer! Dankzij onze managed WordPress hosting pakketten kunt u namelijk uw klanten een extra dienst aanbieden zonder zichzelf erg te moeten verdiepen. Door de beste WordPress hosting partij, WP Provider, in te schakelen houden onze klanten meer tijd en energie over om te doen waar zij goed in zijn, zoals het webdesignen, marketing beoefenen en IT beheren. 

WP Provider

Snelle en veilige WordPress hosting

Met onze (managed) WordPress hosting op maat, weet u zeker dat uw klanten profiteren van de snelle webhosting en een uptime van 99% van de tijd. Websites die down zijn kunnen voor grote problemen en stress zorgen bij uw klanten. Bezoekers haken namelijk af en zoekmachines zullen de website lager in de zoekresultaten zetten wanneer dit vaker gebeurt. WP Provider draait op hele snelle servers met CloudLinux in een virtueel cluster, voor extra stabiliteit en schaalbaarheid. De servers van de beste WordPress hosting partij worden dag en nacht gemonitord. Hierdoor kunnen wij al snel kleine calamiteiten oplossen voordat dit grote problemen worden. Wanneer u kiest voor WordPress hosting bij WP Provider bent u verzekerd van een snelle, veilige en betrouwbare hostingpartij. 

WP Provider

Verbeterde snelheid en prestaties

Een van de vele voordelen van WordPress Webhosting is dat ons platform speciaal is ingericht voor WordPress websites. Je hoeft je bij ons nooit zorgen te maken over de prestaties van je website want deze zijn altijd razendsnel.

WP Provider

Hoog niveau van beveiliging

Naast snelheid is veiligheid van belang. Gelukkig is onze WordPress Webhosting net als Fort Knox want wij maken uitsluitend gebruik van de beste beveiliging om je WordPress website veilig te houden. Als geen ander weten wij dat WordPress gevoelig is voor kwetsbaarheden. Daarom scannen wij continue op malware en blokkeren wij hack pogingen nog voordat ze onder jouw aandacht komen. Ook scannen wij elke nacht je website voor nieuwe beveiligingsupdates. Mocht je website dan toch geïnfecteerd raken dan bieden wij gratis siteopruiming aan zodat je website zeer snel weer online is.

WP Provider

WordPress Webhosting met 24/7 support

Wij weten dat het internet niet stilstaat en daarom bieden wij WordPress support op zeer hoog niveau. Je krijgt telefonisch direct iemand te spreken die met jou meekijkt naar je WordPress probleem of – vraag. Heb je een vraag omtrent WordPress Webhosting en wat dit voor je website en performance/conversie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

WP Provider

Dagelijkse back-ups van je website

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heb je per ongeluk een fout gemaakt in je WordPress website? Geen paniek, wij maken back-ups tot 30 dagen terug zodat je eenvoudig weer de versie van de vorige nacht of eerder tot je beschikking hebt.

WP Provider

Verbeterde WordPress-tools

Ook kan je bij ons gebruik maken van de meest handige WordPress tools. Je kan gebruik maken van bijvoorbeeld versiebeheer, staging, WP-CLI en andere nuttige WordPress-tools die jouw WordPress leven een stuk makkelijker maken.

Kortom, met de beste WordPress Webhosting van WP Provider ben je veilig, snel en voorzien van alle service:

  • WP Provider zorgt voor alle technische en server gerelateerde zaken
  • Dagelijkse back-ups tot 30 dagen terug
  • Eenvoudige stap-voor-stap handleidingen en telefonisch support bij WordPress gerelateerde vragen
  • De belangrijkste plugins zijn geïnstalleerd
  • Met de WordPress Assistant kan je kiezen uit vele gratis thema’s (ontwerpsjablonen)
  • Onze 24-uurs supportlijn helpt je bij het oplossen van al je technische problemen
  • Een SSL-certificaat is inbegrepen en wordt voor je ingesteld
  • Een voldoende aantal e-mail inboxen is inbegrepen
  • Hulp bij het instellen van de mailaccounts. Een groot voordeel is dat WordPress voor jou wordt geïnstalleerd met het gewenste thema en set aan plugins, SSL wordt aangemaakt en ingesteld en je hoeft zelf nooit meer rekening te houden met het maken van back-ups en het doorvoeren van updates, daar zijn wij voor!
WP Provider

Hostingpartner worden

Als u kiest voor WP Provider als uw WordPress hosting provider in Nederland profiteert u van verschillende voordelen. U kunt ervoor kiezen of u zelf de klanten factureert of dat wij dit doen. Onze zogeheten White Label WordPress hosting is ideaal om meer autoriteit op te bouwen bij uw klanten. U blijft het gezicht voor de klant maar wij zorgen voor de ingewikkelde technische kant van de hosting. Op deze manier profiteren wij allemaal van de samenwerking. 

