Wordpress update

Van een WordPress update is het belangrijk dat deze goed wordt uitgevoerd. Daarnaast zijn er ook nog vele WordPress updates van verschillende plugins die u mogelijk gebruikt op uw website. Om dit goed te laten uitvoeren, kunt u WP Provider inschakelen. Wilt u meer weten over WordPress update door WP Provider? Lees dan verder.

WordPress updates

WordPress updates komen regelmatig uit. Dankzij deze updates worden bijvoorbeeld veiligheidsproblemen en andere problemen aangepakt waardoor WordPress weer wat beter wordt. Het is wel belangrijk dat deze update aan WordPress goed wordt aangepakt. Het kan anders zomaar zijn dat uw website niet meer goed functioneert of u gebruikersdata en bezoekersinformatie verliest. WP Provider zorgt ervoor dat de update van WordPress gecontroleerd wordt uitgevoerd zodat uw website, gebruikersdata en bezoekersinformatie veilig is en blijft. Vooral dit laatste is belangrijke vanwege de privacy wetgeving (AVG).

Zelf WordPress update uitvoeren

Bijna iedereen kan met WordPress werken. Pagina’s aanmaken en deze voorzien van tekst en beeld is simpel. In 5 minuten kan uw nieuwe pagina online staan om gevonden te worden. Daarnaast vinden veel mensen het ook leuk om met hun site bezig te zijn. Als u het ook leuk vindt om systemen bij te houden, kunt u zelf WordPress updates uitvoeren. Het is wel belangrijk om backups te maken en te monitoren op veiligheid en databases te herstellen. Kunt u dit allemaal? Mooi! Doe dan vooral de punten die u leuk vindt. Wij staan voor u klaar voor de meest technische zaken die u niet zelf kan uitvoeren.

WordPress update uitbesteden

U kunt natuurlijk zelf de WordPress updates uitvoeren maar dit gaat niet altijd goed. Als u weinig technische kennis heeft, kunt u de WordPress update(s) uitbesteden aan WP Provider. Wij zijn er voor elk bedrijf dat geen tijd wil kwijt zijn aan de update van WordPress of hier gewoon niet de kennis over bezit. U kunt bij ons ook voor veel meer terecht. Zo kunnen wij uw WordPress hosting voorzien, WordPress onderhouden en dus WordPress update uitvoeren, op een gecontroleerde manier. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.