WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb
Elastic WordPress hosting
WP Provider

Elastic Cloud Hosting – Het alternatief voor een VPS

Bent u op zoek naar webhosting met meer resources? Vaak wordt er direct en alleen gedacht aan een VPS. Elastic Cloud Hosting is de oplossing als u op zoek bent naar meer resources, maar liever zelf geen VPS wilt onderhouden of een Managed VPS te prijzig is. 

Onze nieuwe Elastic Cloud Hosting biedt u volledig beheerde instances binnen onze hosting infrastructuur. Het is geen VPS waar u een virtuele omgeving krijgt inclusief het OS. In plaats daarvan virtualiseren we de applicatielaag en kopiëren we niet meerdere OS’s. Kortom, onze Elastic Cloud server is veel meer een dedicated server dan een VPS waar u niet weet met hoeveel u de resources moet delen. Onze applicatie laag virtualisatie houdt alle data veilig, maar houdt ook de overhead van VPS’en op afstand. Onze Elastic Cloud hosting servers zijn een goede stap tussen een shared hosting account en een grote dedicated server. Onze Elastic Site pakketten worden geleverd met enorme hoeveelheden geheugen en razendsnelle SSD/NVMe schijven meer zoals u die vindt op uw gemiddelde VPS of standaard Cloud server.

WP Provider

Wanneer kiest u voor Elastic cloud hosting

Als uw site meer resources nodig heeft dan het huidige shared hosting plan biedt, dan is een Elastic Site perfect voor u. Bovendien, als u een andere versie van PHP nodig heeft dan uw host momenteel aanbiedt, kunt u eenvoudig door middel van de PHP selector een andere PHP versie selecteren.. Bovendien hoeft u geen Controlpanel licenties aan te schaffen en zijn de beveiliging en back-ups bij uw Elastic Site inbegrepen. Echter, als je applicaties wilt draaien in een niet-standaard omgeving (node.js, Java), niet-standaard Apache mods wilt toevoegen, nginx wilt gebruiken, of niet-standaard databases zoals PerconaDB wilt gebruiken, dan is een VPS een betere keuze.

WP Provider

Volledig ontzorgt met Elastic Cloud Hosting

Bij een unmanaged VPS (Virtual Private Server) bent u zelf verantwoordelijk voor alles wat op de VPS gebeurt. U moet zelf de server opzetten, de applicaties configureren en de VPS monitoren. De verantwoordelijkheid van de webhostingprovider eindigt bij het verzorgen van de netwerkverbinding en het virtualisatieplatform. Dit is vergelijkbaar met het uitschakelen van de automatische piloot van een vliegtuig en het teruggeven van de controle aan de piloten. In feite hebben de piloten dan volledige controle over het vliegtuig.

Unmanaged VPS-hosting is niet aan te raden voor beginners met beperkte technische kennis, omdat dit veel technische kennis vereist om de boel op gang te krijgen. Een goede oplossing is Elastic Cloud Hosting, waarbij het technische aspect wordt behandeld door de webhostingprovider. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het opzetten van diensten zoals LAMP stack (Linux Apache MySQL en PHP), WordPress CMS en het configureren van functies zoals SSL-certificaten, firewall, CDN, siteback-ups en DNS-instellingen, naast vele andere aspecten.

WP Provider

24/7 support voor uw Elastic WordPress Site

Wij weten dat het internet niet stilstaat en daarom bieden wij van WP Provider support op hoog niveau. U krijgt telefonisch direct iemand te spreken die met u meekijkt naar uw WordPress website. Heeft u een vraag omtrent VPS Webhosting en wat dit voor uw website en performance/conversie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

WP Provider

Verbeterde WordPress-tools

Binnen uw account kunt u gebruik maken van de meest handige WordPress tools. U kan gebruik maken van versiebeheer, staging, WP-CLI en andere nuttige WordPress-tools die het leven een stukje makkelijker maken.

