WP Provider
WP Provider
134 Google recensies
Ferdi Verlaan
24/03/2023
Goede partner, supersnelle response. Blij met ze ;-)
Bert Steinebach
16/03/2023
Dit bedrijf reageert snel en deskundig. Dat geeft een vertrouwd gevoel.
Patrick Diepgrond
06/03/2023
Always the best service. You have a question, ask them and the respond right away. Those are the guys that will take care of you. For many time they help me out and always Super quick and Super good. Thanks guys. Go on like that. Patrick Diepgrond
Jeroen Heerschop
06/03/2023
We are a customer of WPProvider for years now. We are also hosting our key customers with them. With other hosts we always encountered issues. But never with WPProvider. Priccing and responsiveness are really worth 5 stars.
Rita Kemink
20/01/2023
Onze vereniging is sinds kort overgestapt naar WPProvider, zij hebben deze overstap keurig geregeld. Reageren snel bij vragen en de hulp is fantastisch.
Perfectpro Algemeen
18/01/2023
Betrouwbaar, adequaat en behulpzaam
BS TOYS
12/01/2023
Zojuist voor het eerst kennisgemaakt met WP Provider. Supersnel geholpen, blij mee!
Virgil Bloemhard
30/12/2022
Snelle support. Een DNS aanpassing aangevraagd via de mail en binnen een paar minuten al doorgevoerd!
byAr Bicycle
04/12/2022
Harde werkers, top service, staan altijd voor je klaar! Wat kan je nog meer wensen?!

Website hosting kosten

Website hosting is een cruciaal onderdeel van het online zaken doen, maar de kosten voor hosting kunnen voor sommige mensen verwarrend en ontmoedigend zijn. Het is echter belangrijk om te begrijpen dat de kosten voor hosting afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals het type hosting dat u nodig heeft en de specifieke functies en resources die u wilt gebruiken.

WP Provider

Kosten afhankelijk van het type hosting

Website hosting is een cruciaal aspect van online zaken doen. Of je nu een kleine persoonlijke blog hebt of een grote online winkel runt, je hebt een betrouwbare hostingprovider nodig om je site online te houden. Bij het kiezen van een hostingprovider zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden, waaronder de prijs, de functies en de kwaliteit van de service.

Een type hosting dat steeds populairder wordt, is Managed WordPress hosting. Met deze vorm van hosting krijg je een hostingomgeving die speciaal is geoptimaliseerd voor WordPress websites. Je hebt ook toegang tot WordPress-specifieke tools en functies, en je krijgt ondersteuning van experts die bekend zijn met WordPress.

Er zijn verschillende soorten hosting beschikbaar, en elk type hosting heeft zijn eigen prijsniveau en functies. De vier meest voorkomende soorten hosting zijn shared hosting, VPS-hosting, dedicated hosting en cloud hosting.

Shared hosting is de meest betaalbare optie en wordt vaak gekozen door beginners en kleine websites. Met shared hosting deel je een server met andere websites. Dit betekent dat je minder controle hebt over de serverinstellingen en minder bronnen tot je beschikking hebt. De prijzen voor shared hosting variëren van enkele euro’s tot enkele tientallen euro’s per maand, afhankelijk van de provider en het pakket.

VPS-hosting staat voor Virtual Private Server hosting en is een stap omhoog van shared hosting. Met VPS-hosting deel je nog steeds een fysieke server met andere gebruikers, maar krijg je je eigen virtuele server. Dit betekent dat je meer controle hebt over de serverinstellingen en meer bronnen tot je beschikking hebt. VPS-hosting is duurder dan shared hosting en de prijzen variëren van enkele tientallen euro’s tot enkele honderden euro’s per maand, afhankelijk van de provider en het pakket.

Dedicated hosting is de duurste optie en wordt meestal gekozen door grote bedrijven en drukke websites. Met dedicated hosting krijg je een volledige fysieke server voor jezelf. Dit betekent dat je volledige controle hebt over de serverinstellingen en alle bronnen tot je beschikking hebt. De prijzen voor dedicated hosting variëren van enkele honderden euro’s tot duizenden euro’s per maand, afhankelijk van de provider en het pakket.

Cloud hosting is een relatief nieuwe vorm van hosting en combineert de voordelen van VPS-hosting en dedicated hosting. Met cloud hosting krijg je toegang tot een netwerk van virtuele servers die samenwerken als één grote server. Dit betekent dat je meer controle hebt over de serverinstellingen en meer bronnen tot je beschikking hebt dan met shared hosting of VPS-hosting. De prijzen voor cloud hosting variëren sterk, afhankelijk van de provider en het gebruik.

