WP Provider
WP Provider
134 Google recensies
Ferdi Verlaan
24/03/2023
Goede partner, supersnelle response. Blij met ze ;-)
Bert Steinebach
16/03/2023
Dit bedrijf reageert snel en deskundig. Dat geeft een vertrouwd gevoel.
Patrick Diepgrond
06/03/2023
Always the best service. You have a question, ask them and the respond right away. Those are the guys that will take care of you. For many time they help me out and always Super quick and Super good. Thanks guys. Go on like that. Patrick Diepgrond
Jeroen Heerschop
06/03/2023
We are a customer of WPProvider for years now. We are also hosting our key customers with them. With other hosts we always encountered issues. But never with WPProvider. Priccing and responsiveness are really worth 5 stars.
Rita Kemink
20/01/2023
Onze vereniging is sinds kort overgestapt naar WPProvider, zij hebben deze overstap keurig geregeld. Reageren snel bij vragen en de hulp is fantastisch.
Perfectpro Algemeen
18/01/2023
Betrouwbaar, adequaat en behulpzaam
BS TOYS
12/01/2023
Zojuist voor het eerst kennisgemaakt met WP Provider. Supersnel geholpen, blij mee!
Virgil Bloemhard
30/12/2022
Snelle support. Een DNS aanpassing aangevraagd via de mail en binnen een paar minuten al doorgevoerd!
byAr Bicycle
04/12/2022
Harde werkers, top service, staan altijd voor je klaar! Wat kan je nog meer wensen?!

PHP upgraden naar 8.1 en waar je op moet letten

Bij het upgraden naar PHP 8.1 kan het zijn dat u prestatieverbeteringen en nieuwe mogelijkheden krijgt voor uw WordPress-site. Het is echter belangrijk om de upgrade zorgvuldig te testen en ervoor te zorgen dat alle plugins en thema’s compatibel zijn met de nieuwe versie van PHP voordat u de wijziging op uw live-site maakt.

Hier zijn enkele stappen om te volgen bij het upgraden naar PHP 8.1 met WordPress:

  1. Controleer de compatibiliteit van uw WordPress-versie en plugins met PHP 8.1. Sommige oudere versies van WordPress en bepaalde plugins kunnen niet compatibel zijn met de nieuwe versie van PHP. U kunt de plugin WordPress Compatibility Checker gebruiken om de compatibiliteit te verifiëren.
  2. Maak een backup van uw site. Het is altijd verstandig om een volledige backup van uw site te maken voordat u grote wijzigingen maakt, voor het geval er tijdens het upgradeproces iets misgaat.
  3. Test de upgrade op een staging- of development-site. Zet een staging- of development-site op en gebruik die om de upgrade te testen voordat u de wijziging op uw live-site maakt. Dit stelt u in staat om eventuele problemen of compatibiliteitsproblemen te identificeren voordat ze van invloed zijn op uw live-site.
  4. Maak de upgrade op uw live-site. Als alles goed ziet op de staging- of development-site, kunt u doorgaan met de upgrade op uw live-site. Zorg ervoor dat u eventuele caching-plugins of -diensten die u gebruikt, leegmaakt zodat de wijzigingen correct worden weergegeven op uw live-site.
  5. Controleer uw site op eventuele problemen. Na de upgrade is het belangrijk om uw site te controleren op eventuele problemen. Als u problemen ondervindt, kunt u mogelijk bepaalde plugins of thema’s moeten uitschakelen die niet compatibel zijn met PHP 8.1.

In het algemeen is het belangrijk om de upgrade naar PHP 8.1 zorgvuldig te testen en te plannen om ervoor te zorgen dat deze soepel verloopt en dat uw WordPress-site na de upgrade correct blijft functioneren.

En wat als een PHP-update niet mogelijk is?

Als de aanpassingen aan de website dusdanig zijn dat een update naar de huidige PHP-versie niet gemakkelijk mogelijk is, dan heeft u een probleem, afhankelijk van de provider.

Bij WP Provider vinden wij het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle klanten een veilige en stabiele hostingomgeving hebben. Een manier waarop we dit doen, is door oudere versies van PHP te ondersteunen en te patchen.

PHP is de programmeertaal die wordt gebruikt om WordPress en vele andere populaire websites te bouwen. Het wordt constant bijgewerkt en verbeterd en er worden regelmatig nieuwe versies uitgebracht. Maar niet alle websites kunnen onmiddellijk upgraden naar de nieuwste versie van PHP vanwege compatibiliteitsproblemen of andere technische beperkingen.

Door oudere versies van PHP te ondersteunen en te patchen, kunnen wij onze klanten de optie bieden om een oudere versie van PHP te blijven gebruiken die wellicht beter compatibel is met hun website of plugin-opstelling. Dit stelt hen in staat om hun bestaande website te blijven gebruiken zonder grote wijzigingen of upgrades te hoeven maken.

Om de beveiliging en stabiliteit van onze hostingomgeving te waarborgen, passen we beveiligingspatches en updates toe op alle ondersteunde versies van PHP. Dit helpt om de websites van onze klanten te beschermen tegen kwetsbaarheden en exploits die mogelijk aanwezig zijn in oudere versies van PHP.

Samengevat is het ondersteunen en patchen van oudere versies van PHP slechts één manier waarop WP Provider helpt om onze klanten een veilige en stabiele hostingomgeving te bieden. We zijn toegewijd om onze klanten te helpen hun websites soepel en beveiligd te laten draaien, ongeacht welke versie van PHP ze gebruiken.

Indien je niet bij WP Provider host raden wij aan om snel, in ieder geval voor 28 november, uit te zoeken hoe uw hoster hier mee omgaat en wat de stand van zaken is. Op deze dag eindigt de officiële ondersteuning voor PHP 7.4.

Als je vastloopt omdat je geen tijd hebt, of omdat je niet kunt inschatten of een upgrade goed zal gaan. Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen hoe we jou kunnen helpen.

Delen:

admin

admin

Laatste berichten

Follow us