WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

WooCommerce Hosting

WP Provider

Waarom WooCommerce Webhosting?

Ben je op zoek naar een hostingpartij met kennis van WooCommerce en wil je de conversie van jouw webshop verbeteren? Maar ook op zoek naar veiligheid en back-ups?

Dan is WP Provider jouw partner voor WooCommerce webhosting. Ons platform is speciaal ingericht voor WooCommerce cloud hosting, zodat jij je niet meer hoeft te verdiepen in alle technische zaken rondom het hosten van jouw WooCommerce webshop.

WP Provider

Verbeterde snelheid, prestaties en conversie

Een van de duidelijke voordelen van de WooCommerce hosting van WPProvider is dat de webhosting specifiek gericht is op WooCommerce-websites. Met onze WooCommerce hosting hoef jij je nooit zorgen te maken over het overbelasten van uw web cache of bandbreedte, de prestaties van jouw website zijn altijd razendsnel en zullen leiden tot verbeterde conversie.

WP Provider

Hoog niveau van beveiliging

Een van de belangrijkste aspecten van onze WooCommerce webhosting is de veiligheid en stabiliteit die je krijgt. Met WooCommerce hosting van WP Provider zal je site vrijwel ondoordringbaar zijn. Als hostingexpert scannen wij consequent op malware en blokkeren wij hackpogingen nog voordat ze onder jouw aandacht komen. Wij bieden ook gratis site opruiming aan als je site wordt gehackt of gecompromitteerd. En zeg nou zelf: het is toch een prettig gevoel te weten dat je WooCommerce webshop veilig en stabiel online staat?

WP Provider

Site optimalisatie aanbevelingen en deskundige ondersteuning

Je krijgt bij ons deskundige ondersteuning die niet altijd beschikbaar is bij andere vormen van webhosting. Je krijgt service van een toegewijd team dat precies begrijpt wat voor soort website je hebt, WordPress. Zodoende zijn wij in staat om updates aan te bevelen die jouw site zullen blijven verbeteren. Wij zijn dan ook in staat zijn om eventuele problemen die je hebt met de site veel sneller op te lossen dan een gewone WordPress-hostingdienst.

WP Provider

Geautomatiseerde regelmatige back-ups van de site

Met onze WooCommerce cloud hosting heb je ook het voordeel van dagelijkse back-ups van de website, zodat je altijd een kopie van je site en de bijbehorende gegevens kunt laten opslaan en beveiligen. Als je ooit je website moet terugzetten naar een vorige iteratie, is dat eenvoudig uit te voeren.

WP Provider

Verbeterde uptime

Met een managed WordPress host voor WooCommerce is er vrijwel geen downtime te bemerken. Jouw bezoekers kunnen altijd volledige prestaties van je website verwachten. Dit geldt meestal ook als je een grote toestroom van webverkeer in één keer ontvangt. Dit is een noodzaak voor websites die elke dag een groot volume aan verkeer en bijbehorende inkomsten ontvangen.

WP Provider

Verbeterde WordPress-ontwikkelingshulpmiddelen

Tot slot ontvang je enkele van onze meest nuttige ontwikkellaarstools. Je zal versiebeheer, staging area tools en andere nuttige WordPress/WooCommerce hulpmiddelen hebben die elders moeilijk te vinden zijn.

Kortom, met Managed WordPress / WooCommerce Webhosting van WP Provider profiteren klanten met een WooCommerce webshop van een groot aantal verschillende voordelen:

Bij WP Provider nemen we al uw technische en servergerelateerde zaken uit handen. We maken dagelijkse back-ups tot 30 dagen terug en bieden eenvoudige stap-voor-stap handleidingen en telefonische ondersteuning voor WordPress- en WooCommerce-gerelateerde vragen. De belangrijkste plugins zijn al geïnstalleerd en met de WordPress Assistant kunt u kiezen uit vele gratis thema’s (ontwerpsjablonen). Onze 24/7 support hotline helpt u bij het oplossen van al uw technische problemen.

Een SSL-certificaat is inbegrepen en wordt voor u ingesteld, evenals voldoende e-mailinboxen, die we ook helpen instellen. Een groot voordeel is dat WordPress voor u wordt geïnstalleerd met het gewenste thema en set aan plugins, het SSL-certificaat wordt aangemaakt en ingesteld en u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over het maken van back-ups of het uitvoeren van updates, want daar zijn wij voor.

WP Provider

Hostingpartner worden

Er zijn verschillende voordelen als u kiest voor WP Provider als uw WordPress-hostingprovider in Nederland. U kunt ervoor kiezen om zelf de facturering voor uw klanten te verzorgen of dat wij dit doen. Onze zogenaamde White Label WordPress-hosting is ideaal om meer autoriteit op te bouwen bij uw klanten. U blijft het gezicht voor de klant, maar wij nemen de ingewikkelde technische kant van de hosting voor onze rekening. Op deze manier profiteren we allemaal van de samenwerking.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor de beste WordPress/WooCommerce-webhosting in Nederland. Neem deze kans om uw zaken gemakkelijker te maken en uw klanten tevreden te houden.

WP Provider

Heb je al een WooCommerce webshop?

Wij migreren gratis jouw webshop naar ons platform zonder downtime. Neem contact met ons op om de migratie in te plannen.

