WP Provider
WP Provider
134 Google recensies
Ferdi Verlaan
24/03/2023
Goede partner, supersnelle response. Blij met ze ;-)
Bert Steinebach
16/03/2023
Dit bedrijf reageert snel en deskundig. Dat geeft een vertrouwd gevoel.
Patrick Diepgrond
06/03/2023
Always the best service. You have a question, ask them and the respond right away. Those are the guys that will take care of you. For many time they help me out and always Super quick and Super good. Thanks guys. Go on like that. Patrick Diepgrond
Jeroen Heerschop
06/03/2023
We are a customer of WPProvider for years now. We are also hosting our key customers with them. With other hosts we always encountered issues. But never with WPProvider. Priccing and responsiveness are really worth 5 stars.
Rita Kemink
20/01/2023
Onze vereniging is sinds kort overgestapt naar WPProvider, zij hebben deze overstap keurig geregeld. Reageren snel bij vragen en de hulp is fantastisch.
Perfectpro Algemeen
18/01/2023
Betrouwbaar, adequaat en behulpzaam
BS TOYS
12/01/2023
Zojuist voor het eerst kennisgemaakt met WP Provider. Supersnel geholpen, blij mee!
Virgil Bloemhard
30/12/2022
Snelle support. Een DNS aanpassing aangevraagd via de mail en binnen een paar minuten al doorgevoerd!
byAr Bicycle
04/12/2022
Harde werkers, top service, staan altijd voor je klaar! Wat kan je nog meer wensen?!

Gratis SSL voor alle WordPress websites

Vanaf vandaag krijgen alle klanten op het WP Provider platform gratis HTTPS.
Dit zorgt voor betere beveiliging en prestaties van elke blog en website die we hosten op ons platform.

Alles wat u moet weten over SSL certificaten

Bij WP Provider geloven we dat online beveiliging de hoogste prioriteit heeft, daarom zijn we verheugd om u te informeren dat we vanaf vandaag gratis SSL-certificaten voor al onze WordPress websites zullen aanbieden. In dit artikel zullen we uitleggen wat SSL-certificaten zijn en waarom het belangrijk is om ze te hebben.

Wat zijn SSL-certificaten?

Een SSL-certificaat is een digitaal bestand dat wordt gebruikt om gevoelige informatie te versleutelen die tussen de server en de browser wordt verzonden. Het beveiligt de gegevens die worden verzonden en voorkomt dat kwaadwillende partijen deze informatie kunnen onderscheppen en lezen. SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt nu vervangen door het modernere TLS (Transport Layer Security) protocol.

Welke soorten SSL certificaten zijn er?

Domeinvalidatie (DV) SSL-certificaten
DV SSL-certificaten zijn de eenvoudigste vorm van SSL-certificaten. Ze worden snel afgegeven en verifiëren alleen het eigenaarschap van de domeinnaam. Hierdoor zijn ze geschikt voor websites met lage gevoeligheid en bezoekersaantallen, zoals blogs en persoonlijke websites. DV SSL-certificaten bieden geen identiteitsverificatie van de organisatie achter de website.

Organisatievalidatie (OV) SSL-certificaten
OV SSL-certificaten bieden een hogere mate van identiteitsverificatie dan DV SSL-certificaten. Ze controleren het eigendom van de domeinnaam en de identiteit van de organisatie achter de website. OV SSL-certificaten zijn geschikt voor bedrijven die online zakendoen en gevoelige informatie van klanten verwerken, zoals financiële gegevens en persoonlijke informatie.

Uitgebreide validatie (EV) SSL-certificaten
EV SSL-certificaten bieden de hoogste mate van identiteitsverificatie. Ze vereisen een grondige verificatie van het eigendom van de domeinnaam en de identiteit van de organisatie achter de website. EV SSL-certificaten tonen de naam van de organisatie en het groene slotje in de browserbalk, waarmee de identiteit van de website voor gebruikers duidelijk wordt weergegeven. EV SSL-certificaten worden aanbevolen voor bedrijven die zeer gevoelige informatie verwerken, zoals financiële instellingen, overheidsinstellingen en e-commerce websites.

Wildcard SSL-certificaten
Een wildcard SSL-certificaat beveiligt een onbeperkt aantal subdomeinen op hetzelfde domein. Dit betekent dat u met één SSL-certificaat meerdere subdomeinen kunt beveiligen. Wildcard SSL-certificaten zijn ideaal voor bedrijven met veel subdomeinen, zoals e-commerce websites.

Multi-domein SSL-certificaten
Een multi-domein SSL-certificaat, ook wel SAN (Subject Alternative Name) SSL-certificaat genoemd, beveiligt meerdere domeinnamen met één certificaat. Dit betekent dat u meerdere websites met verschillende domeinnamen kunt beveiligen met één certificaat. Multi-domein SSL-certificaten zijn handig voor bedrijven met meerdere websites of domeinen.

Voordelen van SSL-certificaten

Het hebben van een SSL-certificaat biedt verschillende voordelen, waaronder:

  • Beveiliging tegen bewaking van inhoud en communicatie
  • Bescherming tegen cookiediefstal
  • Bescherming tegen accountdiefstal
  • Bescherming tegen andere webbeveiligingsfouten
  • Verbeterde SEO-ranking, omdat Google HTTPS ondersteunde sites hoger plaatst dan hun concurrenten

Let’s Encrypt-project

Het Let’s Encrypt-project is een gratis, geautomatiseerde en openbaar beschikbare certificeringsinstantie, opgericht om de adoptie van HTTPS te stimuleren en de veiligheid en privacy op het internet te verbeteren. Door gebruik te maken van Let’s Encrypt, kunnen wij SSL-certificaten efficiënt en automatisch voor een groot aantal domeinen verstrekken.

Automatische installatie

Met onze nieuwe SSL-certificaten hoeft u niets te doen. Het installatieproces is volledig geautomatiseerd en u zult binnen enkele minuten veilige versleuteling zien op elke nieuwe site die u op ons platform host. Al het verkeer over HTTP wordt uitgesloten om de beveiliging van uw site te verbeteren.

Conclusie

Als u een website heeft, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze veilig en beschermd is. Met onze gratis Lets Encrypt SSL-certificaten voor al onze WordPress websites, bieden we onze klanten de best mogelijke beveiliging. Heeft u nog vragen over deze wijziging of heeft u hulp nodig bij het installeren van SSL op uw site? Neem dan gerust contact met ons op, we staan klaar om u te helpen.