WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

WordPress 6.1 optimaliseert het schrijfproces

WordPress 6.1 komt begin november uit en brengt opnieuw enkele vernieuwingen, vooral voor het werk van auteurs en redacteurs. Welke veranderingen en met welke opties zijn geoptimaliseerd? Wij hebben de lijst van dichterbij bekeken.

Selectieve markering

Na de invoering van meervoudige selectie, waarbij men tekst in meerdere blokken kan selecteren zonder de blokken als geheel te selecteren, zijn er nieuwe verbeteringen aangebracht. Selectieve selectie blijft de standaardoptie, maar alleen totdat men een blok selecteert dat niet kan worden gecombineerd, zoals een beeldblok. Vervolgens worden de geselecteerde blokken in hun geheel geselecteerd.

Documentinstellingen

Ongeacht of men een bericht of een pagina bewerkt, de weergave van opties in de documentinstellingen is geoptimaliseerd. Met name de velden voor postformaat, permalink, sjabloon en auteurs zijn uitgelijnd en hebben dezelfde breedte. De sjabloon toont “standaardsjabloon” in plaats van “geen”, en de link naar de permalink opent een popover om de permalink te bewerken wanneer erop wordt geklikt. Het resultaat is een duidelijker, beknopter display.

Ouder-kind blokken

Het citaatblok kan nu kindelementen bevatten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om ook een lijst in te voegen in een citaat. Lijsten zullen op hun beurt in de toekomst bestaan uit het parent element “list” en de child elementen “list element”. Op deze manier kunnen afzonderlijke lijstelementen anders worden opgemaakt.

Toetscombinatie

De toetsencombinatie [[[[voor het snel invoegen van links kan worden gebruikt met WordPress 6.1 in alle tekstgebaseerde blokken. Instructies over hoe dit werkt vindt u in ons artikel 5 WordPress trucs voor auteurs.

Blokken omzetten

De weergave van mogelijke blokken waarin een blok kan worden omgezet is gereorganiseerd en is nu duidelijker, waarbij inhoudsblokken de voorkeur krijgen boven ontwerpblokken.

Lijstweergave

De lijstweergave, kan ook permanent worden weergegeven met WordPress 6.1. Tot nu toe moest u het telkens opnieuw activeren. Met WordPress 6.1 kunt u de weergave permanent instellen in de voorkeuren.

Gutenberg plugin

Als u wilt profiteren van nog meer optimalisaties, moet u de Gutenberg-plugin installeren. De laatste updates hebben verschillende verbeteringen gebracht:

 • Sneltoetsen voor betere navigatie (Gutenberg 14.3):
  • Alt+Pijl omhoog (=) Cursor springt naar het begin van de alinea; als u al aan het begin staat, springt de cursor naar het begin van de vorige alinea;
  • Alt+Pijl omlaag (=) De cursor springt naar het einde van een alinea;
 • Afleidingsvrije modus (Gutenberg 14.4) – In de afleidingsvrije modus worden de volgende elementen verborgen:
  • Bovenste werkbalk (totdat de muis over dit gebied beweegt)
  • Open zijbalken (links en rechts)
  • Werkbalk van de afzonderlijke blokken
  • Pictogram “Blok toevoegen” in de editor
 • De block inserter is verborgen tijdens het schrijven (Gutenberg 14.4)
 • In de werkbalk van een foto is er een extra knop om direct naar het bijschrift te gaan. (Gutenberg 14.4)

Delen:

Picture of admin

admin

Laatste berichten

Follow us