Managed VPS

Ben je op zoek naar Managed VPS hosting? Lees dan vooral verder, want WP Provider biedt Managed VPS hosting op maat!

Interessant voor webdesigners, online marketing bureaus en IT beheerders maar ook voor jou als je gebruik wilt maken van (WordPress)  Managed VPS hosting.

Wat is Unmanaged VPS hosting?

VPS hosting staat voor Virtual Private Server hosting. De VPS server is een fysieke server die is opgedeeld in kleine, virtuele servers. 

Bij een niet managed VPS, oftewel een unmanaged VPS, ben je zelf verantwoordelijk voor alles op de VPS. Van het opzetten van de server, het configureren van de applicaties tot het monitoren van de VPS. De verantwoordelijkheid van de webhosting provider eindigt bij het verzorgen van de netwerkverbinding en het virtualisatieplatform. Dit staat gelijk aan het uitschakelen van de automatische piloot van het vliegtuig en het teruggeven van de controle aan de piloten. In feite hebben de piloten de volledige controle over het vliegtuig.

Unmanaged VPS hosting is zeker niet aan te raden voor beginners met beperkte technische kennis, omdat het veel technische kennis vereist om de hosting op gang te krijgen.

Een ideale workaround is een Managed VPS hosting, waarbij het technische aspect wordt behandeld door de webhosting provider. Zo hoef je niet na te denken over het opzetten van diensten zoals LAMP stack (Linux Apache MySQL en PHP) of een WordPress CMS en het configureren van functies zoals SSL-certificaten, Firewall, CDN, site back-ups en DNS-instellingen. Daarnaast zijn er nog veel andere aspecten.

Wat is Managed VPS hosting?

Gebruikmaken van onze Managed VPS servers heeft veel voordelen. Zo hoef je de VPS niet zelf te beheren omdat dit voor jou wordt gedaan. Dit bespaart je dagelijks veel tijd.

Managed VPS hosting bij WP Provider zorgt ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Je hoeft je niet bezig te houden met de updates en veiligheid van de server; dat doen wij voor je!

Webdesigners, online marketing bureaus en IT beheerders zijn dagelijks bezig met de websites van hun klanten. Zij ontwerpen, bouwen, zorgen ervoor dat de websites gevonden worden en beheren de website. Het grootste gedeelte van ondernemers en bedrijven in het MKB in bovenstaande branches laten de hosting aan de klant zelf over. Dit zorgt ervoor dat er kansen blijven liggen. Zowel voor jouw bedrijf als voor jouw klanten. 

Met de snelle en betrouwbare (WordPress) Managed VPS hosting van WP Provider hoef je als webdesigner, marketingbedrijf of IT beheerder niet om te kijken naar de techniek en de rompslomp die doorgaans bij webhosting komt kijken. WP provider beheert en onderhoudt de VPS voor jou, terwijl jouw klanten denken dat jij degene bent die de webhosting van de website beheert. Dit geeft de klant een fijn gevoel omdat er alles bij een partij is ondergebracht. Jouw klanten brengen alle zaken rondom zijn of haar website(s) bij één partij onder. Dat is een win-win-situatie voor iedereen. Je kan je dienstenpakket eenvoudig vergroten, je klanten blijven één aanspreekpunt houden en jij bent verzekerd van de best mogelijke support.

Snelle, veilige en stabiele VPS server

Tegenwoordig worden veel websites gemaakt met een content management systeem (CMS), zoals WordPress of Magento. Deze staan bekend om hun eenvoudige, veilige en betrouwbare karakter. Ook de wijze waarop de websites geoptimaliseerd zijn voor systemen zoals bijvoorbeeld voor de ranking in de zoekmachines speelt hierin een rol.

Toch is Managed VPS hosting erg belangrijk. De kwaliteit van je (VPS) hosting bepaalt of je website staat of wankelt. Onze Managed VPS hosting is niet alleen op maat gemaakt voor jou en je klanten, maar wordt ook gekenmerkt door veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. Onze Managed VPS webhosting draait op de meest snelle servers met CloudLinux. WP Provider monitort de servers dag en nacht. Hierdoor kunnen wij al veel problemen bij onze VPS in Nederland voorkomen, voordat er ook maar een probleem ontstaat. Mocht er toch een probleem ontstaan, lossen we dit adequaat op voordat het zorgt voor serieuze problemen. Hierdoor heeft onze cloud VPS een uptime van meer dan 99%. Dit voorkomt schade aan de websites. Bij WP Provider geloven we in voorkomen in plaats van genezen, zeker op het gebied van VPS hosting. 

VPS Partner van WP Provider

VPS hosting in Nederland en in de cloud is geen eenvoudige tak van sport. Wij weten dat natuurlijk als geen ander. Dat is dan ook de reden dat webdesigners, marketeers en IT beheerders zich er liever niet mee bezig houden en dit uitbesteden aan WP Provider. Zorg dat jij deze kans niet meer mist en laat het lastigste stukje techniek omtrent VPS hosting aan de professionals van WP Provider over. Wij beheren de cloud server, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Je klanten hebben alle specialismen onder één dak bij jou en dat zorgt ervoor dat je de erkenning krijgt die je verdient. 

Wacht dus vooral niet langer en neem snel contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden rondom snelle én betaalbare VPS hosting op maat met ons te bespreken!

24/7 support voor uw Managed VPS

Wij weten dat het internet niet stilstaat en daarom bieden wij support op hoog niveau. Je krijgt telefonisch direct iemand te spreken die met je meekijkt naar jouw Managed VPS. Heb je een vraag omtrent VPS Webhosting en wat dit voor jouw website en performance/conversie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Dagelijkse back-ups van je VPS

Wij maken dagelijkse snapshots van jouw VPS. Op deze manier ben je er van verzekerd dat jouw bestanden veilig online staan.

