WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Webhosting op maat

Webhosting op maat gezocht? Omdat alle standaard webhostingpakketten niet goed aansluiten bij uw wensen en doelen? Dan bent u bij WP Provider helemaal aan het juiste adres! Wij bieden goede en snelle managed webhosting op maat voor u en uw klanten zodat uw websites veilig te gebruiken zijn tegen de hoogst mogelijke snelheid. Ontdek hieronder alles over onze webhosting op maat en ieder hosting pakket!

WP Provider

Webhosting op maat

Bij WP Provider geloven we niet in een ‘One Size Fits All’ – aanpak. U heeft andere wensen en doelen dan uw concullega’s en heeft daarom behoefte aan een ander soort webhosting en hosting pakket dan hen. Niet meer dan normaal lijkt ons en zodoende werken wij met webhosting op maat pakketten voor onze klanten.

Met onze webhosting op maat garanderen we dat WordPress-, Drupal-, Magento- en Joomla websites optimaal werken, goed beveiligd zijn en tegen de hoogst mogelijke snelheid inladen.

WP Provider

Snelle webhosting op maat

We leven in een tijd waarin alles razendsnel gaat. Daarom is het belangrijk dat uw hosting pakket en de webhosting u niet alleen past als een maatpak, maar ook nog eens razendsnel is. Een langzaam ladende website kost u en uw klanten geld. Bezoekers haken namelijk vaak binnen 2 seconden al af als de website tergend traag werkt.

Om die reden werken wij met onze webhosting op maat met CloudLinx. De servers hebben Xeon-processoren, supersnelle SSD’s en een 1Gbps verbinding om een razendsnelle laadtijd te garanderen.

WP Provider

Veilige hosting

Cybercriminelen worden alsmaar inventiever. Ze zijn er niet alleen op uit om privacygevoelige informatie van grote bedrijven te stelen; ook de kleinere ondernemers krijgen steeds vaker te maken met gehackte websites en ontvreemde bedrijfsinformatie. Een veilige omgeving voor uw websites is dus absolute noodzaak vandaag de dag.

Onze snelle webhosting op maat en ieder hosting pakket maakt gebruik van een zogenaamde ‘Lightweight Virtualized Environment’. Dit is een geïsoleerde omgeving waarbij u geen last heeft van andere gebruikers op de server en uw gegevens en bestanden veilig zijn. WP Provider monitort de servers dag en nacht. Problemen proberen we te voorkomen, maar in het ergste geval lossen we de calamiteiten op voordat ze tot een serieus gevaar dreigen te geraken. Om de veiligheid van u, uw klanten en de bezoekers nog extra te garanderen, leveren we bij alle webhosting op maat pakketten een gratis SSL certificaat. Deze maakt de website nóg veiliger.

WP Provider

Managed webhosting op maat

Websites en webhosting zijn allang niet meer zo moeilijk te doorgronden als in de beginfase van het internet. Met allerhande tools maakt een leek vandaag de dag ook een prima website. Echter is de techniek achter de website, het hosting pakket en de webhosting voor velen nog steeds van een hoog ‘abracadabra-gehalte’.

WordPress-, Joomla-, Drupal- en Magento websites dienen van regelmatig onderhoud voorzien te worden. Er zullen updates uitgevoerd moeten worden. Backups moeten worden gemaakt. En eventuele veiligheidslekken zullen gedicht moeten worden. Voor veel bedrijven een stukje techniek waar ze weinig tot geen kaas van hebben gegeten.

Met onze goede managed webhosting op maat heeft u hier zelf 0,0 omkijken naar. WP Provider neemt alle technische aspecten rondom de website, het hosting pakket en de webhosting uit handen voor u en uw klanten zodat u kunt doen waar u goed in bent: uw core business!

WP Provider

Partner worden

WP Provider richt zich met de hosting op maat voornamelijk op bedrijven die zich bezig houden met website ontwikkeling, online marketing en IT beheer. Vanuit onze ervaring bieden nog maar weinig van dit soort ondernemers webhosting aan aan hun klanten. Een gemiste kans wat ons betreft.

Voor uw klant is het fijn als alle aspecten rondom de website zijn ondergebracht bij één partner. Een webdesigner die naast websites ontwerpen en bouwen dus ook het beheer voor zijn rekening neemt. Of een marketingbureau dat niet alleen inspanningen verricht om meer bezoekers naar de website te trekken, maar ook zorg draagt voor het onderhoud van de website.

Met onze webhosting bieden we u die mogelijkheid. U kunt de webhosting zelfs White Label aan uw klant aanbieden als u dat wenst. De factuur gaat dan vanuit uw naam naar de klant zodat u de specialist voor hen bent en blijft. Een win-win situatie voor ons allemaal.

U verbetert tenslotte uw relatie met uw klanten zonder zelf omkijken te hebben naar het technische element van goede webhosting en wij zijn zo blij met nieuwe klanten, dat we u een commissie uitkeren voor iedere nieuwe klant die u bij ons aanbrengt. U blij. Wij blij. En vooral uw klant blij!

Nieuwsgierig geworden naar onze snelle managed webhosting op maat? Neem dan snel contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken!