WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Wordpress update

Van een WordPress update is het belangrijk dat deze goed wordt uitgevoerd. Daarnaast zijn er ook nog vele WordPress updates van verschillende plugins die u mogelijk gebruikt op uw website. Om dit goed te laten uitvoeren, kunt u WP Provider inschakelen. Wilt u meer weten over WordPress update door WP Provider? Lees dan verder.

WP Provider

WordPress updates

WordPress updates komen regelmatig uit. Dankzij deze updates worden bijvoorbeeld veiligheidsproblemen en andere problemen aangepakt waardoor WordPress weer wat beter wordt. Het is wel belangrijk dat deze update aan WordPress goed wordt aangepakt. Het kan anders zomaar zijn dat uw website niet meer goed functioneert of u gebruikersdata en bezoekersinformatie verliest. WP Provider zorgt ervoor dat de update van WordPress gecontroleerd wordt uitgevoerd zodat uw website, gebruikersdata en bezoekersinformatie veilig is en blijft. Vooral dit laatste is belangrijke vanwege de privacy wetgeving (AVG).

WP Provider

Zelf WordPress update uitvoeren

Bijna iedereen kan met WordPress werken. Pagina’s aanmaken en deze voorzien van tekst en beeld is simpel. In 5 minuten kan uw nieuwe pagina online staan om gevonden te worden. Daarnaast vinden veel mensen het ook leuk om met hun site bezig te zijn. Als u het ook leuk vindt om systemen bij te houden, kunt u zelf WordPress updates uitvoeren. Het is wel belangrijk om backups te maken en te monitoren op veiligheid en databases te herstellen. Kunt u dit allemaal? Mooi! Doe dan vooral de punten die u leuk vindt. Wij staan voor u klaar voor de meest technische zaken die u niet zelf kan uitvoeren.

WP Provider

WordPress update uitbesteden

Met onze (managed) WordPress hosting op maat, weet u zeker dat uw klanten profiteren van de snelle webhosting en een uptime van 99% van de tijd. Websites die down zijn kunnen voor grote problemen en stress zorgen bij uw klanten. Bezoekers haken namelijk af en zoekmachines zullen de website lager in de zoekresultaten zetten wanneer dit vaker gebeurt. De beste WordPress hosting in Nederland van WP Provider draait op hele snelle servers met CloudLinux in een virtueel cluster, voor extra stabiliteit en schaalbaarheid. De servers van de beste WordPress hosting partij worden dag en nacht gemonitord. Hierdoor kunnen wij al snel kleine calamiteiten oplossen voordat dit grote problemen worden. Wanneer u kiest voor WordPress hosting bij WP Provider bent u verzekerd van een snelle, veilige en betrouwbare hostingpartij.