WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Webshop hosting

WP Provider

Waarom webshop hosting?

Als je een webshop hebt, is een goede hostingprovider van groot belang voor de prestaties van je website en de gebruikerservaring van je klanten. Een goede webshop hostingprovider kan ervoor zorgen dat je website snel laadt, stabiel is en veilig is voor zowel jou als de klanten die je bedient.

Bij WP Provider begrijpen we dat een webshop runnen meer is dan alleen het verkopen van producten. Het gaat om het opbouwen van een merk, het opbouwen van relaties met klanten en het opbouwen van vertrouwen. Wij bieden een hostingoplossing die volledig is afgestemd op jouw behoeften als webshop-eigenaar. Hieronder leggen we uit wat webshop hosting inhoudt en waarom het zo belangrijk is voor jouw online winkel.

WP Provider

Wat is webshop hosting?

Webshop hosting is een hostingoplossing die specifiek is ontworpen voor webshops. Het is een hostingoplossing die niet alleen een serverruimte biedt voor je website, maar ook de nodige tools en functies om je webshop soepel te laten draaien. Met webshop hosting krijg je bijvoorbeeld de beschikking over e-commerce functies, een SSL-certificaat, snelheidsoptimalisatie, automatische backups en technische ondersteuning.

Waarom is webshop hosting belangrijk?

Er zijn verschillende redenen waarom webshop hosting belangrijk is voor jouw online winkel. Hieronder bespreken we de belangrijkste redenen:

  1. Snelheid en prestaties

De snelheid van je webshop is van cruciaal belang voor de gebruikerservaring van je klanten en je eigen SEO-prestaties. Het is bewezen dat snellere webshops meer conversies opleveren en hoger scoren in zoekresultaten. Met webshop hosting bij WP Provider ben je verzekerd van een snelle laadtijd en optimale prestaties.

  1. Beveiliging

Veiligheid is een cruciaal aspect van webshop hosting. Je webshop bevat namelijk gevoelige informatie van zowel jou als je klanten. Het is van belang dat deze gegevens goed worden beschermd tegen online bedreigingen. Bij WP Provider bieden we de nodige beveiligingsmaatregelen, zoals een SSL-certificaat, malware-scans en automatische backups.

  1. Schaalbaarheid

Als je een succesvolle webshop runt, wil je kunnen groeien. Met webshop hosting bij WP Provider kun je opschalen wanneer dat nodig is. We bieden flexibele hostingpakketten waarmee je gemakkelijk kunt upgraden als je webshop groeit.

  1. Technische ondersteuning

Als webshopeigenaar wil je niet bezig zijn met technische problemen. Met webshop hosting bij WP Provider hoef je je geen zorgen te maken over technische problemen. Ons team van WordPress-experts staat klaar om je te ondersteunen bij technische vragen en problemen.

WP Provider

Hoog niveau van beveiliging

Naast snelheid en betrouwbaarheid is ook de veiligheid van uw webshop van groot belang. Bij WP Provider begrijpen wij dat uw webshop belangrijk voor u is, daarom bieden wij u verschillende mogelijkheden om uw webshop veilig te hosten.

HTTPS-verbinding: een beveiligde verbinding

Een HTTPS-verbinding zorgt ervoor dat alle gegevens die tussen de website en de bezoeker worden verstuurd, versleuteld zijn. Hierdoor kunnen kwaadwillenden de gegevens niet onderscheppen en lezen. Een HTTPS-verbinding herkent u aan het groene slotje in de adresbalk van uw browser. Bij WP Provider is het mogelijk om gratis een SSL-certificaat te verkrijgen, zodat uw webshop altijd beveiligd is.

Automatische back-ups

Het kan gebeuren dat er iets misgaat met uw webshop, bijvoorbeeld door een hack of een fout in de code. Het is dan belangrijk om een back-up te hebben van uw webshop. Bij WP Provider worden er dagelijks automatische back-ups gemaakt van uw webshop, zodat u altijd een recente versie van uw webshop kunt terugzetten. Hierdoor loopt u geen onnodige risico’s en kunt u uw webshop met een gerust hart hosten bij WP Provider.

