WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Managed WooCommerce hosting

WooCommerce hosting WP Provider
WP Provider

Geoptimaliseerd voor WooCommerce

Op zoek naar een WooCommerce-geoptimaliseerde hosting oplossing? Dan is het WP Provider platform de solide basis waar je naar op zoek was! Ons platform is speciaal ontwikkeld voor WordPress en WooCommerce websites, en ons team van experts staat 24/7 klaar om u te helpen om problemen op te lossen. 

WooCommerce managed webhosting is een type webhosting dat speciaal ontworpen is voor WooCommerce websites. Het bevat functies zoals verhoogde beveiliging, prestaties en ondersteuning voor WooCommerce-specifieke functies.

WP Provider

Support met verstand van WordPress

Wanneer je kiest voor managed WordPress webhosting met SLA, heb je toegang tot 24/7 ondersteuning van WordPress experts. Als je een technische vraag hebt of er zelf niet uitkomt kunt u er zeker van zijn dat er iemand beschikbaar zal zijn om u te helpen.

WP Provider support

Gebruiksvriendelijk Controlepaneel

Managed WordPress hosting

WordPress Geoptimaliseerd

Onze op maat gemaakte WP-optimalisatiestack en LiteSpeed-cache zorgt voor meer snelheid, betere SEO, bezoekersretentie en conversies.

Uitzonderlijke Snelheid

Het brede scala aan tools voorziet in de behoeften van geavanceerde gebruikers en webontwikkelaars.

Gebruikersgemak

Het WP Provider Controlpanel is gebruiksvriendelijk en geschikt voor mensen met weinig ervaring in website-ontwikkeling.

WP Provider support
WP Provider

Enterprise infrastructuur

Wij staan voor jou klaar wanneer jij ons nodig hebt. Onze experts staan 24/7 klaar om in te grijpen als er problemen voordoen. Door onze jarenlange ervaring met WordPress is jouw website in goede handen.

Artboard 1
WP Provider

Litespeed Enterprise

Naast PHP 8, HTTP/3 en MariaDB maken wij op alle servers op ons platform gebruik van LiteSpeed. Daardoor kun je bij ons altijd gebruik maken van de beste Cache-Engine op de markt: LSCache voor WordPress.

Snelheid is van enorm belang en daarom maken wij gebruik van de best mogelijke technieken om WordPress snel te laten inladen. Maak jouw bezoekers ook blij met een snelle website!

WP Provider

Wij doen de verhuizing!

Onze WordPress experts staan klaar om de volledige verhuizing van uw WordPress site voor u te verzorgen. We bespreken vooraf samen de verhuisdatum en eventuele details die van belang zijn om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Uiteraard verhuizen wij niet alleen uw website, maar ook uw e-mail, databases en andere belangrijke zaken die bij uw pakket horen. Na uw bestelling kunt u achterover leunen en doen wij de rest voor u.

Of het nu gaat om 1 of 100 WordPress websites, onze verhuisservice is geheel gratis.

Managed WordPress hosting Managed WordPress hosting

Wat onze klanten zeggen over de WP Provider Service

Karlijn Kwint
Karlijn Kwint
Lees verder
Ik ben heel erg blij met WP Provider. Het loopt als een zonnetje, en als ik dan toch ergens tegenaan loop op mijn website is het standaard binnen een paar minuten opgelost: even bellen of mailen en ze fixen het direct voor je.
Justin van Houdt
Justin van Houdt
Lees verder
Sinds de samenwerking die wij met WP Provider zijn aangegaan, zijn wij aangenaam verrast. Naast een snelle en veilig server, zijn wij vooral te spreken over de snelle en professionele respons die wij van Marco krijgen. Elke vraag werd binnen 10 min beantwoord en opgelost. Top service!
Miles Niemeijer
Miles Niemeijer
Lees verder
Wij zijn met ons bedrijf net overgestapt van een grote hostingaanbieder die hele slechte service verleende en gebruik maakte van chatbots naar WP Provider. Het verschil dat echte mensen kunnen maken is groot: snelle respons en mooie resultaten. Blijf zo doorgaan WP Provider (en stap ajb nooit over op chatbots en hou je mensen in dienst)!
Robin Buzink
Robin Buzink
Lees verder
Marco en zijn team bij WP Provider zijn een absolute aanvulling voor ieder online marketing of webdesign bureau. Het is een stabiele partner die voor je klaar staat als je hem nodig hebt. Korte lijnen, duidelijke communicatie en stabiele hosting die je zonder zorgen kunt aanbieden aan je klanten omdat je weet dat je kwaliteit verkoopt.
Edouard Dopper
Edouard Dopper
Lees verder
Marco en consorten neemt alle onzekerheid en werk uit je handen. Zij hebben mijn domeinnaam overgezet en WP geinstalleerd voor me. WP geeft service weer een goede naam. Reageren snel, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Fantastisch! dank je wel
Lory Rave
Lory Rave
Lees verder
Een hele fijne partner om mee samen te werken! Ik weet bij wp provider zeker dat mijn klanten in goede handen zijn! Ze staan 24/7 voor je klaar en wij hebben nog geen enkel probleem gehad wat niet binnen een dag opgelost kon worden! Ga zo door!
in Novation
in Novation
Lees verder
Ik krijg altijd en onvoorwaardelijk snel antwoord en hulp. Ongeacht de dag of tijdstip. Het advies en de hulp is altijd goed. Deze partner geeft mij het vertrouwen om mijn online business verder te ontwikkelen.
Crossfold Synergybikes
Crossfold Synergybikes
Lees verder
Zeer goede en snelle communicatie. Staan direct klaar om je te helpen. Zelfs een antwoord terug tijdens een weekend. Dit heb ik niet meegemaakt met andere providers. Kwaliteit top!
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
WP Provider is duidelijk beter dan de gemiddelde hosting provider en is gespecialiseerd in supersnelle WordPress hosting. Hier ben je geen nummer maar er wordt echt naar je geluisterd. Bovendien krijg je adviezen waar je echt mee vooruit kan.
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
Niet de goedkoopste aanbieder. Wel de beste value for money in Nederland. Goedkoop is bijna altijd duurkoop bij webhosting weet ik uit ruime ervaring. De hosting van WP Provider is supersnel (litespeed) en de ondersteuning is buitengewoon goed. Het gebeurt niet vaak maar WP Provider is er als je ze nodig hebt! Cruciaal voor de stabiele website. Een aanrader voor iedere serieuze website-beheerder of eigenaar. Dank voor jullie tophosting en support!
Fred Collé
Fred Collé
Lees verder
Over de jaren heen met redelijk wat hosting partijen samengewerkt maar WP Provider spant de kroon! De service en de gehoste websites zijn razendsnel en ook als er zich een storing voordoet wordt in je verwachting overtroffen. WordPress website? WP Provider!
Bart Burgers
Bart Burgers
Lees verder

