WP Provider
WP Provider
125 Google recensies
byAr Bicycle
04/12/2022
Harde werkers, top service, staan altijd voor je klaar! Wat kan je nog meer wensen?!
Machiel van Lieshout
02/11/2022
Prima webhost. Lekker snelle servers en je krijgt snel hulp bij technische vragen. Gespecialiseerd in Wordpress, maar ook prima voor andere CMS-systemen.
Asim Arslan
27/10/2022
Een top bedrijf om mee samen te werken, denken met je mee en kijken buiten de lijntjes naar wat ze voor je kunnen betekenen!
Nico Lubbers
25/10/2022
WP Provider heeft mij geholpen om een webapplicatie op een subdomein te draaien, daar waren we zelf niet uitgekomen zonder hun hulp. Zeer snel en adequaat geholpen. Toppie !
M. Braber
25/10/2022
Prima service van WP Provider, goed bereikbaar en gerichte en snelle hulp. Precies datgene wat je hoopt te krijgen van je provider.
Joyce Monthiny
25/10/2022
Wat een top partij! Staat dag en nacht voor ons klaar. Echt een aanrader!
Corné Klopper
17/10/2022
Waanzinnige service. Altijd paraat met snelle reacties, support en advies.
Sjoerd
12/10/2022
Geweldige partij! Erg snelle en kwalitatief hele goede service! Reageren snel via de mail en telefoon en handelen de meeste problemen binnen enkele minuten af. Kan WP Provider iedereen aanraden!
Joep van Vuren
12/10/2022
Het is fijn samenwerken met WP Provider. Een aantal websites van mijn klanten worden gehost bij WP Provider. Als er iets aan de hand is wordt het altijd direct opgelost. WP Provider is ook telefonisch bereikbaar, wat ik een groot pluspunt vind. Kortom: korte lijntjes, super service en betrouwbaar.

Eenvoudig Elementen Kopiëren en Plakken tussen Elementor Websites

Heb je een element ontworpen op één website en wil je het gebruiken op een andere? Met de nieuwe functie “Kopiëren en Plakken tussen Websites” is dit nu mogelijk zonder de noodzaak van het maken van een JSON-bestand, het exporteren ervan en het importeren naar de nieuwe website. Dit bespaart tijd en verbetert je workflow.

Sinds de laatste update naar versie 3.1.1 kun je elk element in de Editor van een website kopiëren met behulp van het Kopiëren commando (CMD/CTRL + C) of door met de rechtermuisknop op het element te klikken en vervolgens ‘kopiëren’ te selecteren. Vervolgens kun je het element in de Editor van een andere website plakken door met de rechtermuisknop te klikken op de plaats waar je het element wilt plakken en vervolgens ‘Plakken vanaf een andere website’ te kiezen. Daarna word je gevraagd om op CMD/CTRL + V te klikken om te bevestigen dat je het element wilt plakken.

Deze functie helpt je om consistentie te behouden tussen je websites door automatisch de globale stijlen, inclusief kleuren en lettertypen, van de doelwebsite over te nemen. Dit betekent dat je het element niet hoeft aan te passen om bij je website te passen.

Let op: om de functie “Kopiëren en Plakken tussen Websites” te gebruiken, moeten beide websites Elementor versie 3.11 of hoger hebben. Bovendien worden lokaal gehoste afbeeldingen en video’s niet overgedragen, dus je moet deze bestanden apart uploaden naar de doelwebsite.

Door gebruik te maken van de functie “Kopiëren en Plakken tussen Websites” kun je tijd besparen en je workflow optimaliseren, waardoor het gemakkelijker wordt om je websites te maken en te onderhouden.

Lees hier meer over de andere features van de update naar Elementor 3.11

Delen:

admin

admin

Laatste berichten

Follow us