WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

ChatGPT maakt een werkende custom WordPress plugin

In december heeft ChatGPT de grens van 1 miljoen gebruikers overschreden en op Twitter staan veel creatieve vragen en toepassingen voor de chatbot aangedreven door AI. Het taalmodel, gemaakt door OpenAI, wordt aangedreven door GPT-3.5, een reeks modellen die zijn getraind op tekst en code van vóór Q4 2021. Het model heeft een dialoogformaat dat ChatGPT in staat stelt om “vervolgvragen te beantwoorden, fouten toe te geven, onjuiste premissen te weerleggen en ongepaste verzoeken af te wijzen.”

Terwijl sommigen het einde van zoekmachines voorspellen en de doodsklok luiden voor menselijk gegenereerd schrijven, zijn anderen gefascineerd door het potentieel van AI-systemen om het creatieproces fundamenteel te veranderen. WordPress-ontwikkelaar Johnathon Williams bracht dit dichtbij toen hij ChatGPT vroeg een WordPress-plugin te maken.

Normaal gesproken vereist het maken van een plugin een bepaald niveau aan technische vaardigheid. Williams liet zien dat ChatGPT, met een beetje deskundige begeleiding, de tijd die nodig is om WordPress uit te breiden drastisch kan verminderen.

Williams installeerde de plugin en constateerde dat het bij de eerste poging werkte. Hoewel hij de opdracht van deze eerste poging niet opsloeg, publiceerde hij een gist op GitHub van de gegenereerde code.

Bij een tweede poging om een andere plugin te maken, gebruikte hij de volgende opdracht:

Create a custom WordPress plugin called “Big Daddy Media” that deletes images older than one year from the media library. OOP. Custom admin screen. one button delete. log the full URL of all deleted media files.

Williams zei dat hoewel hij gemengde resultaten had met zijn aanwijzingen, hij de beste resultaten behaalde door ChatGPT te vragen om hele functies te genereren in plaats van specifieke filters of acties.

Uiteraard waren wij ook benieuwd en gaven we een eenvoudige opdracht door om een WordPress dashboard plugin te maken met de best verkochte producten: Create a custom WordPress plugin called “Top orders” that displays WooCommerce’s best-selling products in the WordPress dashboard. Met onderstaande resultaat:

Theoretisch gezien, met aanvullende training over plugin best practices en gemeenschappelijke architectuur, zou ChatGPT door mensen op alle niveaus gebruikt kunnen worden om WordPress op creatieve manieren uit te breiden.

“Zeer binnenkort zal het beschrijven van de WordPress plugin die je nodig hebt aan ChatGPT sneller leiden tot het genereren van een nieuwe plugin dan het zoeken naar een bestaande plugin in de plugin directory,” zei Williams. “Dit zal natuurlijk niet voor alle soorten plugins gelden. Maar voor relatief eenvoudige plugins die gevestigde trucs uitvoeren … echter zeer binnenkort moet waarschijnlijk ‘nu’ gelezen worden.”

Ps. deze blogpost is geschreven door middel van ChatGPT:)

Delen:

Foto van admin

admin

Laatste berichten

Follow us