LiteSpeed hosting

LiteSpeed

LiteSpeed is a drop-in, performancebooster in vergelijking met Nginx of Apache. Onze gebruikers ervaren een website tot wel 10x sneller dan bij andere hostingpartijen. Verwerk meer bezoekers met minder resources.

cloudlinux hosting

CloudLinux

Met CloudLinux wordt uw site gehost in zijn eigen geïsoleerde virtuele omgeving, zodat uw website topprestaties kan leveren. Indien benodigd kunnen wij eenvoudig uw website meer resources toekennen zonder downtime.

http2 hosting

HTTP/2

HTTP/2 biedt snellere laadtijden dan HTTP vanwege de mogelijkheid om meerdere HTTP-requests tegelijk af te leveren. HTTP2 is gebaseerd op het SPDY-project van Google en is de eerste grote HTTP-update sinds 1999!

LiteSpeed cache for wordpress

LSCache voor WP

Levert superieure prestaties en verlaagt de laadsnelheid van de pagina voor uw WordPress-site. Biedt minder overhead en zorgt voor efficiëntere caching in vergelijking met concurrerende oplossingen.

Edge side includes hosting

ESI

Wilt u een onderdeel van een pagina niet cachen? Normaal is dit een probleem maar met Edge Side Includes (ESI) Sluit u eenvoudig onderdelen van een pagina uit zodat deze niet gecached worden.

SPDY hosting

SPDY

SPDY is een door Google ontwikkeld protocol dat is ontworpen om website-inhoud zowel sneller als veiliger te leveren. Hoewel SPDY beschikbaar is met uw WP Provider account, heeft Google aangekondigd dat SPDY zal worden vervangen door HTTP / 2.

Cloudflare

CloudFlare

Heeft u bezoekers uit het buitenland? CloudFlare is een content delivery-netwerk dat websites beschermt en versnelt. Het optimaliseert automatisch de bezorging van uw pagina, zodat uw site snel wordt geladen waar ook ter wereld.

Redis

Redis

Bij Redis wordt alles wat gecached wordt niet op disks opgeslagen maar in het geheugen. Door de cache in het geheugen op te slaan geeft dit jouw Wordpess website een enorme performancewinst. Met Redis wordt uw backend ook aanzienlijk sneller.

Voeg je header hier toe

Gratis benchmark

Vraag de benchmark aan

Geoptimaliseerd voor WordPress

We dragen actief bij aan de WordPress-codebase, zodat u er zeker van kunt zijn dat we alle ins en outs van dit CMS van wereldklasse kennen. Onze rijke set aan functies stelt u in staat om uw website moeiteloos te beheren. We verfijnen ons platform voortdurend om 99,99% uptime te garanderen. Van onze servers tot ons supportteam en via onze voorgeïnstalleerde cache-plugins zorgen we ervoor dat alles is afgestemd op de beste WordPress-hostingervaring.

WordPress hosting

Het primaire verschil tussen een eenvoudige webhosting en een WooCommerce-hosting is dat de laatste is ontwikeld is met als enig doel het aansturen van WooCommerce & WordPress websites. Dit betekent dat de servers die gebruikt worden voor WooCommerce-hosting zodanig zijn afgestemd dat ze een willekeurig aantal WordPress-websites kunnen draaien, met maximale snelheid en prestaties. Als u hetzelfde doet met een eenvoudige webhosting, zijn er veel aanpassingen op serverniveau, plugin-installaties en andere perormance tweaks nodig.

Naast snelheid en prestaties, wordt een WP Provider WooCommerce-hosting ook geleverd met vooraf geconfigureerde beveiligingsmaatregelen. U hoeft geen firewallregels in te stellen of malwaretests uit te voeren zoals bij eenvoudige webhosting. U hoeft zich alleen bezig te houden met het creëren van inhoud van uw website.

Ook, met een WooCommerce-hosting bij WP Provider, krijgt u toegewijde, 24/7/365 ondersteuning van hoogopgeleide WordPress-professionals. Zij weten alles over uw hostingaccount en kunnen een directe oplossing bieden voor schijnbaar ingewikkelde WordPress-problemen. Omgekeerd, met een eenvoudige webhosting krijgt u misschien nog steeds hulp, maar het personeel zal niet hetzelfde niveau van hands-on WordPress-ervaring hebben!

WooCommerce is een plugin die gemakkelijk integreert met uw bestaande WordPress site, waardoor uw site met een paar klikken een volledig functionele WordPress e-commerce website wordt.

Toen de plugin in 2011 werd gelanceerd, werd het al snel de primaire oplossing voor gebruikers die hun eigen winkels online willen lanceren.

Automattic (de eigenaren van WordPress.com), verwierf de plugin en het moederbedrijf in 2015 – het was hun grootste overname tot dan toe, en het heeft in de jaren daarna een explosieve groei doorgemaakt.

Momenteel is het verantwoordelijk voor meer dan 99% van de WordPress e-commerce websites in de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk (Bron: BuiltWith.com.).

Met meer dan 27.000.000 downloads en miljoenen actieve installaties is het zeker de drijvende kracht achter talloze e-commerce sites (Bron: WordPress.org.)

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Uiteraard! Als je al een WordPress website hebt kun je met ons contact opnemen voor een gratis benchmark.

WP Provider

24/7

Monitoring