WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Geen beveiligingsupdates meer voor WordPress-versies tot 4.0

Het zal slechts enkele gebruikers treffen, maar degenen voor wie het wel geldt, moeten in actie komen.
Klanten met een managed pakket bij WP Provider hoeven geen acties te ondernemen dit is dan al uit handen genomen.

Vanaf 1 december 2022 levert het WordPress-beveiligingsteam geen beveiligingsupdates meer voor de versies 3.7 tot en met 4.0 van WordPress.

Deze WordPress-versies zijn acht of meer jaar geleden voor het eerst uitgebracht, dus de overgrote meerderheid van de WordPress-installaties gebruikt een nieuwere versie van WordPress. Als je er echter mee te maken krijgt, is het hoog tijd om actie te ondernemen.

Voorzichtigheid is hier echter geboden. Het is niet raadzaam om WordPress bij te werken van versie 4.0 naar de huidige WordPress 6.0.2. Dit kan vooral leiden tot problemen met geïnstalleerde plugins en thema’s die niet compatibel zijn met zo’n hoge WordPress-versie. Je moet dus stap voor stap te werk gaan. Dus eerst WordPress updaten naar bijvoorbeeld 4.9 en dan alle plugins “bijwerken”. De stap naar WordPress 5.0 moet ook voorzichtig worden genomen, omdat de Gutenberg-editor hier voor het eerst werd geïntroduceerd.

Er zijn twee manieren om WordPress stap voor stap bij te werken. Ofwel handmatig, d.w.z. u downloadt de betreffende WordPress-versie van het Archief pak het pakket uit en overschrijf de bestaande WordPress-bestanden op de server. U moet er echter voor zorgen dat de bestanden .htaccess, wp-config.php en de map wp-content niet worden gekopieerd en overschreven.

Of, en dat is de andere mogelijkheid, het gebruik van een geschikte plugin. Met de plugin WP Downgrade specifieke kernversie kunt u niet alleen uw WordPress-versie downgraden, maar ook specifieke WordPress-versies installeren. De plugin zelf werkt vanaf WordPress versie 3.0.1.

Let op: Je moet altijd de PHP-versie op jouw server in de gaten houden en indien nodig bijwerken, en vergeet niet om back-ups te maken!

Delen:

Picture of admin

admin

Laatste berichten

Follow us