WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Waar moet je op letten als je een WordPress thema kiest?

Bij het ontwikkelen van een website met WordPress is één van de eerste beslissingen die je moet nemen welk thema (of content builder) je wilt gebruiken. Met duizenden thema’s beschikbaar kan het overweldigend zijn om de juiste te kiezen voor je behoeften. Hier zijn een paar dingen om in overweging te nemen bij het selecteren van een WordPress thema:

  1. Doel: Het eerste waar je aan moet denken is wat je wilt dat je website doet. Wil je een blog maken, een online winkel of een portfolio? Zorg ervoor dat het thema dat je kiest is ontworpen voor het doel van je website. Zoek bijvoorbeeld naar een thema dat geschikt is voor e-commerce en functies zoals een checkout, productpagina en call to actions bevat als je een online winkel wilt maken.
  2. Responsiviteit: Met steeds meer mensen die het internet gebruiken vanaf hun smartphones en tablets, is het belangrijk dat je website responsive is, wat betekent dat het er goed uitziet en gemakkelijk te gebruiken is op elk apparaat. Kies een thema dat responsief is, zodat je website er op elk apparaat goed uitziet.
  3. Aanpasbare opties: Sommige thema’s bieden veel aanpasbare opties, terwijl andere beperkter zijn. Overweeg hoeveel controle je wilt over het uiterlijk en gevoel van je website, en kies een thema dat de aanpasbare opties biedt die aan je behoeften voldoen. Zoek bijvoorbeeld naar een thema dat opties heeft voor het aanpassen van kleuren, lettertypen en layout als je die dingen wilt aanpassen.
  4. Gebruiksvriendelijkheid: Als je geen webontwikkelaar bent, wil je een thema kiezen dat gemakkelijk te gebruiken is. Zoek naar thema’s die met gedetailleerde documentatie worden geleverd en gemakkelijk te gebruiken opties hebben voor het aanpassen van het uiterlijk en gevoel van je website. Vermijd thema’s die kennis van codering vereisen of die complexe opties hebben die moeilijk te begrijpen zijn.
  5. Ondersteuning: Het is belangrijk om een thema te kiezen dat actief wordt ondersteund door zijn ontwikkelaars. Als je tegen problemen aanloopt, wil je snel hulp kunnen krijgen. Zoek naar thema’s die ondersteuning bieden via een forum of e-mail. Vermijd thema’s die niet meer worden bijgewerkt door de ontwikkelaars of die beperkte ondersteuningsopties hebben.
  6. Prijs: WordPress thema’s kunnen variëren in prijs van gratis tot enkele honderden euro’s. Overweeg je budget en kies een thema dat aan je behoeften en prijsklasse voldoet. Houd in gedachten dat gratis thema’s mogelijk beperkte functies en ondersteuningsopties hebben, terwijl premium thema’s meer functies en beter ondersteuning kunnen bieden.

Waar kan ik een WordPress thema vinden / downloaden?

  1. WordPress.org Thema Directory: De officiële WordPress thema directory is een goede plaats om te beginnen met zoeken. Het bevat duizenden gratis thema’s die zijn beoordeeld door het WordPress team en aan hun kwaliteitsnormen voldoen. Je kunt thema’s bladeren op onderwerp, functies of populariteit, of de zoekfunctie gebruiken om specifieke soorten thema’s te vinden.
  2. Commerciële Thema Marketplaces: Er zijn ook veel commerciële thema marketplaces waar je premium thema’s kunt vinden die niet beschikbaar zijn in de officiële thema directory. Enkele populaire opties zijn ThemeForest, Creative Market en Mojo Themes. Deze marketplaces bieden meestal een breed scala aan thema’s voor verschillende doeleinden en op verschillende prijspunten.
  3. Thema Ontwikkelingsbedrijven: Veel thema ontwikkelingsbedrijven bieden ook hun eigen thema’s te koop aan op hun eigen websites. Deze thema’s kunnen meer gespecialiseerde functies bieden of zijn ontworpen voor specifieke industrieën. Enkele populaire thema ontwikkelingsbedrijven zijn StudioPress, Elegant Themes en Astra.
  4. Aangepaste Thema Ontwikkeling: Als je geen thema kunt vinden dat aan je behoeften voldoet of als je een volledig aangepaste ontwerp wilt, kun je ook een ontwikkelaar inhuren om een aangepast thema voor je te maken. Als je op zoek bent naar een WordPress ontwikkelaar dan kunnen wij jou in contact brengen met de juiste partner in ons netwerk.

Wat is het verschil tussen een WordPress Thema en een WordPress Content builder?

Een WordPress thema is een vooraf ontworpen sjabloon dat je kunt gebruiken om het uiterlijk van je website te stylen. Het bevat een set bestanden die de layout, kleuren, lettertypen en andere ontwerpelementen van je website beheren. Als je een thema activeert, zal het een consistent ontwerp toepassen op alle pagina’s en berichten op je website.

Een WordPress content builder, daarentegen, is een plugin of tool die je kunt gebruiken om de inhoud van je website te creëren en aan te passen, vaak met behulp van een drag-and-drop interface. Content builders kunnen worden gebruikt om aangepaste paginalayouts te maken, elementen zoals tekst, afbeeldingen en video’s toe te voegen en te arrangeren, en interactieve elementen te maken zoals formulieren en galerijen.

Je kunt een content builder gebruiken in combinatie met een thema om een aangepaste ontwerp te maken voor je website. Sommige thema’s bevatten een ingebouwde content builder, terwijl andere zijn ontworpen om te werken met populaire content builder plugins zoals Elementor, Divi of Beaver Builder.

Met een content builder kun je gemakkelijk en snel aangepaste pagina’s en posts maken zonder dat je hoeft te werken met code of andere complexe technische aspecten. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om snel een landingspagina te maken of om een aangepaste blogpost te maken met afbeeldingen, videobeelden en andere media.

Door deze factoren in overweging te nemen, kun je het juiste WordPress thema kiezen voor je website. Wees niet bang om een paar verschillende thema’s uit te proberen voordat je een beslissing maakt – de meeste WordPress thema’s bieden een voorbeeldmodus, zodat je kunt zien hoe je website eruit zal zien voordat je het activeert. Veel succes!

Delen:

admin

admin

Laatste berichten

Follow us