Geoptimaliseerd voor WooCommerce

Op zoek naar een WooCommerce-geoptimaliseerde hosting oplossing? Dan is het WP Provider platform de solide basis waar je naar op zoek was! Ons platform is speciaal ontwikkeld voor WordPress en WooCommerce websites, en ons team van experts staat 24/7 klaar om u te helpen om problemen op te lossen. 

WooCommerce managed webhosting is een type webhosting dat speciaal ontworpen is voor WooCommerce websites. Het bevat functies zoals verhoogde beveiliging, prestaties en ondersteuning voor WooCommerce-specifieke functies.

Support met verstand van WordPress

Wanneer je kiest voor managed WordPress webhosting met SLA, heb je toegang tot 24/7 ondersteuning van WordPress experts. Als je een technische vraag hebt of er zelf niet uitkomt kunt u er zeker van zijn dat er iemand beschikbaar zal zijn om u te helpen.

Gebruiksvriendelijk Controlepaneel

WordPress Geoptimaliseerd

Onze op maat gemaakte WP-optimalisatiestack en LiteSpeed-cache zorgt voor meer snelheid, betere SEO, bezoekersretentie en conversies.

Uitzonderlijke Snelheid

Het brede scala aan tools voorziet in de behoeften van geavanceerde gebruikers en webontwikkelaars.

Gebruikersgemak

Het WP Provider Controlpanel is gebruiksvriendelijk en geschikt voor mensen met weinig ervaring in website-ontwikkeling.

Enterprise infrastructuur

Wij staan voor jou klaar wanneer jij ons nodig hebt. Onze experts staan 24/7 klaar om in te grijpen als er problemen voordoen. Door onze jarenlange ervaring met WordPress is jouw website in goede handen.

Artboard 1

Litespeed Enterprise

Naast PHP 8, HTTP/3 en MariaDB maken wij op alle servers op ons platform gebruik van LiteSpeed. Daardoor kun je bij ons altijd gebruik maken van de beste Cache-Engine op de markt: LSCache voor WordPress.

Snelheid is van enorm belang en daarom maken wij gebruik van de best mogelijke technieken om WordPress snel te laten inladen. Maak jouw bezoekers ook blij met een snelle website!

Wij doen de verhuizing!

Onze WordPress experts staan klaar om de volledige verhuizing van uw WordPress site voor u te verzorgen. We bespreken vooraf samen de verhuisdatum en eventuele details die van belang zijn om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Uiteraard verhuizen wij niet alleen uw website, maar ook uw e-mail, databases en andere belangrijke zaken die bij uw pakket horen. Na uw bestelling kunt u achterover leunen en doen wij de rest voor u.

Of het nu gaat om 1 of 100 WordPress websites, onze verhuisservice is geheel gratis.

Wat onze klanten zeggen over de WP Provider Service

Vraag & antwoord

Wellicht beantwoorden onderstaande antwoorden uw vraag.

Managed WordPress Hosting is een bepaald type hosting dat speciaal ingericht is voor WordPress. Bij WP Provider wordt je volledig ontzorgd als je kiest voor Managed WordPress Hosting.

Extra services die onder Managed kunnen vallen zijn:

 • Dagelijkse backups
 • 24/7 telefonische support
 • Core Updates
 • Plugin Updates
 • Bug-fixes
 • Optimalisatie van de performance
 • Technische backup wanneer er vragen zijn
 • Gevraagd en ongevraagd advies
 • 24/7 uptime monitoring

  Neem contact op om met ons de mogelijkheden te bespreken.

200% en om die reden willen wij graag een benchmark aantonen met jouw huidige hoster.

Neem voor een benchmark vrijblijvend met ons contact op.

Wij nemen de gehele migratie uit handen. Doordat wij onze eigen tools gebruiken voor de migratie merk je hier amper iets van. Naast het verhuizen van de website kunnen wij ook jouw mailboxen meeverhuizen inclusief inhoud.

Dit is compleet afhankelijk van de huidige setup. Er zijn veel verschillende factoren in het spel zoals:

 • Welke hostingpartij je nu bij host
 • Welk pakket je daar hebt afgenomen
 • Of er eerder wel eens onderhoud is uitgevoerd
 • Hoeveel plugins je actief hebt in WordPress
 • Welke plugins er zijn gebruikt
 • Hoe groot de afbeeldingen zijn die worden ingeladen.
 • Of er gebruik wordt gemaakt van caching
 • Hoe deze caching setup is ingericht
 • Welke webserver er wordt gebruikt
 • Hoeveel queries elke pagina bevat
 • Hoeveel externe bronnen er worden ingeladen
 • Hoeveel producten en variaties je hebt toegevoegd
 • En nog veel meer

Tijdens de migratie zullen wij bekijken waar de knelpunten en dus mogelijkheden liggen.

Dit is eigenlijk heel eenvoudig uit te leggen. Een traditioneel hostingbedrijf doet niets anders dan puur het hosten van jouw website.

Er worden dus geen dagelijkse backups gemaakt en al helemaal geen updates van WordPress (core/plugins) zodat het CMS snel en veilig kan blijven draaien. Je bent hier dus zelf volledig verantwoordelijk voor. Dit kan erg ver gaan zoals: het verlengen van het SSL certificaat, verhelpen van bugs en het in kaart brengen van mogelijke performance-winst.

Doordat je deze verantwoordelijkheid en taken bij ons neerlegt is het vanzelfsprekend dat dit andere kosten met zich meebrengt.

Het WP Provider private-cloud platform bevind zich in Nederland. Om specifiek te zijn in Naaldwijk en Amsterdam. Heb je klanten welke andere vereisten hebben dan kunnen we dit in overleg bespreken zoals het toevoegen van een CDN indien de bezoekers buiten Europa plaatsvinden.

Nee, wij zijn gespecialiseerd in 1 CMS en dat is WordPress. Wij kunnen dan ook geen technisch support bieden voor andere content management systemen.

Dat is zeker mogelijk! Je dient hiervoor de verhuiscode op te vragen bij jouw huidige provider. Met deze verhuiscode kan de verhuizing in gang worden gezet.

Neem contact op

Wil je meer informatie omtrent onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande telefoonnummer.

085-1304997

Gratis benchmark

Benieuwd naar onze performance?