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden rondom de beste WordPress hosting in Nederland.

WP Provider

Heb je al een WordPress website?

Wij migreren gratis jouw website of webshop naar ons platform zonder downtime. Neem contact met ons op om de migratie in te plannen.

LiteSpeed hosting

LiteSpeed

LiteSpeed is a drop-in, performancebooster in vergelijking met Nginx of Apache. Onze gebruikers ervaren een website tot wel 10x sneller dan bij andere hostingpartijen. Verwerk meer bezoekers met minder resources.

cloudlinux hosting

CloudLinux

Met CloudLinux wordt uw site gehost in zijn eigen geïsoleerde virtuele omgeving, zodat uw website topprestaties kan leveren. Indien benodigd kunnen wij eenvoudig uw website meer resources toekennen zonder downtime.

http2 hosting

HTTP/2

HTTP/2 biedt snellere laadtijden dan HTTP vanwege de mogelijkheid om meerdere HTTP-requests tegelijk af te leveren. HTTP2 is gebaseerd op het SPDY-project van Google en is de eerste grote HTTP-update sinds 1999!

LiteSpeed cache for wordpress

LSCache voor WP

Levert superieure prestaties en verlaagt de laadsnelheid van de pagina voor uw WordPress-site. Biedt minder overhead en zorgt voor efficiëntere caching in vergelijking met concurrerende oplossingen.

Edge side includes hosting

ESI

Wilt u een onderdeel van een pagina niet cachen? Normaal is dit een probleem maar met Edge Side Includes (ESI) Sluit u eenvoudig onderdelen van een pagina uit zodat deze niet gecached worden.

SPDY hosting

SPDY

SPDY is een door Google ontwikkeld protocol dat is ontworpen om website-inhoud zowel sneller als veiliger te leveren. Hoewel SPDY beschikbaar is met uw WP Provider account, heeft Google aangekondigd dat SPDY zal worden vervangen door HTTP / 2.

Cloudflare

CloudFlare

Heeft u bezoekers uit het buitenland? CloudFlare is een content delivery-netwerk dat websites beschermt en versnelt. Het optimaliseert automatisch de bezorging van uw pagina, zodat uw site snel wordt geladen waar ook ter wereld.

Redis

Redis

Bij Redis wordt alles wat gecached wordt niet op disks opgeslagen maar in het geheugen. Door de cache in het geheugen op te slaan geeft dit jouw Wordpess website een enorme performancewinst. Met Redis wordt uw backend ook aanzienlijk sneller.

Het grootse verschil tussen eenvoudige webhosting en WordPress Webhosting is dat WordPress Webhosting specifiek is afgestemd op WordPress websites en – webshops. Dit betekent dat de servers die gebruikt worden voor WordPress Webhosting zodanig zijn afgestemd dat WordPress websites en – webshop op maximale snelheid presteren. Als je hetzelfde zou doen met een eenvoudige, goedkope webhosting, zijn er veel aanpassingen op serverniveau, plugin-installaties en andere performance tweaks nodig om in de buurt te komen van die prestaties.

Naast snelheid en prestaties, wordt Webhosting bij WP Provider ook geleverd met vooraf geconfigureerde beveiligingsmaatregelen. Je hoeft geen firewall regels in te stellen of malware tests uit te voeren zoals bij eenvoudige webhosting. Je hoeft je alleen maar bezig te houden met het creëren van inhoud van je website.

Met WordPress Webhosting bij WP Provider, krijg je toegewijde, 24/7/365 ondersteuning van onze WordPress supportdesk. Wij weten alles over jouw hostingaccount en WordPress installatie en kunnen directe oplossinge bieden voor ingewikkelde WordPress problemen en vraagstukken. Met eenvoudige webhosting krijg je misschien ook hulp, maar de support zal niet hetzelfde niveau van hands-on WordPress ervaring hebben of je dient een ticket in te sturen wat soms dagen kan duren voordat een probleem is ontdekt en verholpen. En zeg nou zelf; een probleem met je WordPress webhosting wil je toch zo snel mogelijk en adequaat opgelost hebben?

WordPress is een open source content management systeem dat iedereen in staat stelt een eigen website te ontwerpen en te maken. Het kan worden gebruikt om allerlei soorten websites te ontwikkelen: van een eenvoudige blogpagina, tot e-commerce en bedrijfs- of portfoliosites. Open-source betekent dat het CMS is opgebouwd uit elementen die worden ontwikkeld en gedeeld door degenen die het gebruiken.

Uiteraard! Als je al een WordPress website hebt kun je met ons contact opnemen voor een gratis benchmark.

WP Provider

24/7

Monitoring

Kennisbank

WordPress

3 artikelen

Webhosting

1 artikelen

E-Mail

7 artikelen