Wordpress update

Van een WordPress update is het belangrijk dat deze goed wordt uitgevoerd. Daarnaast zijn er ook nog vele WordPress updates van verschillende plugins die u mogelijk gebruikt op uw website. Om dit goed te laten uitvoeren, kunt u WP Provider inschakelen. Wilt u meer weten over WordPress update door WP Provider? Lees dan verder.

WordPress updates

WordPress updates komen regelmatig uit. Dankzij deze updates worden bijvoorbeeld veiligheidsproblemen en andere problemen aangepakt waardoor WordPress weer wat beter wordt. Het is wel belangrijk dat deze update aan WordPress goed wordt aangepakt. Het kan anders zomaar zijn dat uw website niet meer goed functioneert of u gebruikersdata en bezoekersinformatie verliest. WP Provider zorgt ervoor dat de update van WordPress gecontroleerd wordt uitgevoerd zodat uw website, gebruikersdata en bezoekersinformatie veilig is en blijft. Vooral dit laatste is belangrijke vanwege de privacy wetgeving (AVG).

Zelf WordPress update uitvoeren

Bijna iedereen kan met WordPress werken. Pagina’s aanmaken en deze voorzien van tekst en beeld is simpel. In 5 minuten kan uw nieuwe pagina online staan om gevonden te worden. Daarnaast vinden veel mensen het ook leuk om met hun site bezig te zijn. Als u het ook leuk vindt om systemen bij te houden, kunt u zelf WordPress updates uitvoeren. Het is wel belangrijk om backups te maken en te monitoren op veiligheid en databases te herstellen. Kunt u dit allemaal? Mooi! Doe dan vooral de punten die u leuk vindt. Wij staan voor u klaar voor de meest technische zaken die u niet zelf kan uitvoeren.

WordPress update uitbesteden

Met onze (managed) WordPress hosting op maat, weet u zeker dat uw klanten profiteren van de snelle webhosting en een uptime van 99% van de tijd. Websites die down zijn kunnen voor grote problemen en stress zorgen bij uw klanten. Bezoekers haken namelijk af en zoekmachines zullen de website lager in de zoekresultaten zetten wanneer dit vaker gebeurt. De beste WordPress hosting in Nederland van WP Provider draait op hele snelle servers met CloudLinux in een virtueel cluster, voor extra stabiliteit en schaalbaarheid. De servers van de beste WordPress hosting partij worden dag en nacht gemonitord. Hierdoor kunnen wij al snel kleine calamiteiten oplossen voordat dit grote problemen worden. Wanneer u kiest voor WordPress hosting bij WP Provider bent u verzekerd van een snelle, veilige en betrouwbare hostingpartij.