WP Provider
WP Provider
134 Google recensies
Ferdi Verlaan
24/03/2023
Goede partner, supersnelle response. Blij met ze ;-)
Bert Steinebach
16/03/2023
Dit bedrijf reageert snel en deskundig. Dat geeft een vertrouwd gevoel.
Patrick Diepgrond
06/03/2023
Always the best service. You have a question, ask them and the respond right away. Those are the guys that will take care of you. For many time they help me out and always Super quick and Super good. Thanks guys. Go on like that. Patrick Diepgrond
Jeroen Heerschop
06/03/2023
We are a customer of WPProvider for years now. We are also hosting our key customers with them. With other hosts we always encountered issues. But never with WPProvider. Priccing and responsiveness are really worth 5 stars.
Rita Kemink
20/01/2023
Onze vereniging is sinds kort overgestapt naar WPProvider, zij hebben deze overstap keurig geregeld. Reageren snel bij vragen en de hulp is fantastisch.
Perfectpro Algemeen
18/01/2023
Betrouwbaar, adequaat en behulpzaam
BS TOYS
12/01/2023
Zojuist voor het eerst kennisgemaakt met WP Provider. Supersnel geholpen, blij mee!
Virgil Bloemhard
30/12/2022
Snelle support. Een DNS aanpassing aangevraagd via de mail en binnen een paar minuten al doorgevoerd!
byAr Bicycle
04/12/2022
Harde werkers, top service, staan altijd voor je klaar! Wat kan je nog meer wensen?!

Matt Mullenweg spreekt zich uit tegen automatische WebP-conversie in WordPress 6.1

De afgelopen maanden is er in het gemeenschap van WordPress-ontwikkelaars vaak de vraag gesteld of WordPress geüploade JPEG-bestanden standaard moet converteren naar WebP-bestanden. De gedachten gingen zo ver dat deze functie standaard in WordPress 6.0 zou moeten worden geïmplementeerd.

WordPress 6.0 zou WebP nog sterker moeten integreren

Het voorstel werd echter vrij snel verworpen.

Met de komende WordPress versie 6.1 kwam de vraag echter weer naar boven en nu lijkt Matt Mullenweg zijn poot stijf te hebben gehouden:

Ik heb alle gesprekken en problemen hier doorgenomen. Ik ben geïnteresseerd in het ondersteunen van nieuwe formaten en het verbeteren van de prestaties, maar ik denk dat deze wijziging die standaard naar gebruikers wordt gestuurd bij het upgraden naar 6.1 te veel is voor nu, met name vanwege de clunky interacties van besturingssystemen met webp (en HEIC!) bestanden.

Ik ben blij dat ondersteuning voor webp en HEIC-bestanden in de kern blijft, aangezien we ruimmoedig moeten zijn wat we accepteren en mee moeten werken, maar niet met de wijziging om alles naar webp te converteren wanneer JPEG’s worden geüpload.

Dit is uitstekend terrein voor een plugin die de norm is, een concept dat ik denk dat elk Make-team veel meer zou moeten onderzoeken als een plek om te experimenteren en functionaliteit aan te brengen, net zoals we in het verleden hebben gedaan met MP6 en Gutenberg. Ik denk dat de plugin-directory meer samenwerkende, door de gemeenschap ontwikkelde en niet-commerciële of geen-upgrade-plugins nodig heeft die iets goed doen, en Make-teams zijn de perfecte groepen om die te ontwikkelen en te onderhouden. Het is de ethos en het proces van de kern dat op plugins wordt toegepast, zodat we die officieel kunnen aanbevelen en in de plugin-directory kunnen presenteren, en dat ook ons de tijd geeft om de omgeving rond iets (zoals WebP) te laten rijpen. Bron: https://make.wordpress.org/core/2022/09/11/webp-in-core-for-6-1/

Matt Mullenweg stelt in plaats daarvan voor om de functionaliteit van het automatisch omzetten van JPEG-afbeeldingen naar WebP beschikbaar te maken met een plugin, zoals het geval was voor Gutenberg vóór de implementatie ervan in WordPress core.

Algemene ondersteuning voor het WebP-formaat blijft uiteraard bestaan. Dit bestaat al sinds WordPress 5.8: WebP maakt WordPress binnenkort nog sneller

Tegelijkertijd wijst Matt Mullenweg in een ander artikel in het algemeen op het belang en de betekenis van plugins. Hij gaat ook in op het feit dat WordPress-ontwikkelteams met minder druk, maar met minder herzieningsinspanning nieuwe functionaliteiten kunnen ontwikkelen door een plugin-first aanpak. En hij geeft meteen enkele ideeën over hoe dit te doen.

Delen:

admin

admin

Laatste berichten

Follow us