WP Provider
WP Provider
134 Google recensies
Ferdi Verlaan
24/03/2023
Goede partner, supersnelle response. Blij met ze ;-)
Bert Steinebach
16/03/2023
Dit bedrijf reageert snel en deskundig. Dat geeft een vertrouwd gevoel.
Patrick Diepgrond
06/03/2023
Always the best service. You have a question, ask them and the respond right away. Those are the guys that will take care of you. For many time they help me out and always Super quick and Super good. Thanks guys. Go on like that. Patrick Diepgrond
Jeroen Heerschop
06/03/2023
We are a customer of WPProvider for years now. We are also hosting our key customers with them. With other hosts we always encountered issues. But never with WPProvider. Priccing and responsiveness are really worth 5 stars.
Rita Kemink
20/01/2023
Onze vereniging is sinds kort overgestapt naar WPProvider, zij hebben deze overstap keurig geregeld. Reageren snel bij vragen en de hulp is fantastisch.
Perfectpro Algemeen
18/01/2023
Betrouwbaar, adequaat en behulpzaam
BS TOYS
12/01/2023
Zojuist voor het eerst kennisgemaakt met WP Provider. Supersnel geholpen, blij mee!
Virgil Bloemhard
30/12/2022
Snelle support. Een DNS aanpassing aangevraagd via de mail en binnen een paar minuten al doorgevoerd!
byAr Bicycle
04/12/2022
Harde werkers, top service, staan altijd voor je klaar! Wat kan je nog meer wensen?!

Geen beveiligingsupdates meer voor WordPress-versies tot 4.0

Het zal slechts enkele gebruikers treffen, maar degenen voor wie het wel geldt, moeten in actie komen.
Klanten met een managed pakket bij WP Provider hoeven geen acties te ondernemen dit is dan al uit handen genomen.

Vanaf 1 december 2022 levert het WordPress-beveiligingsteam geen beveiligingsupdates meer voor de versies 3.7 tot en met 4.0 van WordPress.

Deze WordPress-versies zijn acht of meer jaar geleden voor het eerst uitgebracht, dus de overgrote meerderheid van de WordPress-installaties gebruikt een nieuwere versie van WordPress. Als je er echter mee te maken krijgt, is het hoog tijd om actie te ondernemen.

Voorzichtigheid is hier echter geboden. Het is niet raadzaam om WordPress bij te werken van versie 4.0 naar de huidige WordPress 6.0.2. Dit kan vooral leiden tot problemen met geïnstalleerde plugins en thema’s die niet compatibel zijn met zo’n hoge WordPress-versie. Je moet dus stap voor stap te werk gaan. Dus eerst WordPress updaten naar bijvoorbeeld 4.9 en dan alle plugins “bijwerken”. De stap naar WordPress 5.0 moet ook voorzichtig worden genomen, omdat de Gutenberg-editor hier voor het eerst werd geïntroduceerd.

Er zijn twee manieren om WordPress stap voor stap bij te werken. Ofwel handmatig, d.w.z. u downloadt de betreffende WordPress-versie van het Archief pak het pakket uit en overschrijf de bestaande WordPress-bestanden op de server. U moet er echter voor zorgen dat de bestanden .htaccess, wp-config.php en de map wp-content niet worden gekopieerd en overschreven.

Of, en dat is de andere mogelijkheid, het gebruik van een geschikte plugin. Met de plugin WP Downgrade specifieke kernversie kunt u niet alleen uw WordPress-versie downgraden, maar ook specifieke WordPress-versies installeren. De plugin zelf werkt vanaf WordPress versie 3.0.1.

Let op: Je moet altijd de PHP-versie op jouw server in de gaten houden en indien nodig bijwerken, en vergeet niet om back-ups te maken!

Delen:

admin

admin

Laatste berichten

Follow us