WP Provider
WP Provider
125 Google recensies
byAr Bicycle
04/12/2022
Harde werkers, top service, staan altijd voor je klaar! Wat kan je nog meer wensen?!
Machiel van Lieshout
02/11/2022
Prima webhost. Lekker snelle servers en je krijgt snel hulp bij technische vragen. Gespecialiseerd in Wordpress, maar ook prima voor andere CMS-systemen.
Asim Arslan
27/10/2022
Een top bedrijf om mee samen te werken, denken met je mee en kijken buiten de lijntjes naar wat ze voor je kunnen betekenen!
Nico Lubbers
25/10/2022
WP Provider heeft mij geholpen om een webapplicatie op een subdomein te draaien, daar waren we zelf niet uitgekomen zonder hun hulp. Zeer snel en adequaat geholpen. Toppie !
M. Braber
25/10/2022
Prima service van WP Provider, goed bereikbaar en gerichte en snelle hulp. Precies datgene wat je hoopt te krijgen van je provider.
Joyce Monthiny
25/10/2022
Wat een top partij! Staat dag en nacht voor ons klaar. Echt een aanrader!
Corné Klopper
17/10/2022
Waanzinnige service. Altijd paraat met snelle reacties, support en advies.
Sjoerd
12/10/2022
Geweldige partij! Erg snelle en kwalitatief hele goede service! Reageren snel via de mail en telefoon en handelen de meeste problemen binnen enkele minuten af. Kan WP Provider iedereen aanraden!
Joep van Vuren
12/10/2022
Het is fijn samenwerken met WP Provider. Een aantal websites van mijn klanten worden gehost bij WP Provider. Als er iets aan de hand is wordt het altijd direct opgelost. WP Provider is ook telefonisch bereikbaar, wat ik een groot pluspunt vind. Kortom: korte lijntjes, super service en betrouwbaar.

ChatGPT maakt een werkende custom WordPress plugin

In december heeft ChatGPT de grens van 1 miljoen gebruikers overschreden en op Twitter staan veel creatieve vragen en toepassingen voor de chatbot aangedreven door AI. Het taalmodel, gemaakt door OpenAI, wordt aangedreven door GPT-3.5, een reeks modellen die zijn getraind op tekst en code van vóór Q4 2021. Het model heeft een dialoogformaat dat ChatGPT in staat stelt om “vervolgvragen te beantwoorden, fouten toe te geven, onjuiste premissen te weerleggen en ongepaste verzoeken af te wijzen.”

Terwijl sommigen het einde van zoekmachines voorspellen en de doodsklok luiden voor menselijk gegenereerd schrijven, zijn anderen gefascineerd door het potentieel van AI-systemen om het creatieproces fundamenteel te veranderen. WordPress-ontwikkelaar Johnathon Williams bracht dit dichtbij toen hij ChatGPT vroeg een WordPress-plugin te maken.

Normaal gesproken vereist het maken van een plugin een bepaald niveau aan technische vaardigheid. Williams liet zien dat ChatGPT, met een beetje deskundige begeleiding, de tijd die nodig is om WordPress uit te breiden drastisch kan verminderen.

Williams installeerde de plugin en constateerde dat het bij de eerste poging werkte. Hoewel hij de opdracht van deze eerste poging niet opsloeg, publiceerde hij een gist op GitHub van de gegenereerde code.

Bij een tweede poging om een andere plugin te maken, gebruikte hij de volgende opdracht:

Create a custom WordPress plugin called “Big Daddy Media” that deletes images older than one year from the media library. OOP. Custom admin screen. one button delete. log the full URL of all deleted media files.

Williams zei dat hoewel hij gemengde resultaten had met zijn aanwijzingen, hij de beste resultaten behaalde door ChatGPT te vragen om hele functies te genereren in plaats van specifieke filters of acties.

Uiteraard waren wij ook benieuwd en gaven we een eenvoudige opdracht door om een WordPress dashboard plugin te maken met de best verkochte producten: Create a custom WordPress plugin called “Top orders” that displays WooCommerce’s best-selling products in the WordPress dashboard. Met onderstaande resultaat:

Theoretisch gezien, met aanvullende training over plugin best practices en gemeenschappelijke architectuur, zou ChatGPT door mensen op alle niveaus gebruikt kunnen worden om WordPress op creatieve manieren uit te breiden.

“Zeer binnenkort zal het beschrijven van de WordPress plugin die je nodig hebt aan ChatGPT sneller leiden tot het genereren van een nieuwe plugin dan het zoeken naar een bestaande plugin in de plugin directory,” zei Williams. “Dit zal natuurlijk niet voor alle soorten plugins gelden. Maar voor relatief eenvoudige plugins die gevestigde trucs uitvoeren … echter zeer binnenkort moet waarschijnlijk ‘nu’ gelezen worden.”

Ps. deze blogpost is geschreven door middel van ChatGPT:)

Delen:

admin

admin

Laatste berichten

Follow us