Kortom, met een Managed VPS van WP Provider ben je aan het juiste adres omdat:

  • WP Provider zorgt voor alle technische en servergerelateerde zaken
  • Dagelijkse backups
  • Telefonisch support bij vragen omtrent WordPress
  • Uw account is speciaal ingericht voor WordPress
  • Onze 24-uurs supportlijn helpt u bij het oplossen van al uw technische problemen.
LiteSpeed hosting

LiteSpeed

LiteSpeed is a drop-in, performancebooster in vergelijking met Nginx of Apache. Onze gebruikers ervaren een website tot wel 10x sneller dan bij andere hostingpartijen. Verwerk meer bezoekers met minder resources.

cloudlinux hosting

CloudLinux

Met CloudLinux wordt uw site gehost in zijn eigen geïsoleerde virtuele omgeving, zodat uw website topprestaties kan leveren. Indien benodigd kunnen wij eenvoudig uw website meer resources toekennen zonder downtime.

http2 hosting

HTTP/2

HTTP/2 biedt snellere laadtijden dan HTTP vanwege de mogelijkheid om meerdere HTTP-requests tegelijk af te leveren. HTTP2 is gebaseerd op het SPDY-project van Google en is de eerste grote HTTP-update sinds 1999!

LiteSpeed cache for wordpress

LSCache voor WP

Levert superieure prestaties en verlaagt de laadsnelheid van de pagina voor uw WordPress-site. Biedt minder overhead en zorgt voor efficiëntere caching in vergelijking met concurrerende oplossingen.

Edge side includes hosting

ESI

Wilt u een onderdeel van een pagina niet cachen? Normaal is dit een probleem maar met Edge Side Includes (ESI) Sluit u eenvoudig onderdelen van een pagina uit zodat deze niet gecached worden.

SPDY hosting

SPDY

SPDY is een door Google ontwikkeld protocol dat is ontworpen om website-inhoud zowel sneller als veiliger te leveren. Hoewel SPDY beschikbaar is met uw WP Provider account, heeft Google aangekondigd dat SPDY zal worden vervangen door HTTP / 2.

Cloudflare

CloudFlare

Heeft u bezoekers uit het buitenland? CloudFlare is een content delivery-netwerk dat websites beschermt en versnelt. Het optimaliseert automatisch de bezorging van uw pagina, zodat uw site snel wordt geladen waar ook ter wereld.

Redis

Redis

Bij Redis wordt alles wat gecached wordt niet op disks opgeslagen maar in het geheugen. Door de cache in het geheugen op te slaan geeft dit jouw Wordpess website een enorme performancewinst. Met Redis wordt uw backend ook aanzienlijk sneller.

Benieuwd naar onze performance?

Gratis benchmark

Vraag de benchmark aan

Geoptimaliseerd voor WordPress

We dragen actief bij aan de WordPress-codebase, zodat u er zeker van kunt zijn dat we alle ins en outs van dit CMS van wereldklasse kennen. Onze rijke set aan functies stelt u in staat om uw website moeiteloos te beheren. We verfijnen ons platform voortdurend om 99,99% uptime te garanderen. Van onze servers tot ons supportteam en via onze voorgeïnstalleerde cache-plugins zorgen we ervoor dat alles is afgestemd op de beste WordPress-hostingervaring.

WordPress hosting

De Lightweight Virtual Environment (LVE) technologie van CloudLinux creëert een enkele omgeving voor elke gebruiker op de server. CloudLinux OS maakt vervolgens gebruik van cgroups om de hoeveelheid RAM, CPU, IO en processen die beschikbaar zijn voor elke gebruiker te beperken.

LVE’s kunnen worden gebruikt om te garanderen dat geen enkele gebruiker te veel van de resources van de server zal gebruiken en dus zou elke gebruiker voldoende resources beschikbaar moeten hebben. Een klant in deze omgeving hoeft niet te upgraden naar een VPS om een betrouwbare service te krijgen.

Uiteraard! Als je al een WordPress website hebt kun je met ons contact opnemen voor een gratis benchmark.

WP Provider

24/7

Monitoring

Kennisbank

WordPress

3 artikelen

Webhosting

1 artikelen

E-Mail

7 artikelen