WP Provider
WP Provider
125 Google recensies
byAr Bicycle
04/12/2022
Harde werkers, top service, staan altijd voor je klaar! Wat kan je nog meer wensen?!
Machiel van Lieshout
02/11/2022
Prima webhost. Lekker snelle servers en je krijgt snel hulp bij technische vragen. Gespecialiseerd in Wordpress, maar ook prima voor andere CMS-systemen.
Asim Arslan
27/10/2022
Een top bedrijf om mee samen te werken, denken met je mee en kijken buiten de lijntjes naar wat ze voor je kunnen betekenen!
Nico Lubbers
25/10/2022
WP Provider heeft mij geholpen om een webapplicatie op een subdomein te draaien, daar waren we zelf niet uitgekomen zonder hun hulp. Zeer snel en adequaat geholpen. Toppie !
M. Braber
25/10/2022
Prima service van WP Provider, goed bereikbaar en gerichte en snelle hulp. Precies datgene wat je hoopt te krijgen van je provider.
Joyce Monthiny
25/10/2022
Wat een top partij! Staat dag en nacht voor ons klaar. Echt een aanrader!
Corné Klopper
17/10/2022
Waanzinnige service. Altijd paraat met snelle reacties, support en advies.
Sjoerd
12/10/2022
Geweldige partij! Erg snelle en kwalitatief hele goede service! Reageren snel via de mail en telefoon en handelen de meeste problemen binnen enkele minuten af. Kan WP Provider iedereen aanraden!
Joep van Vuren
12/10/2022
Het is fijn samenwerken met WP Provider. Een aantal websites van mijn klanten worden gehost bij WP Provider. Als er iets aan de hand is wordt het altijd direct opgelost. WP Provider is ook telefonisch bereikbaar, wat ik een groot pluspunt vind. Kortom: korte lijntjes, super service en betrouwbaar.

Geen beveiligingsupdates meer voor WordPress-versies tot 4.0

Het zal slechts enkele gebruikers treffen, maar degenen voor wie het wel geldt, moeten in actie komen.
Klanten met een managed pakket bij WP Provider hoeven geen acties te ondernemen dit is dan al uit handen genomen.

Vanaf 1 december 2022 levert het WordPress-beveiligingsteam geen beveiligingsupdates meer voor de versies 3.7 tot en met 4.0 van WordPress.

Deze WordPress-versies zijn acht of meer jaar geleden voor het eerst uitgebracht, dus de overgrote meerderheid van de WordPress-installaties gebruikt een nieuwere versie van WordPress. Als je er echter mee te maken krijgt, is het hoog tijd om actie te ondernemen.

Voorzichtigheid is hier echter geboden. Het is niet raadzaam om WordPress bij te werken van versie 4.0 naar de huidige WordPress 6.0.2. Dit kan vooral leiden tot problemen met geïnstalleerde plugins en thema’s die niet compatibel zijn met zo’n hoge WordPress-versie. Je moet dus stap voor stap te werk gaan. Dus eerst WordPress updaten naar bijvoorbeeld 4.9 en dan alle plugins “bijwerken”. De stap naar WordPress 5.0 moet ook voorzichtig worden genomen, omdat de Gutenberg-editor hier voor het eerst werd geïntroduceerd.

Er zijn twee manieren om WordPress stap voor stap bij te werken. Ofwel handmatig, d.w.z. u downloadt de betreffende WordPress-versie van het Archief pak het pakket uit en overschrijf de bestaande WordPress-bestanden op de server. U moet er echter voor zorgen dat de bestanden .htaccess, wp-config.php en de map wp-content niet worden gekopieerd en overschreven.

Of, en dat is de andere mogelijkheid, het gebruik van een geschikte plugin. Met de plugin WP Downgrade specifieke kernversie kunt u niet alleen uw WordPress-versie downgraden, maar ook specifieke WordPress-versies installeren. De plugin zelf werkt vanaf WordPress versie 3.0.1.

Let op: Je moet altijd de PHP-versie op jouw server in de gaten houden en indien nodig bijwerken, en vergeet niet om back-ups te maken!

Delen:

admin

admin

Laatste berichten

Follow us