Elastic Cloud Hosting

Bent je op zoek naar webhosting met meer resources? Vaak wordt er direct en alleen gedacht aan een VPS. Elastic Cloud Hosting is de oplossing als je op zoek bent naar meer resources, maar liever zelf geen VPS wilt onderhouden of een Managed VPS te prijzig is.

Het alternatief voor een VPS

Elastic Cloud Hosting – Het alternatief voor een VPS

Onze nieuwe Elastic Cloud Hosting biedt u volledig beheerde instances binnen onze hosting infrastructuur. Het is geen VPS waar u een virtuele omgeving krijgt inclusief het OS. In plaats daarvan virtualiseren we de applicatielaag en kopiëren we niet meerdere OS’s. Kortom, onze Elastic Cloud server is veel meer een dedicated server dan een VPS waar u niet weet met hoeveel u de resources moet delen. Onze applicatie laag virtualisatie houdt alle data veilig, maar houdt ook de overhead van VPS’en op afstand. Onze Elastic Cloud hosting servers zijn een goede stap tussen een shared hosting account en een grote dedicated server. Onze Elastic Site pakketten worden geleverd met enorme hoeveelheden geheugen en razendsnelle SSD/NVMe schijven meer zoals u die vindt op uw gemiddelde VPS of standaard Cloud server.

Wanneer kiest u voor Elastic cloud hosting

Als uw site meer resources nodig heeft dan het huidige shared hosting plan biedt, dan is een Elastic Site perfect voor u. Bovendien, als u een andere versie van PHP nodig heeft dan uw host momenteel aanbiedt, kunt u eenvoudig door middel van de PHP selector een andere PHP versie selecteren.. Bovendien hoeft u geen Controlpanel licenties aan te schaffen en zijn de beveiliging en back-ups bij uw Elastic Site inbegrepen. Echter, als je applicaties wilt draaien in een niet-standaard omgeving (node.js, Java), niet-standaard Apache mods wilt toevoegen, nginx wilt gebruiken, of niet-standaard databases zoals PerconaDB wilt gebruiken, dan is een VPS een betere keuze.

Volledig ontzorgt met Elastic Cloud Hosting

Bij een unmanaged VPS (Virtual Private Server) bent u zelf verantwoordelijk voor alles wat op de VPS gebeurt. U moet zelf de server opzetten, de applicaties configureren en de VPS monitoren. De verantwoordelijkheid van de webhostingprovider eindigt bij het verzorgen van de netwerkverbinding en het virtualisatieplatform. Dit is vergelijkbaar met het uitschakelen van de automatische piloot van een vliegtuig en het teruggeven van de controle aan de piloten. In feite hebben de piloten dan volledige controle over het vliegtuig.

Unmanaged VPS-hosting is niet aan te raden voor beginners met beperkte technische kennis, omdat dit veel technische kennis vereist om de boel op gang te krijgen. Een goede oplossing is Elastic Cloud Hosting, waarbij het technische aspect wordt behandeld door de webhostingprovider. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het opzetten van diensten zoals LAMP stack (Linux Apache MySQL en PHP), WordPress CMS en het configureren van functies zoals SSL-certificaten, firewall, CDN, siteback-ups en DNS-instellingen, naast vele andere aspecten.

24/7 support voor uw Elastic WordPress Site

Wij weten dat het internet niet stilstaat en daarom bieden wij van WP Provider support op hoog niveau. U krijgt telefonisch direct iemand te spreken die met u meekijkt naar uw WordPress website. Heeft u een vraag omtrent VPS Webhosting en wat dit voor uw website en performance/conversie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Verbeterde WordPress-tools

Binnen uw account kunt u gebruik maken van de meest handige WordPress tools. U kan gebruik maken van versiebeheer, staging, WP-CLI en andere nuttige WordPress-tools die het leven een stukje makkelijker maken.

Kortom, met een Managed VPS van WP Provider ben je aan het juiste adres omdat:

  • WP Provider zorgt voor alle technische en servergerelateerde zaken
  • Dagelijkse backups
  • Telefonisch support bij vragen omtrent WordPress
  • Uw account is speciaal ingericht voor WordPress
  • Onze 24-uurs supportlijn helpt u bij het oplossen van al uw technische problemen.

Hostingpartner worden

Er zijn verschillende voordelen als u kiest voor WP Provider als uw WordPress-hostingprovider in Nederland. U kunt ervoor kiezen om zelf de facturering voor uw klanten te verzorgen of dat wij dit doen. Onze zogenaamde White Label WordPress-hosting is ideaal om meer autoriteit op te bouwen bij uw klanten. U blijft het gezicht voor de klant, maar wij nemen de ingewikkelde technische kant van de hosting voor onze rekening. Op deze manier profiteren we allemaal van de samenwerking.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor de beste WordPress/WooCommerce-webhosting in Nederland. Neem deze kans om uw zaken gemakkelijker te maken en uw klanten tevreden te houden.

Maatwerk hosting, want iedere website is uniek.

Redis Cache

Snellere database prestaties.

24/7 Support

Kies voor dag en nacht support.

Dedicated IP

Een IP alleen voor jouw WordPress installatie.

CloudFlare CDN

Jouw website ook snel vanuit andere landen.

E-mail hosting

Professionele e-mail voor jouw domein.

GIT integratie

Gebruik GIT voor versiebeheer.

Uitgebreide bescherming

Extra Bruteforce protectie voor WordPress.

Litespeed Cache

Voor betere prestaties en laadtijden.

Redis Cache

Snellere database prestaties.

24/7 Support

Kies voor dag en nacht support.