DDoS-bescherming

Een Distributed Denial-of-Service (DDoS) aanval is een aanval waarbij een server of website wordt overspoeld met veel verzoeken tegelijkertijd, waardoor de server overbelast raakt en de website onbereikbaar wordt. Dit kan leiden tot omzetverlies en reputatieschade. Bij WP Provider maken wij gebruik van DDoS-bescherming, waardoor uw webshop beschermd is tegen dergelijke aanvallen.

Beveiligingsscans

Bij WP Provider worden er regelmatig beveiligingsscans uitgevoerd op uw webshop, om te kijken of er kwetsbaarheden zijn. Hierdoor kunnen wij eventuele beveiligingsrisico’s vroegtijdig opsporen en verhelpen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw webshop altijd veilig is.

Geoptimaliseerde hostingomgeving

Bij WP Provider maken wij gebruik van een geoptimaliseerde hostingomgeving, speciaal voor webshops. Hierdoor zijn de laadtijden van uw webshop korter en presteert uw webshop beter. Dit zorgt niet alleen voor een betere gebruikerservaring voor uw klanten, maar kan ook leiden tot een hogere conversie.

Schaalbare hosting

Als uw webshop groeit, heeft u meer serverruimte nodig. Bij WP Provider kunt u gemakkelijk opschalen naar een groter hostingpakket, zodat uw webshop altijd voldoende ruimte heeft en goed blijft presteren.

24/7 support

Bij WP Provider staan wij 24/7 voor u klaar om u te ondersteunen bij technische problemen of vragen. Ons supportteam is altijd bereikbaar via de telefoon, chat of e-mail en staat klaar om u te helpen. Zo kunt u altijd rekenen op onze ondersteuning, ook buiten kantoortijden.

Kortom, bij WP Provider kunt u uw webshop veilig en betrouwbaar hosten.

WP Provider

Site optimalisatie aanbevelingen en deskundige ondersteuning

Bij WP Provider vinden we het belangrijk dat onze klanten altijd de best mogelijke ondersteuning krijgen. Daarom hebben we een toegewijd team van experts die precies begrijpen wat WordPress inhoudt en hoe het werkt. Of je nu een blog, een webwinkel of een zakelijke website hebt, wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date en goed functionerend blijft.

Onze deskundige ondersteuning is niet altijd beschikbaar bij andere vormen van webhosting. Veel traditionele hostingbedrijven bieden slechts beperkte ondersteuning aan, wat kan resulteren in frustraties en onnodige downtime voor jouw website. Bij WP Provider ben je verzekerd van een uitgebreide ondersteuning, waardoor je snel en efficiënt geholpen wordt bij eventuele problemen.

Een ander groot voordeel van onze service is dat we in staat zijn om updates aan te bevelen die jouw site zullen blijven verbeteren. WordPress wordt voortdurend bijgewerkt en verbeterd om ervoor te zorgen dat het platform altijd veilig en betrouwbaar blijft. Onze experts volgen deze updates op de voet en zorgen ervoor dat jouw website altijd up-to-date blijft.

Als er toch problemen of vragen zijn met betrekking tot je website, dan kunnen onze experts deze veel sneller oplossen dan een gewone WordPress-hostingdienst. Door onze uitgebreide kennis en ervaring zijn we in staat om snel de juiste oplossing te vinden en zo de downtime van jouw website tot een minimum te beperken.

Kortom, bij WP Provider profiteer je van de voordelen van een deskundige en toegewijde ondersteuning. Of je nu technische problemen hebt of gewoon wat advies nodig hebt over het verbeteren van jouw website, onze experts staan altijd voor je klaar om je te helpen.

WP Provider

Geautomatiseerde regelmatige back-ups van de site

Bij WP Provider bieden we webshop hosting met dagelijkse back-ups om ervoor te zorgen dat je website en alle bijbehorende gegevens veilig en beveiligd zijn. Dit betekent dat in het onwaarschijnlijke geval van gegevensverlies, je een veilige kopie van je website kunt herstellen. Met onze dagelijkse back-ups kun je altijd vertrouwen op de meest recente versie van je website en hoef je je geen zorgen te maken over het verlies van belangrijke gegevens of informatie.

Bovendien is het terugzetten van je website naar een eerdere versie een eenvoudige en stressvrije taak bij WP Provider. Ons deskundige team is beschikbaar om je te helpen bij het herstellen van je website naar een vorige iteratie, mocht dat nodig zijn. Met deze geruststelling kun je je concentreren op andere aspecten van je webshop, zoals het verbeteren van de gebruikerservaring en het genereren van meer omzet.

