WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Eenvoudig Elementen Kopiëren en Plakken tussen Elementor Websites

Heb je een element ontworpen op één website en wil je het gebruiken op een andere? Met de nieuwe functie “Kopiëren en Plakken tussen Websites” is dit nu mogelijk zonder de noodzaak van het maken van een JSON-bestand, het exporteren ervan en het importeren naar de nieuwe website. Dit bespaart tijd en verbetert je workflow.

Sinds de laatste update naar versie 3.1.1 kun je elk element in de Editor van een website kopiëren met behulp van het Kopiëren commando (CMD/CTRL + C) of door met de rechtermuisknop op het element te klikken en vervolgens ‘kopiëren’ te selecteren. Vervolgens kun je het element in de Editor van een andere website plakken door met de rechtermuisknop te klikken op de plaats waar je het element wilt plakken en vervolgens ‘Plakken vanaf een andere website’ te kiezen. Daarna word je gevraagd om op CMD/CTRL + V te klikken om te bevestigen dat je het element wilt plakken.

Deze functie helpt je om consistentie te behouden tussen je websites door automatisch de globale stijlen, inclusief kleuren en lettertypen, van de doelwebsite over te nemen. Dit betekent dat je het element niet hoeft aan te passen om bij je website te passen.

Let op: om de functie “Kopiëren en Plakken tussen Websites” te gebruiken, moeten beide websites Elementor versie 3.11 of hoger hebben. Bovendien worden lokaal gehoste afbeeldingen en video’s niet overgedragen, dus je moet deze bestanden apart uploaden naar de doelwebsite.

Door gebruik te maken van de functie “Kopiëren en Plakken tussen Websites” kun je tijd besparen en je workflow optimaliseren, waardoor het gemakkelijker wordt om je websites te maken en te onderhouden.

Lees hier meer over de andere features van de update naar Elementor 3.11

Delen:

Foto van admin

admin

Laatste berichten

Follow us