WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Specificaties

Een vertraging van slechts één seconde heeft invloed op uw bouncepercentage, SEO-ranking en zelfs uw conversieratio. Als u kiest voor WP Provider hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij maken gebruik van de laatste technieken om de WordPress websites zo snel mogelijk in te laden.

WP Provider wmware
WP Provider

VMware Private Cloud

Doordat we onder andere gebruik maken van ons eigen Private Cloud clusters met VMware kunnen hebben we een perfecte balans tussen snelheid, schaalbaarheid en stabiliteit bieden.

De bijkomende voordelen zijn:

WP Provider

24/7

Monitoring

Data veilig in Nederland

Naast snelle en persoonlijke support is het ook fijn om te weten dat je onze techniek kunt vertrouwen.

Het gebruikte datacenter ontwikkelt colocatie datacenters met state-of-the-art redundant design en geavanceerde technologieën. In het flagship datacenter, Greenhouse DC 2, wordt bijvoorbeeld gebruikgemaakt van indirect adiabatische ‘Fresh Air’ koeling, cold corridors, energiezuinige UPS-en en een continue monitoring en bijsturing van het klimaat op zaalniveau. Dit resulteert in een extreem energiezuinige PUE-waarde van 1,15.

De datacenters zijn voorzien van de volgende certificeringen: ISO 9001 (kwaliteitsmanagement), ISO 14001 (milieu en duurzaamheid), ISO 27001 (informatiebeveiliging) en PCI-DSS wat een veilige opslag van betaaldata valideert. Om te waarborgen dat het datacentrum blijft voldoen aan de gestelde eisen uit de normeringen, worden de processen, procedures en afspraken periodiek gecontroleerd door onafhankelijke auditoren, waardoor hoge kwaliteit gegarandeerd is.

De datacenters kennen een gelaagde en daarmee redundante beveiliging. Het securityontwerp is ontwikkeld conform ‘schilmodel’ richtlijnen vanuit de Europese EN 50600 standaard, inclusief biometrie, acces control en 24/7 onsite support. Ook de (nood)stroom infrastructuur (N+1), koeling, brandbeveiliging, en netwerksystemen zijn veilig en redundant ingericht. Dit biedt een ultieme zekerheid wat betreft de continuïteit.

 

Een enkele DDoS-aanval kan jouw websites uren of zelfs dagen platleggen. Ons platform bied een DDoS-schild om uw bedrijf te beschermen tegen dit soort aanvallen.

WP Provider

Eenvoudig controlpanel

WP Provider bied een krachtig en gebruiksvriendelijk controle paneel. Het biedt de benodigde functionaliteiten en alles is beschikbaar met een paar klikken in uw favoriete browser.

Ons dashboard biedt ook de mogelijkheid om uw email eenvoudig te beheren. U kunt onder andere email accounts opzetten, het forwarden van mail instellen en automatische antwoorden instellen.

WP Provider

Volledige controle

Ben je een WordPress designer of ontwikkelaar? Maak eenvoudig gebruik van: SSH toegang, WP-CLI, PHP-selector, Git en nog veel meer tools die ervoor zorgen dat je snel en eenvoudig jouw WordPress website kan ontwikkelen.

Bij WP Provider wordt u dezelfde dag nog geholpen bij technische vraagstukken.

WP Provider

Beveiliging op hoog niveau

Om beveiligingslekken in WordPress tegen te gaan zijn er dagelijks nieuwe updates. Het probleem van deze updates is dat ze reactief zijn. Hiermee wordt bedoelt dat een update pas beschikbaar komt als er een fout in het WordPress CMS is gevonden. In de tussentijd kunnen deze fouten misbruikt worden door kwaadwillende.

WP Provider maakt gebruik van:

WP Provider

Razendsnelle websites

Naast PHP 8, HTTP/3 en MariaDB maken wij op alle servers op ons platform gebruik van LiteSpeed. Daardoor kun je bij ons altijd gebruik maken van de beste Cache-Engine op de markt: LSCache voor WordPress.

Snelheid is van enorm belang en daarom maken wij gebruik van de best mogelijke technieken om WordPress snel te laten inladen. Maak jouw bezoekers ook blij met een snelle website!

LiteSpeed hosting

LiteSpeed

LiteSpeed is a drop-in, performancebooster in vergelijking met Nginx of Apache. Onze gebruikers ervaren een website tot wel 10x sneller dan bij andere hostingpartijen. Verwerk meer bezoekers met minder resources.

cloudlinux hosting

CloudLinux

Met CloudLinux wordt uw site gehost in zijn eigen geïsoleerde virtuele omgeving, zodat uw website topprestaties kan leveren. Indien benodigd kunnen wij eenvoudig uw website meer resources toekennen zonder downtime.

http2 hosting

HTTP/2

HTTP/2 biedt snellere laadtijden dan HTTP vanwege de mogelijkheid om meerdere HTTP-requests tegelijk af te leveren. HTTP2 is gebaseerd op het SPDY-project van Google en is de eerste grote HTTP-update sinds 1999!

LiteSpeed cache for wordpress

LSCache voor WP

Levert superieure prestaties en verlaagt de laadsnelheid van de pagina voor uw WordPress-site. Biedt minder overhead en zorgt voor efficiëntere caching in vergelijking met concurrerende oplossingen.

Edge side includes hosting

ESI

Wilt u een onderdeel van een pagina niet cachen? Normaal is dit een probleem maar met Edge Side Includes (ESI) Sluit u eenvoudig onderdelen van een pagina uit zodat deze niet gecached worden.

SPDY hosting

SPDY

SPDY is een door Google ontwikkeld protocol dat is ontworpen om website-inhoud zowel sneller als veiliger te leveren. Hoewel SPDY beschikbaar is met uw WP Provider account, heeft Google aangekondigd dat SPDY zal worden vervangen door HTTP / 2.

Cloudflare

CloudFlare

Heeft u bezoekers uit het buitenland? CloudFlare is een content delivery-netwerk dat websites beschermt en versnelt. Het optimaliseert automatisch de bezorging van uw pagina, zodat uw site snel wordt geladen waar ook ter wereld.

Redis

Redis

Bij Redis wordt alles wat gecached wordt niet op disks opgeslagen maar in het geheugen. Door de cache in het geheugen op te slaan geeft dit jouw Wordpess website een enorme performancewinst. Met Redis wordt uw backend ook aanzienlijk sneller.

Gratis benchmark

Benieuwd naar onze performance?

Interesse in hoeveel sneller jouw website bij ons is?