WP Provider

Verbeterde WordPress-ontwikkelingshulpmiddelen

Ten slotte ontvang je bij ons enkele van de meest nuttige ontwikkelaarstools die je elders misschien moeilijk kunt vinden. Zo bieden we onder andere versiebeheer, staging area tools en andere handige hulpmiddelen voor WordPress en WooCommerce. Dit geeft je meer controle over je website en maakt het gemakkelijker om wijzigingen door te voeren en nieuwe functies te testen voordat je ze live zet.

Kortom, met Managed WordPress/WooCommerce Webhosting van WP Provider profiteren klanten met een WooCommerce-webshop van tal van voordelen. Wij nemen al jouw technische en servergerelateerde zaken uit handen en zorgen voor dagelijkse back-ups tot wel 30 dagen terug. Daarnaast bieden we eenvoudige stap-voor-stap handleidingen en telefonische ondersteuning voor WordPress- en WooCommerce-gerelateerde vragen.

Onze hostingpakketten zijn geoptimaliseerd voor WordPress en de belangrijkste plugins zijn al voor je geïnstalleerd. Met onze handige WordPress Assistant kun je bovendien kiezen uit vele gratis thema’s en ontwerpsjablonen. En mocht je ooit technische problemen ondervinden, dan staat onze 24/7 support hotline altijd voor je klaar om je te helpen bij het oplossen van al jouw problemen.

Een ander groot voordeel van onze webshop hosting is dat een SSL-certificaat is inbegrepen en voor je wordt ingesteld, samen met voldoende e-mailinboxen die we ook graag voor je instellen. Bij ons hoef je je nooit meer zorgen te maken over het maken van back-ups of het uitvoeren van updates, want dat doen wij allemaal voor jou. Wij installeren WordPress voor jou met het gewenste thema en de juiste set aan plugins, zorgen voor het aanmaken en instellen van het SSL-certificaat en garanderen dat jouw website altijd veilig en up-to-date blijft.

WP Provider

Hostingpartner worden

Er zijn verschillende voordelen als u kiest voor WP Provider als uw WordPress-hostingprovider in Nederland. U kunt ervoor kiezen om zelf de facturering voor uw klanten te verzorgen of dat wij dit doen. Onze zogenaamde White Label WordPress-hosting is ideaal om meer autoriteit op te bouwen bij uw klanten. U blijft het gezicht voor de klant, maar wij nemen de ingewikkelde technische kant van de hosting voor onze rekening. Op deze manier profiteren we allemaal van de samenwerking.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor de beste WordPress/WooCommerce-webhosting in Nederland. Neem deze kans om uw zaken gemakkelijker te maken en uw klanten tevreden te houden.

WP Provider

Heb je al een WooCommerce webshop?

Wij migreren gratis jouw webshop naar ons platform zonder downtime. Neem contact met ons op om de migratie in te plannen.

LiteSpeed hosting

LiteSpeed

LiteSpeed is a drop-in, performancebooster in vergelijking met Nginx of Apache. Onze gebruikers ervaren een website tot wel 10x sneller dan bij andere hostingpartijen. Verwerk meer bezoekers met minder resources.

cloudlinux hosting

CloudLinux

Met CloudLinux wordt uw site gehost in zijn eigen geïsoleerde virtuele omgeving, zodat uw website topprestaties kan leveren. Indien benodigd kunnen wij eenvoudig uw website meer resources toekennen zonder downtime.

http2 hosting

HTTP/2

HTTP/2 biedt snellere laadtijden dan HTTP vanwege de mogelijkheid om meerdere HTTP-requests tegelijk af te leveren. HTTP2 is gebaseerd op het SPDY-project van Google en is de eerste grote HTTP-update sinds 1999!

LiteSpeed cache for wordpress

LSCache voor WP

Levert superieure prestaties en verlaagt de laadsnelheid van de pagina voor uw WordPress-site. Biedt minder overhead en zorgt voor efficiëntere caching in vergelijking met concurrerende oplossingen.

Edge side includes hosting

ESI

Wilt u een onderdeel van een pagina niet cachen? Normaal is dit een probleem maar met Edge Side Includes (ESI) Sluit u eenvoudig onderdelen van een pagina uit zodat deze niet gecached worden.

