Webhosting onderhoud

Webhosting onderhoud is een ingewikkeld stukje techniek waar men zich liever niet mee bezig houdt. Logisch, want het kleinste foutje kan voor catastrofale problemen zorgen. Websites die offline gaan, privacygevoelige informatie die op straat komt te liggen of hele databases die met een verkeerde klik volledig verwijderd worden. U zal niet de eerste (en zeker niet de laatste) zijn wie het overkomt. Bij WP Provider hoeft u zich echter geen zorgen te maken dat u tot deze groep ongelukkige websitebeheerders hoort. Wij regelen alles voor u wat met webhosting onderhoud te maken heeft!

Waarom webhosting onderhoud?

Iedere website heeft een klein stukje opslagruimte nodig om op te draaien. Dit wordt webhosting genoemd. U kunt dit goed vergelijken met een fysiek pand. De webhosting is in dat geval de winkelruimte, de website de inventaris. Net als een fysiek pand heeft webhosting onderhoud nodig om optimaal te blijven draaien. En net als dat u bij een fysiek pand een specialist inschakelt om de elektra te regelen, de muren te laten beschilderen of eventuele reparaties te laten doen, is dit ook bij webhosting aangeraden om dit aan een professional over te laten.

Een foutje is tenslotte zo gemaakt en in de ingewikkelde wereld van webhosting kan een klein foutje voor enorm grote problemen zorgen. Het onderhouden van hosting is daarmee een specialistische aangelegenheid en WP Provider weet gelukkig precies van de hoed en de rand.

Webhosting onderhoud en support bij WP Provider

Bij WP Provider zien we het dagelijks: ondernemers en (kleine) bedrijven die kansen laten liggen. Webdesigners, online marketing bureaus en IT beheerders die dag en dagelijks in de weer zijn met websites voor hun klanten maar geen webhosting aanbieden, laat staan dat ze een hosting onderhoudscontract kunnen bieden aan hun klanten.

Dit is wat ons betreft een gemiste kans. Voor een klant is het tenslotte fijn wanneer alle zaken rondom de eigen website ondergebracht kunnen worden bij 1 partner. Iemand die de website bouwt, in de markt zet én onderhoudt. De ingewikkelde techniek achter webhosting weerhoudt de meeste bedrijven echter om dit aan te bieden aan hun klanten.

Managed (WordPress) webhosting op maat van WP Provider kan daarbij dé oplossing betekenen. Wij bieden webhosting en onderhoud aan aan onze klanten zonder dat zij zelf ook maar een seconde bezig hoeven te zijn met de ingewikkelde materie achter hosting en het onderhouden van een website. Op deze manier kunnen zij een extra dienst leveren aan hun klanten, de connectie met hun klanten verbeteren en als specialist groeien qua autoriteit. Bij ons bepaalt u helemaal zelf of de webhosting en het webhosting onderhoudscontract door ons of door uzelf aan de klant wordt gefactureerd. Een win-win situatie voor alle partijen dus. Uw klant heeft alles onder 1 dak, u kunt uw eigen dienstenportfolio uitbreiden en wij hebben er uiteraard weer een nieuwe klant bij. U blij, uw klant blij én wij blij!

Ontzorgen is het motto

Een mode-term misschien, maar wel hét woord dat onze visie omschrijft. Wij weten als geen ander hoe complex de wereld van hosting en website onderhoud is. We hebben het té vaak zien gebeuren dat men zelf aan de slag gaat met dit complexe stukje techniek om vervolgens alsnog bij ons aan te kloppen omdat plots de hele website verwijderd was of omdat privacygevoelige (bedrijfs)informatie op straat is komen te liggen.

Met onze (managed) WordPress webhosting en onderhoudscontracten zijn u en uw klanten vrijgesteld van zorgen rondom problemen met de website. Wij dragen als hostingpartij zorg voor het degelijk functioneren van de website en de webhosting. Wij voeren het onderhoud uit en zorgen ervoor dat de websites van uw klanten razendsnel én uiterst goed beveiligd blijven. Vanuit uw naam. Of de onze. Die keuze is helemaal aan u!

Wacht dan ook niet nog langer en biedt uw klanten vandaag nog webhosting inclusief een onderhoudscontract aan. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden rondom webhosting onderhoud met ons te bespreken.