WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Milieubewust jouw website hosten!

WP Provider

WP Provider neemt verantwoordelijkheid en beschermt het milieu!

Het nemen van verantwoordelijkheid voor het milieu betekent dat er steeds meer behoefte is aan energie uit hernieuwbare bronnen. WP Provider gebruikt energie uit hernieuwbare bronnen om de servers in de datacenters van stroom te voorzien.

WP Provider

Energie uit waterkracht:

Onze servers in het Datacenter worden onder andere van energie voorzien door het gebruik van waterkracht. Een van de milieupartners is Energiedienst AG, een TÜV-gecertificeerd bedrijf dat groene energie opwekt uit 100 procent kooldioxidevrije en milieuvriendelijke waterkracht.

WP Provider

Energiezuinige hardware:

De investeringsbeslissingen van WP Provider zijn gebaseerd op energie-efficiëntie. Het stroomverbruik van hardware en netwerkcomponenten is bepaald door interne metingen en wordt gebruikt als een fundamenteel criterium bij de selectie van componenten.

WP Provider

Kies WP Provider met een zuiver geweten!

WP Provider wil met deze maatregelen het energiezuinige gebruik van internet bevorderen. De kosten hiervan worden volledig door WP Provider gedragen en niet doorberekend aan klanten. Kies samen met WP Provider voor een schonere toekomst!