Gratis SSL voor alle WordPress websites

Gratis SSL voor alle WordPress websites

Vanaf vandaag krijgen alle klanten op het WP Provider platform gratis HTTPS. Dit zorgt voor betere beveiliging en prestaties van elke blog en website die we hosten op ons platform.

Het voordeel voor u is dat de wijzigingen automatisch zijn: u hoeft verder niets te doen zoals u van ons bent gewent.

Zoals de EFF opmerkt als onderdeel van hun Encrypt the Web-initiatief, versterkt HTTPS onze gebruikers op verschillende manieren, waaronder bescherming tegen bewaking van inhoud en communicatie, cookiediefstal, account diefstal en andere webbeveiligingsfouten.

Het Let’s’s Encrypt-project gaf ons een efficiënte en geautomatiseerde manier om SSL-certificaten te verstrekken voor een groot aantal domeinen.

Voor u betekent dit dat u binnen enkele minuten automatisch veilige versleuteling op elke nieuwe site zult zien. Al het verkeer over HTTP wordt uitgesloten om zo te beveiliging van uw site te verbeteren.

Google heeft ook aangekondigd dat HTTPS wordt gebruikt als een classificatiesignaal in zoekresultaten, met HTTPS-ondersteunde sites die boven hun concurrenten komen te staan.

We nemen beveiliging zeer serieus en we zijn er trots op dit aan te bieden aan gebruikers op het WP Provider platform. Heeft u vragen over deze wijziging? neem dan contact met ons op.

Vraag nu een benchmark aan

Heb je het gevoel dat je website sneller kan? Laat ons een benchmark uitvoeren. Wij garanderen dat je website sneller draait op onze hosting!