WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Matt Mullenweg spreekt zich uit tegen automatische WebP-conversie in WordPress 6.1

De afgelopen maanden is er in het gemeenschap van WordPress-ontwikkelaars vaak de vraag gesteld of WordPress geüploade JPEG-bestanden standaard moet converteren naar WebP-bestanden. De gedachten gingen zo ver dat deze functie standaard in WordPress 6.0 zou moeten worden geïmplementeerd.

WordPress 6.0 zou WebP nog sterker moeten integreren

Het voorstel werd echter vrij snel verworpen.

Met de komende WordPress versie 6.1 kwam de vraag echter weer naar boven en nu lijkt Matt Mullenweg zijn poot stijf te hebben gehouden:

Ik heb alle gesprekken en problemen hier doorgenomen. Ik ben geïnteresseerd in het ondersteunen van nieuwe formaten en het verbeteren van de prestaties, maar ik denk dat deze wijziging die standaard naar gebruikers wordt gestuurd bij het upgraden naar 6.1 te veel is voor nu, met name vanwege de clunky interacties van besturingssystemen met webp (en HEIC!) bestanden.

Ik ben blij dat ondersteuning voor webp en HEIC-bestanden in de kern blijft, aangezien we ruimmoedig moeten zijn wat we accepteren en mee moeten werken, maar niet met de wijziging om alles naar webp te converteren wanneer JPEG’s worden geüpload.

Dit is uitstekend terrein voor een plugin die de norm is, een concept dat ik denk dat elk Make-team veel meer zou moeten onderzoeken als een plek om te experimenteren en functionaliteit aan te brengen, net zoals we in het verleden hebben gedaan met MP6 en Gutenberg. Ik denk dat de plugin-directory meer samenwerkende, door de gemeenschap ontwikkelde en niet-commerciële of geen-upgrade-plugins nodig heeft die iets goed doen, en Make-teams zijn de perfecte groepen om die te ontwikkelen en te onderhouden. Het is de ethos en het proces van de kern dat op plugins wordt toegepast, zodat we die officieel kunnen aanbevelen en in de plugin-directory kunnen presenteren, en dat ook ons de tijd geeft om de omgeving rond iets (zoals WebP) te laten rijpen. Bron: https://make.wordpress.org/core/2022/09/11/webp-in-core-for-6-1/

Matt Mullenweg stelt in plaats daarvan voor om de functionaliteit van het automatisch omzetten van JPEG-afbeeldingen naar WebP beschikbaar te maken met een plugin, zoals het geval was voor Gutenberg vóór de implementatie ervan in WordPress core.

Algemene ondersteuning voor het WebP-formaat blijft uiteraard bestaan. Dit bestaat al sinds WordPress 5.8: WebP maakt WordPress binnenkort nog sneller

Tegelijkertijd wijst Matt Mullenweg in een ander artikel in het algemeen op het belang en de betekenis van plugins. Hij gaat ook in op het feit dat WordPress-ontwikkelteams met minder druk, maar met minder herzieningsinspanning nieuwe functionaliteiten kunnen ontwikkelen door een plugin-first aanpak. En hij geeft meteen enkele ideeën over hoe dit te doen.

Delen:

Foto van admin

admin

Laatste berichten

Follow us