SPDY hosting

SPDY

SPDY is een door Google ontwikkeld protocol dat is ontworpen om website-inhoud zowel sneller als veiliger te leveren. Hoewel SPDY beschikbaar is met uw WP Provider account, heeft Google aangekondigd dat SPDY zal worden vervangen door HTTP / 2.

Cloudflare

CloudFlare

Heeft u bezoekers uit het buitenland? CloudFlare is een content delivery-netwerk dat websites beschermt en versnelt. Het optimaliseert automatisch de bezorging van uw pagina, zodat uw site snel wordt geladen waar ook ter wereld.

Redis

Redis

Bij Redis wordt alles wat gecached wordt niet op disks opgeslagen maar in het geheugen. Door de cache in het geheugen op te slaan geeft dit jouw Wordpess website een enorme performancewinst. Met Redis wordt uw backend ook aanzienlijk sneller.

Gratis benchmark

Vraag de benchmark aan

Geoptimaliseerd voor WordPress

We dragen actief bij aan de WordPress-codebase, zodat u er zeker van kunt zijn dat we alle ins en outs van dit CMS van wereldklasse kennen. Onze rijke set aan functies stelt u in staat om uw website moeiteloos te beheren. We verfijnen ons platform voortdurend om 99,99% uptime te garanderen. Van onze servers tot ons supportteam en via onze voorgeïnstalleerde cache-plugins zorgen we ervoor dat alles is afgestemd op de beste WordPress-hostingervaring.

WordPress hosting

Een WooCommerce-hosting is een hostingoplossing die speciaal is ontworpen om de beste prestaties te leveren voor uw WooCommerce en WordPress website. In tegenstelling tot eenvoudige webhosting, zijn de servers van WooCommerce-hosting volledig geoptimaliseerd om met gemak een groot aantal WordPress-sites te draaien, terwijl maximale snelheid en prestaties behouden blijven. Met WooCommerce-hosting bij WP Provider hoeft u zich geen zorgen te maken over aanpassingen op serverniveau, plugin-installaties en andere performance-tweaks om de prestaties van uw site te optimaliseren. Wij zorgen ervoor dat onze servers en hostingomgeving volledig zijn afgestemd op de behoeften van WooCommerce- en WordPress-websites, zodat u de best mogelijke prestaties en snelheid kunt ervaren.

Naast het bieden van snelheid en prestaties, biedt WP Provider WooCommerce-hosting ook vooraf geconfigureerde beveiligingsmaatregelen. In tegenstelling tot eenvoudige webhosting, waar u zelf firewallregels moet instellen en malwaretests moet uitvoeren, zorgen wij voor alle benodigde beveiligingsaspecten, zodat u zich volledig kunt richten op het creëren van inhoud voor uw website. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw website en dat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Bij WP Provider krijgt u niet alleen de beste hostingoplossing voor uw WooCommerce- en WordPress-websites, maar ook toegewijde, 24/7/365 ondersteuning door hoogopgeleide WordPress-professionals. Onze professionals hebben alle kennis en ervaring om uw hostingaccount te beheren en eventuele complexe WordPress-problemen op te lossen. Met WooCommerce-hosting bij WP Provider kunt u erop vertrouwen dat u de beste ondersteuning krijgt en dat onze experts altijd voor u klaar staan om eventuele vragen of problemen op te lossen.

WooCommerce is een plugin die naadloos kan worden geïntegreerd in uw bestaande WordPress-site, waardoor uw website met slechts een paar klikken een volledig functionele e-commerce website wordt.

Toen de plugin in 2011 werd uitgebracht, werd het snel de belangrijkste oplossing voor gebruikers die hun eigen online winkels wilden starten.

In 2015 verwierf Automattic (de eigenaren van WordPress.com) de plugin en het moederbedrijf. Het was hun grootste overname tot dan toe en in de jaren daarna heeft het een explosieve groei doorgemaakt.

Op dit moment is WooCommerce verantwoordelijk voor meer dan 99% van de e-commerce websites die gebruik maken van WordPress in de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk (bron: BuiltWith.com).

Met meer dan 27.000.000 downloads en miljoenen actieve installaties is het zeker de drijvende kracht achter talloze e-commerce websites (bron: WordPress.org).

Uiteraard! Als je al een WordPress website hebt kun je met ons contact opnemen voor een gratis benchmark.

WP Provider

24/7

Monitoring