WP Provider
WP Provider
125 Google recensies
byAr Bicycle
04/12/2022
Harde werkers, top service, staan altijd voor je klaar! Wat kan je nog meer wensen?!
Machiel van Lieshout
02/11/2022
Prima webhost. Lekker snelle servers en je krijgt snel hulp bij technische vragen. Gespecialiseerd in Wordpress, maar ook prima voor andere CMS-systemen.
Asim Arslan
27/10/2022
Een top bedrijf om mee samen te werken, denken met je mee en kijken buiten de lijntjes naar wat ze voor je kunnen betekenen!
Nico Lubbers
25/10/2022
WP Provider heeft mij geholpen om een webapplicatie op een subdomein te draaien, daar waren we zelf niet uitgekomen zonder hun hulp. Zeer snel en adequaat geholpen. Toppie !
M. Braber
25/10/2022
Prima service van WP Provider, goed bereikbaar en gerichte en snelle hulp. Precies datgene wat je hoopt te krijgen van je provider.
Joyce Monthiny
25/10/2022
Wat een top partij! Staat dag en nacht voor ons klaar. Echt een aanrader!
Corné Klopper
17/10/2022
Waanzinnige service. Altijd paraat met snelle reacties, support en advies.
Sjoerd
12/10/2022
Geweldige partij! Erg snelle en kwalitatief hele goede service! Reageren snel via de mail en telefoon en handelen de meeste problemen binnen enkele minuten af. Kan WP Provider iedereen aanraden!
Joep van Vuren
12/10/2022
Het is fijn samenwerken met WP Provider. Een aantal websites van mijn klanten worden gehost bij WP Provider. Als er iets aan de hand is wordt het altijd direct opgelost. WP Provider is ook telefonisch bereikbaar, wat ik een groot pluspunt vind. Kortom: korte lijntjes, super service en betrouwbaar.

WordPress 6.1 optimaliseert het schrijfproces

WordPress 6.1 komt begin november uit en brengt opnieuw enkele vernieuwingen, vooral voor het werk van auteurs en redacteurs. Welke veranderingen en met welke opties zijn geoptimaliseerd? Wij hebben de lijst van dichterbij bekeken.

Selectieve markering

Na de invoering van meervoudige selectie, waarbij men tekst in meerdere blokken kan selecteren zonder de blokken als geheel te selecteren, zijn er nieuwe verbeteringen aangebracht. Selectieve selectie blijft de standaardoptie, maar alleen totdat men een blok selecteert dat niet kan worden gecombineerd, zoals een beeldblok. Vervolgens worden de geselecteerde blokken in hun geheel geselecteerd.

Documentinstellingen

Ongeacht of men een bericht of een pagina bewerkt, de weergave van opties in de documentinstellingen is geoptimaliseerd. Met name de velden voor postformaat, permalink, sjabloon en auteurs zijn uitgelijnd en hebben dezelfde breedte. De sjabloon toont “standaardsjabloon” in plaats van “geen”, en de link naar de permalink opent een popover om de permalink te bewerken wanneer erop wordt geklikt. Het resultaat is een duidelijker, beknopter display.

Ouder-kind blokken

Het citaatblok kan nu kindelementen bevatten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om ook een lijst in te voegen in een citaat. Lijsten zullen op hun beurt in de toekomst bestaan uit het parent element “list” en de child elementen “list element”. Op deze manier kunnen afzonderlijke lijstelementen anders worden opgemaakt.

Toetscombinatie

De toetsencombinatie [[[[voor het snel invoegen van links kan worden gebruikt met WordPress 6.1 in alle tekstgebaseerde blokken. Instructies over hoe dit werkt vindt u in ons artikel 5 WordPress trucs voor auteurs.

Blokken omzetten

De weergave van mogelijke blokken waarin een blok kan worden omgezet is gereorganiseerd en is nu duidelijker, waarbij inhoudsblokken de voorkeur krijgen boven ontwerpblokken.

Lijstweergave

De lijstweergave, kan ook permanent worden weergegeven met WordPress 6.1. Tot nu toe moest u het telkens opnieuw activeren. Met WordPress 6.1 kunt u de weergave permanent instellen in de voorkeuren.

Gutenberg plugin

Als u wilt profiteren van nog meer optimalisaties, moet u de Gutenberg-plugin installeren. De laatste updates hebben verschillende verbeteringen gebracht:

 • Sneltoetsen voor betere navigatie (Gutenberg 14.3):
  • Alt+Pijl omhoog (=) Cursor springt naar het begin van de alinea; als u al aan het begin staat, springt de cursor naar het begin van de vorige alinea;
  • Alt+Pijl omlaag (=) De cursor springt naar het einde van een alinea;
 • Afleidingsvrije modus (Gutenberg 14.4) – In de afleidingsvrije modus worden de volgende elementen verborgen:
  • Bovenste werkbalk (totdat de muis over dit gebied beweegt)
  • Open zijbalken (links en rechts)
  • Werkbalk van de afzonderlijke blokken
  • Pictogram “Blok toevoegen” in de editor
 • De block inserter is verborgen tijdens het schrijven (Gutenberg 14.4)
 • In de werkbalk van een foto is er een extra knop om direct naar het bijschrift te gaan. (Gutenberg 14.4)

Delen:

admin

admin

Laatste berichten

Follow us