Dedicated IP

Een IP alleen voor jouw WordPress installatie.

CloudFlare CDN

Jouw website ook snel vanuit andere landen.

E-mail hosting

Professionele e-mail voor jouw domein.

GIT integratie

Gebruik GIT voor versiebeheer.

Uitgebreide bescherming

Extra Bruteforce protectie voor WordPress.

Litespeed Cache

Voor betere prestaties en laadtijden.

Altijd een pakket dat bij je past

Bij WP Provider bieden we een breed scala aan features om ervoor te zorgen dat je hostingoplossing perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Onze Managed WordPress hosting is ontworpen met flexibiliteit en prestaties in gedachten, zodat je altijd de controle hebt over welke functies je wilt inschakelen of uitschakelen. Dit stelt je in staat om een hostingomgeving te creëren die precies past bij de eisen van jouw website en bedrijf.

Wat onze klanten zeggen over de WP Provider Service

Responstijd in 2023
0 minuten
Responstijd in 2024
0 minuten
Miles Niemijer

Wij zijn met ons bedrijf net overgestapt van een grote hostingaanbieder die hele slechte service verleende en gebruik maakte van chatbots naar WP Provider. Het verschil dat echte mensen kunnen maken is groot: snelle respons en mooie resultaten. Blijf zo doorgaan WP Provider (en stap ajb nooit over op chatbots en hou je mensen in dienst)!

M&M Webmedia

Wij werken al een aantal jaren samen met WP Provider en zijn zeer tevreden. Ten eerste is de hosting supersnel, sites zijn altijd up to date en de service is top. En snelle reactie bij eventuele vragen. Kan niet anders zeggen dan: aanrader!

Niels Veenstra

Via een klant van mij kwam ik voor het eerst in contact met WP Provider. Eerder had ik al goede berichten over deze partij gehoord. Nu kon ik het zelf ervaren. Ik was gelijk positief verbaasd over de adequate en snel geboden support. Een dikke plus is ook de bereikbaarheid en het persoonlijk contact.

Jovanna Vriend

Uiterst professioneel, goed op de hoogte van de ins en outs van WordPress. Goeie kwaliteit voor weinig geld, zeker als je prijzen gaat vergelijken. Aanrader.

Roeland de Vos

Erg blij ben ik met de service van WP-Provider. Zelf heb ik veel contact met Marco. Hij reageert snel en is erg behulpzaam. WP-Provider is een van de weinige hosting bedrijven die je kunt bellen als je een vraag hebt.

Lizzy den Haan

Inmiddels bouw ik 10+ jaar websites, sinds een paar jaar ben ik klant bij WP Provider. Ik ben dik tevreden met de kwaliteit van de hosting én de service, een zeldzame combinatie voor zo'n goede prijs. Verwijs inmiddels ook al mijn website klanten door als ze een goede hostingpartner zoeken. 5/5!

Sven Karass

We werken al een aantal jaren met WP-provider. We zijn erg enthousiast over het fijne en snelle contact bij support. Geen ticket gedoe maar gewoon direct en professioneel contact.

David van Diepen

We werken met ons bedrijf Webheld.nl al een tijdje naar volle tevredenheid samen met WP Provider. De service is uitstekend en de onderlinge contacten zeer goed. We kunnen ons geen betere hosting-partner voorstellen.

Colin van den Broek

Professioneel, snelle terugkoppeling bij vragen, krachtige servers, top prestaties van de webhosting en world class service. Absoluut een aanrader!

David Hager

We hebben een goede keuze gemaakt door over te stappen naar WP Provider. Het gevoel klopt, jullie opvolging is elke keer snel en de antwoorden accuraat. Echt een verademing om met jullie samen te werken en daarvoor willen we je graag bij deze bedanken.

Maarten Lagerweij

Altijd zeer tevreden geweest over de hosting voor de sites. Service ook altijd erg snel en zeer goed geholpen!

Max van Velsen

Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.

Nico Lubbers

WP Provider heeft mij geholpen om een webapplicatie op een subdomein te draaien, daar waren we zelf niet uitgekomen zonder hun hulp. Zeer snel en adequaat geholpen. Toppie !

Joep van Vuren

Het is fijn samenwerken met WP Provider. Een aantal websites van mijn klanten worden gehost bij WP Provider. Als er iets aan de hand is wordt het altijd direct opgelost. WP Provider is ook telefonisch bereikbaar, wat ik een groot pluspunt vind. Kortom: korte lijntjes, super service en betrouwbaar.

Elise Oggel

Fantastische partij om mee samen te werken. Leveren een top service, zeer professioneel en erg goed bereikbaar (ook 's avonds en in de weekenden). Meedenken, adviseren en gelijk actie ondernemen. Ik kan WP Provider alleen maar van harte aanbevelen.

Leontien Harsma

Marco is kundig, snel en fijn om mee samen te werken. Hij denkt mee, geeft tips en doet wat er nodig is om problemen op te lossen. Kortom, WP provider is een betrouwbare partij die echt de klant centraal heeft staan.

Joël Gruppen

Ik ben blij dat ik contact heb opgenomen met WP Provider. Ze regelen alles zeer snel. De service is perfect!

Karlijn Kwint

Ik ben heel erg blij met WP Provider. Het loopt als een zonnetje, en als ik dan toch ergens tegenaan loop op mijn website is het standaard binnen een paar minuten opgelost: even bellen of mailen en ze fixen het direct voor je.

Vraag nu een benchmark aan

Heb je het gevoel dat je website sneller kan? Laat ons een benchmark uitvoeren. Wij garanderen dat je website sneller draait op onze hosting!