WP Provider
WP Provider
134 Google recensies
Ferdi Verlaan
24/03/2023
Goede partner, supersnelle response. Blij met ze ;-)
Bert Steinebach
16/03/2023
Dit bedrijf reageert snel en deskundig. Dat geeft een vertrouwd gevoel.
Patrick Diepgrond
06/03/2023
Always the best service. You have a question, ask them and the respond right away. Those are the guys that will take care of you. For many time they help me out and always Super quick and Super good. Thanks guys. Go on like that. Patrick Diepgrond
Jeroen Heerschop
06/03/2023
We are a customer of WPProvider for years now. We are also hosting our key customers with them. With other hosts we always encountered issues. But never with WPProvider. Priccing and responsiveness are really worth 5 stars.
Rita Kemink
20/01/2023
Onze vereniging is sinds kort overgestapt naar WPProvider, zij hebben deze overstap keurig geregeld. Reageren snel bij vragen en de hulp is fantastisch.
Perfectpro Algemeen
18/01/2023
Betrouwbaar, adequaat en behulpzaam
BS TOYS
12/01/2023
Zojuist voor het eerst kennisgemaakt met WP Provider. Supersnel geholpen, blij mee!
Virgil Bloemhard
30/12/2022
Snelle support. Een DNS aanpassing aangevraagd via de mail en binnen een paar minuten al doorgevoerd!
byAr Bicycle
04/12/2022
Harde werkers, top service, staan altijd voor je klaar! Wat kan je nog meer wensen?!

Meest voorkomende WordPress problemen

Er zijn veel verschillende fouten die kunnen optreden in WordPress, wat het soms moeilijk kan maken om het probleem op te lossen. In dit artikel hebben we een aantal van de meest voorkomende WordPress-fouten behandeld en geven we enkele oplossingen voor deze fouten. Alhoewel we ons hebben gericht op de meest voorkomende fouten, is het belangrijk om te onthouden dat er veel andere fouten kunnen optreden in WordPress. Als je tegen een fout aanloopt waarvan je denkt dat het niet in dit artikel is behandeld, raadpleeg dan de WordPress-documentatie of neem contact op met ons op voor verdere hulp.

404 Fout:

Oorzaak: De opgevraagde pagina kan niet worden gevonden omdat deze is verwijderd of omdat de URL niet correct is ingetypt.

Oplossing: Als de pagina is verwijderd, kun je proberen om een vervangende pagina te maken of een redirect naar een andere relevante pagina te maken. Als de URL niet correct is ingetypt, zorg er dan voor dat je de juiste URL gebruikt.

500 Internal server error:

Oorzaak: Dit kan worden veroorzaakt door verschillende problemen, zoals een beschadigd plugin of een probleem met de serverconfiguratie.

Oplossing: Probeer eerst de cache van je browser te legen en de pagina opnieuw te laden. Als dit niet werkt, kun je proberen om de problematische plugin te deactiveren of te verwijderen en te zien of dat het probleem oplost. Als dat niet werkt, kan het helpen om contact op te nemen met je hostingprovider om te vragen of ze kunnen helpen met het oplossen van het probleem.

Er is geen verbinding met de database:

Oorzaak: Dit kan worden veroorzaakt door problemen met de database-inloggegevens of door problemen met de server zelf.

Oplossing: Controleer of de database-inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) die je gebruikt om verbinding te maken met de database, correct zijn. Als dat niet het geval is, kun je proberen om deze opnieuw in te stellen. Als dat niet werkt, kan het helpen om contact op te nemen met je hostingprovider om te vragen of ze kunnen helpen met het oplossen van het probleem.

Memory limit exceeded:

Oorzaak: Dit betekent dat WordPress niet genoeg geheugen heeft om de opdracht uit te voeren.

Oplossing: Het geheugeniveau kun je verhogen in het bestand wp-config.php door de volgende code toe te voegen: define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');. Je kunt ook proberen om de problematische plugin of het theme te deactiveren of te verwijderen om te zien of dat het probleem oplost.

wp-config.php is niet te openen:

Oorzaak: Dit kan gebeuren als de permissies op het bestand niet correct zijn ingesteld.

Oplossing: Controleer de permissies op het bestand wp-config.php en zorg ervoor dat deze correct zijn ingesteld. Dit kun je doen door in te loggen op je server via FTP of SSH en de permissies te controleren.

White screen of death (WSOD):

Oorzaak: Dit kan gebeuren als er een PHP-fout optreedt of als er problemen zijn met de serverconfiguratie.

Oplossing: Probeer eerst de cache van je browser te legen en de pagina opnieuw te laden. Als dit niet werkt, kun je proberen om de problematische plugin te deactiveren of te verwijderen en te zien of dat het probleem oplost. Als dat niet werkt, kun je proberen om de debug-modus in WordPress in te schakelen door de volgende code toe te voegen aan het bestand wp-config.php: define('WP_DEBUG', true);. Dit zal foutmeldingen weergeven op het scherm, wat kan helpen om het probleem te identificeren.

WordPress-update mislukt:

Oorzaak: Dit kan worden veroorzaakt door problemen met de verbinding, problemen met de schrijfrechten op het bestandssysteem of conflicten met plugins of themes.

Oplossing: Probeer eerst de cache van je browser te legen en het proces opnieuw te starten. Als dit niet werkt, kun je proberen om de problematische plugin of het theme te deactiveren of te verwijderen en te zien of dat het probleem oplost. Als dat niet werkt, kun je proberen om de permissies op de bestanden van WordPress aan te passen om te zien of dat het probleem oplost. Als dit allemaal niet werkt, kan het helpen om contact op te nemen met je hostingprovider om te vragen of ze kunnen helpen met het oplossen van het probleem.

Plugin-conflicten:

Oorzaak: Sommige WordPress-plugins kunnen conflicten veroorzaken met andere plugins of met de WordPress-Core.

Oplossing: Probeer de problematische plugin te deactiveren of te verwijderen en te zien of dat het probleem oplost. Als dit niet werkt, kun je proberen om andere plugins te deactiveren om te zien of er een conflict is met een andere plugin. Als je het conflict hebt gevonden, kun je proberen om de plugins op een andere manier te laten werken of contact op te nemen met de plugin-ontwikkelaars om te vragen of ze kunnen helpen met het oplossen van het probleem.

Problemen met themes:

Oorzaak: Sommige WordPress-themes kunnen conflicten veroorzaken met andere themes of met de WordPress-Core.

Oplossing: Probeer het actieve theme te deactiveren en een ander theme te activeren om te zien of dat het probleem oplost. Als dit niet werkt, kun je proberen om het probleem op te lossen door het actieve theme te verwijderen en een ander theme te installeren. Als dat niet werkt, kun je proberen om de problematische files handmatig te verwijderen via FTP of SSH en de theme-bestanden opnieuw te uploaden. Als dit allemaal niet werkt, kan het helpen om contact op te nemen met de theme-ontwikkelaar om te vragen of ze kunnen helpen met het oplossen van het probleem.

Verloren wachtwoorden:

Oorzaak: Je hebt het wachtwoord van je WordPress-account kwijtgeraakt.

Oplossing: Gebruik de “Wachtwoord vergeten?”-link op de aanmeldpagina van WordPress om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Je zal een e-mail ontvangen met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Als dit niet werkt, kan het helpen om contact op te nemen met je hostingprovider om te vragen of ze je kunnen helpen het wachtwoord te resetten.

Heb je vragen of wil je hulp bij deze problemen? Neem dan contact met ons op.

Delen:

admin

admin

Laatste berichten

Follow us