Ok, ok ze zijn niet de goedkoopste aanbieder. Maar wel heel veel snelheid! Zowel op het gebied van snelle WordPress hosting, ondersteuning (zeer veel wp kennis) en snelle response!
Daarnaast nooit te beroerd om op heel korte termijn je uit de brand te helpen
Top en zeker een aanrader!

Vorige
Volgende

Vraag & antwoord

Wellicht beantwoorden onderstaande antwoorden uw vraag.

Managed WordPress Hosting is een bepaald type hosting dat speciaal ingericht is voor WordPress. Bij WP Provider wordt je volledig ontzorgd als je kiest voor Managed WordPress Hosting.

Extra services die onder Managed kunnen vallen zijn:

 • Dagelijkse backups
 • 24/7 telefonische support
 • Core Updates
 • Plugin Updates
 • Bug-fixes
 • Optimalisatie van de performance
 • Technische backup wanneer er vragen zijn
 • Gevraagd en ongevraagd advies
 • 24/7 uptime monitoring

  Neem contact op om met ons de mogelijkheden te bespreken.

200% en om die reden willen wij graag een benchmark aantonen met jouw huidige hoster.

Neem voor een benchmark vrijblijvend met ons contact op.

Wij nemen de gehele migratie uit handen. Doordat wij onze eigen tools gebruiken voor de migratie merk je hier amper iets van. Naast het verhuizen van de website kunnen wij ook jouw mailboxen meeverhuizen inclusief inhoud.

Dit is compleet afhankelijk van de huidige setup. Er zijn veel verschillende factoren in het spel zoals:

 • Welke hostingpartij je nu bij host
 • Welk pakket je daar hebt afgenomen
 • Of er eerder wel eens onderhoud is uitgevoerd
 • Hoeveel plugins je actief hebt in WordPress
 • Welke plugins er zijn gebruikt
 • Hoe groot de afbeeldingen zijn die worden ingeladen.
 • Of er gebruik wordt gemaakt van caching
 • Hoe deze caching setup is ingericht
 • Welke webserver er wordt gebruikt
 • Hoeveel queries elke pagina bevat
 • Hoeveel externe bronnen er worden ingeladen
 • Hoeveel producten en variaties je hebt toegevoegd
 • En nog veel meer

Tijdens de migratie zullen wij bekijken waar de knelpunten en dus mogelijkheden liggen.

Dit is eigenlijk heel eenvoudig uit te leggen. Een traditioneel hostingbedrijf doet niets anders dan puur het hosten van jouw website.

Er worden dus geen dagelijkse backups gemaakt en al helemaal geen updates van WordPress (core/plugins) zodat het CMS snel en veilig kan blijven draaien. Je bent hier dus zelf volledig verantwoordelijk voor. Dit kan erg ver gaan zoals: het verlengen van het SSL certificaat, verhelpen van bugs en het in kaart brengen van mogelijke performance-winst.

Doordat je deze verantwoordelijkheid en taken bij ons neerlegt is het vanzelfsprekend dat dit andere kosten met zich meebrengt.

Het WP Provider private-cloud platform bevind zich in Nederland. Om specifiek te zijn in Naaldwijk en Amsterdam. Heb je klanten welke andere vereisten hebben dan kunnen we dit in overleg bespreken zoals het toevoegen van een CDN indien de bezoekers buiten Europa plaatsvinden.

Nee, wij zijn gespecialiseerd in 1 CMS en dat is WordPress. Wij kunnen dan ook geen technisch support bieden voor andere content management systemen.

Dat is zeker mogelijk! Je dient hiervoor de verhuiscode op te vragen bij jouw huidige provider. Met deze verhuiscode kan de verhuizing in gang worden gezet.

Neem contact op

Wil je meer informatie omtrent onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande telefoonnummer.

085-1304997

Gratis benchmark

Benieuwd naar onze performance?