Verbeterde WordPress-tools

Op jouw VPS kan je gebruik maken van de meest handige WordPress tools. Je kan gebruik maken van versiebeheer, staging, WP-CLI en andere nuttige WordPress-tools die het WordPress leven eenvoudiger maken.

Kortom, met een Managed VPS van WP Provider profiteren jij en je klanten van een groot aantal verschillende voordelen:

 • WP Provider zorgt voor alle technische en server gerelateerde zaken van uw VPS
 • Dagelijkse snapshots
 • Telefonisch support bij vragen omtrent jouw VPS
 • De VPS wordt speciaal ingericht voor WordPress
 • Onze 24-uurs supportlijn helpt je bij het oplossen van al je technische problemen of calamiteiten
Litespeed WordPress webhosting

LiteSpeed

LiteSpeed is a drop-in, performancebooster in vergelijking met Nginx of Apache. Onze gebruikers ervaren een website tot wel 10x sneller dan bij andere hostingpartijen. Verwerk meer bezoekers met minder resources.

Cloudlinux Hosting WooCommerce Webhosting

CloudLinux

Met CloudLinux wordt jouw site gehost in zijn eigen geïsoleerde virtuele omgeving, zodat je website topprestaties kan leveren. Indien benodigd kunnen wij eenvoudig je website meer resources toekennen zonder downtime.

http2 hosting Managed VPS

HTTP/2

HTTP/2 biedt snellere laadtijden dan HTTP vanwege de mogelijkheid om meerdere HTTP-requests tegelijk af te leveren. HTTP2 is gebaseerd op het SPDY-project van Google en is de eerste grote HTTP-update sinds 1999!

LiteSpeed Cache WordPress - Elastic Cloud Hosting

LSCache voor WP

Levert superieure prestaties en verlaagt de laadsnelheid van de pagina voor jouw WordPress-site. Biedt minder overhead en zorgt voor efficiëntere caching in vergelijking met concurrerende oplossingen.

Edge side includes hosting - Managed VPS Hosting

ESI

Wil je een onderdeel van een pagina niet cachen? Normaal is dit een probleem maar met Edge Side Includes (ESI) Sluit je eenvoudig onderdelen van een pagina uit zodat deze onderdelen niet gecached worden.

spdy-hosting-Wordpress

SPDY

SPDY is een door Google ontwikkeld protocol dat is ontworpen om website-inhoud zowel sneller als veiliger te leveren. Hoewel SPDY beschikbaar is met jouw WP Provider account, heeft Google aangekondigd dat SPDY zal worden vervangen door HTTP / 2.

cloudflare-hosting-nederland

CloudFlare

Heb je bezoekers uit het buitenland? CloudFlare is een content delivery-netwerk dat websites beschermt en versnelt. Het optimaliseert automatisch de bezorging van je pagina’s, zodat deze site snel worden geladen waar ook ter wereld.

Redis-Caching-Wordpress

Redis

Bij Redis wordt alles wat gecached wordt niet op disks opgeslagen maar in het geheugen. Door de cache in het geheugen op te slaan geeft dit jouw WordPress website een enorme performancewinst. Met Redis wordt je backend ook aanzienlijk sneller.

Benieuwd naar onze performance?

Gratis benchmark

Vraag de benchmark aan

  Geoptimaliseerd voor WordPress

  We dragen actief bij aan de WordPress-codebase, zodat u er zeker van kunt zijn dat we alle ins en outs van dit CMS van wereldklasse kennen. Onze rijke set aan functies stelt u in staat om uw website moeiteloos te beheren. We verfijnen ons platform voortdurend om 99,99% uptime te garanderen. Van onze servers tot ons supportteam en via onze voorgeïnstalleerde cache-plugins zorgen we ervoor dat alles is afgestemd op de beste WordPress-hostingervaring.

  Litespeed-webhosting-nederland
  Woocommerce-Nederland
  Lets-encrypt-nederland
  PHP-7-Wordpress
  Kernelcare-Wordpress
  Cloudlinux-Nederland

  Wat is het verschil tussen een VPS en Managed VPS?

  Bij Managed VPS Hosting zorgt de webhosting provider voor alle server gerelateerde zaken. Managed VPS Hosting lijkt meer op een automatische piloot. Bij het opstijgen doet de automatische piloot zo’n beetje alles omdat hij het vliegtuig leidt, de snelheid en hoogte bewaakt en alle nodige aanpassingen doet om ervoor te zorgen dat het vliegtuig veilig vliegt. Dit neemt een aanzienlijke hoeveelheid werk van de schouders van de piloot. Net als de automatische piloot in het vliegtuig, zorgen wij bij WP Provider voor de resources van jouw server en houden wij de server in de gaten terwijl wij de nodige updates en upgrades uitvoeren.

  Managed VPS Hosting is vooral voordelig voor niet-technische klanten die weinig of geen kennis hebben van het opzetten en configureren van een server en applicaties. Daarnaast hebben deze klanten vaak gebruikers die weinig tijd hebben om hun VPS af te handelen.

  Naast snelheid en prestaties wordt een Managed VPS bij WP Provider ook geleverd met vooraf geconfigureerde beveiligingsmaatregelen. Je hoeft geen firewall regels in te stellen of malware tests uit te voeren zoals bij een unmanaged VPS.

  Met een Managed VpS bij WP Provider krijg je toegewijde, 24/7/365, ondersteuning van onze supportdesk. Wij weten alles over jouw VPS en kunnen een directe oplossing bieden voor ingewikkelde problemen en vraagstukken.

  Kan ik jullie hosting testen?

  Uiteraard! Als je al een WordPress website hebt kan je met ons contact opnemen voor een gratis benchmark.

  Kennisbank