Managed WordPress hosting is een andere optie die steeds populairder wordt onder website-eigenaren. Bij Managed WordPress hosting is de hostingprovider gespecialiseerd in het hosten van WordPress-sites en biedt deze aan als een beheerde dienst. Dit betekent dat de provider zich bezighoudt met alle technische aspecten van de hosting, zoals software-updates en beveiligingspatches, zodat u zich kunt concentreren op het maken van inhoud en het beheren van uw site.

Met Managed WordPress hosting krijgt u meestal ook toegang tot speciale WordPress-tools en functies die niet beschikbaar zijn bij andere soorten hosting. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat de provider geoptimaliseerde servers heeft voor WordPress-sites, automatische back-ups maakt van uw site en een speciale cachinglaag heeft om uw site sneller te maken. Dit alles kan bijdragen aan een betere gebruikerservaring voor uw bezoekers en hogere rankings in zoekmachines.

De prijzen voor Managed WordPress hosting zijn meestal hoger dan bij andere soorten hosting, vanwege de extra functies en beheerde diensten die worden aangeboden. De kosten variëren van enkele tientallen euro’s tot enkele honderden euro’s per maand, afhankelijk van de provider en het pakket.

Bij het kiezen van een hostingprovider is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit van de dienstverlening. Zorg ervoor dat de provider betrouwbaar is en een goede uptime-garantie biedt, zodat uw site altijd beschikbaar is voor uw bezoekers. Controleer ook of de provider goede klantenservice biedt, zodat u snel hulp kunt krijgen als er problemen zijn.

U kunt ook overwegen om de technische specificaties van de hostingplannen te vergelijken, zoals de hoeveelheid opslagruimte, de hoeveelheid bandbreedte en het aantal CPU-kernen dat wordt toegewezen. Als uw site groeit en meer verkeer krijgt, wilt u er zeker van zijn dat u voldoende middelen hebt om uw site soepel te laten draaien.

Kortom, website hosting is een essentieel onderdeel van uw online aanwezigheid en het is belangrijk om de juiste provider en het juiste type hosting te kiezen voor uw behoeften en budget. Managed WordPress hosting is een uitstekende optie voor website-eigenaren die zich willen concentreren op het maken van inhoud en het beheren van hun site, terwijl de provider zich bezighoudt met de technische aspecten van de hosting.

WP Provider

Webhosting onderhoud en support bij WP Provider

Bij WP Provider zien we dagelijks ondernemers en kleine bedrijven die kansen laten liggen, evenals webdesigners, online marketingbureaus en IT-beheerders die websites bouwen voor hun klanten maar geen webhosting aanbieden of een hosting onderhoudscontract kunnen bieden. Dit is een gemiste kans, want klanten vinden het prettig als alles met betrekking tot hun website bij één partner kan worden ondergebracht. De complexiteit van webhosting weerhoudt echter veel bedrijven ervan dit aan te bieden aan hun klanten.

Managed (WordPress) webhosting op maat van WP Provider kan dé oplossing betekenen. Wij bieden webhosting en onderhoud aan onze klanten zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de technische aspecten van hosting en het onderhouden van een website. Op deze manier kunnen bedrijven een extra dienst leveren aan hun klanten, de connectie met hun klanten verbeteren en als specialist groeien in autoriteit. Bij ons kunt u zelf beslissen of de webhosting en het webhosting onderhoudscontract door ons of door uzelf aan de klant wordt gefactureerd. Het is een win-win situatie voor alle partijen: uw klant heeft alles onder één dak, u kunt uw eigen dienstenportfolio uitbreiden en wij hebben er uiteraard weer een nieuwe klant bij. Zo is iedereen tevreden!

WP Provider

Ontzorgen is het motto

Misschien een trendy term, maar het beschrijft precies waar wij voor staan. Wij begrijpen als geen ander hoe complex de wereld van webhosting en website onderhoud kan zijn. Te vaak hebben we gezien dat mensen zelf aan de slag gaan met deze technologie, om vervolgens bij ons aan te kloppen omdat er problemen zijn ontstaan, zoals het verwijderen van de hele website of het lekken van gevoelige bedrijfsinformatie.

Met onze Managed WordPress webhosting en onderhoudscontracten hoeft u en uw klanten zich geen zorgen te maken over problemen met de website. Wij als hostingprovider zorgen voor een goede werking van de website en de webhosting. Wij voeren het onderhoud uit en zorgen ervoor dat de websites van uw klanten snel en veilig blijven, zowel in uw naam als in de onze. De keuze is helemaal aan u!

Wacht niet langer en bied uw klanten vandaag nog webhosting aan, inclusief onderhoudscontract. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken over webhosting en onderhoud.