WP Provider
WP Provider
134 Google recensies
Ferdi Verlaan
24/03/2023
Goede partner, supersnelle response. Blij met ze ;-)
Bert Steinebach
16/03/2023
Dit bedrijf reageert snel en deskundig. Dat geeft een vertrouwd gevoel.
Patrick Diepgrond
06/03/2023
Always the best service. You have a question, ask them and the respond right away. Those are the guys that will take care of you. For many time they help me out and always Super quick and Super good. Thanks guys. Go on like that. Patrick Diepgrond
Jeroen Heerschop
06/03/2023
We are a customer of WPProvider for years now. We are also hosting our key customers with them. With other hosts we always encountered issues. But never with WPProvider. Priccing and responsiveness are really worth 5 stars.
Rita Kemink
20/01/2023
Onze vereniging is sinds kort overgestapt naar WPProvider, zij hebben deze overstap keurig geregeld. Reageren snel bij vragen en de hulp is fantastisch.
Perfectpro Algemeen
18/01/2023
Betrouwbaar, adequaat en behulpzaam
BS TOYS
12/01/2023
Zojuist voor het eerst kennisgemaakt met WP Provider. Supersnel geholpen, blij mee!
Virgil Bloemhard
30/12/2022
Snelle support. Een DNS aanpassing aangevraagd via de mail en binnen een paar minuten al doorgevoerd!
byAr Bicycle
04/12/2022
Harde werkers, top service, staan altijd voor je klaar! Wat kan je nog meer wensen?!

WordPress 6.1 optimaliseert het schrijfproces

WordPress 6.1 komt begin november uit en brengt opnieuw enkele vernieuwingen, vooral voor het werk van auteurs en redacteurs. Welke veranderingen en met welke opties zijn geoptimaliseerd? Wij hebben de lijst van dichterbij bekeken.

Selectieve markering

Na de invoering van meervoudige selectie, waarbij men tekst in meerdere blokken kan selecteren zonder de blokken als geheel te selecteren, zijn er nieuwe verbeteringen aangebracht. Selectieve selectie blijft de standaardoptie, maar alleen totdat men een blok selecteert dat niet kan worden gecombineerd, zoals een beeldblok. Vervolgens worden de geselecteerde blokken in hun geheel geselecteerd.

Documentinstellingen

Ongeacht of men een bericht of een pagina bewerkt, de weergave van opties in de documentinstellingen is geoptimaliseerd. Met name de velden voor postformaat, permalink, sjabloon en auteurs zijn uitgelijnd en hebben dezelfde breedte. De sjabloon toont “standaardsjabloon” in plaats van “geen”, en de link naar de permalink opent een popover om de permalink te bewerken wanneer erop wordt geklikt. Het resultaat is een duidelijker, beknopter display.

Ouder-kind blokken

Het citaatblok kan nu kindelementen bevatten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om ook een lijst in te voegen in een citaat. Lijsten zullen op hun beurt in de toekomst bestaan uit het parent element “list” en de child elementen “list element”. Op deze manier kunnen afzonderlijke lijstelementen anders worden opgemaakt.

Toetscombinatie

De toetsencombinatie [[[[voor het snel invoegen van links kan worden gebruikt met WordPress 6.1 in alle tekstgebaseerde blokken. Instructies over hoe dit werkt vindt u in ons artikel 5 WordPress trucs voor auteurs.

Blokken omzetten

De weergave van mogelijke blokken waarin een blok kan worden omgezet is gereorganiseerd en is nu duidelijker, waarbij inhoudsblokken de voorkeur krijgen boven ontwerpblokken.

Lijstweergave

De lijstweergave, kan ook permanent worden weergegeven met WordPress 6.1. Tot nu toe moest u het telkens opnieuw activeren. Met WordPress 6.1 kunt u de weergave permanent instellen in de voorkeuren.

Gutenberg plugin

Als u wilt profiteren van nog meer optimalisaties, moet u de Gutenberg-plugin installeren. De laatste updates hebben verschillende verbeteringen gebracht:

 • Sneltoetsen voor betere navigatie (Gutenberg 14.3):
  • Alt+Pijl omhoog (=) Cursor springt naar het begin van de alinea; als u al aan het begin staat, springt de cursor naar het begin van de vorige alinea;
  • Alt+Pijl omlaag (=) De cursor springt naar het einde van een alinea;
 • Afleidingsvrije modus (Gutenberg 14.4) – In de afleidingsvrije modus worden de volgende elementen verborgen:
  • Bovenste werkbalk (totdat de muis over dit gebied beweegt)
  • Open zijbalken (links en rechts)
  • Werkbalk van de afzonderlijke blokken
  • Pictogram “Blok toevoegen” in de editor
 • De block inserter is verborgen tijdens het schrijven (Gutenberg 14.4)
 • In de werkbalk van een foto is er een extra knop om direct naar het bijschrift te gaan. (Gutenberg 14.4)

Delen:

admin

admin

Laatste berichten

Follow us