Specificaties

Een vertraging van slechts één seconde heeft invloed op uw bouncepercentage, SEO-ranking en zelfs uw conversieratio. Als u kiest voor WP Provider hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij maken gebruik van de laatste technieken om de WordPress websites zo snel mogelijk in te laden.

Eenvoudig controlpanel

WP Provider bied een krachtig en gebruiksvriendelijk controle paneel. Het biedt de benodigde functionaliteiten en alles is beschikbaar met een paar klikken in uw favoriete browser.

Ons dashboard biedt ook de mogelijkheid om uw email eenvoudig te beheren. U kunt onder andere email accounts opzetten, het forwarden van mail instellen en automatische antwoorden instellen.

Gebruiksvriendelijk controle paneel
Creëer email accounts met één klik
Creëer een MySQL database met één muisklik
Monitor uw resources vanuit het dashboard
Herstel eenvoudig backups

Volledige controle

Ben je een WordPress designer of ontwikkelaar? Maak eenvoudig gebruik van: SSH toegang, WP-CLI, PHP-selector, Git en nog veel meer tools die ervoor zorgen dat je snel en eenvoudig jouw WordPress website kan ontwikkelen.

Bij WP Provider wordt u dezelfde dag nog geholpen bij technische vraagstukken.

Gratis SSL Certificaten
1-klik staging omgeving
SSH, WP-CLI & GIT toegang
Backup op bestandsniveau
1-klik herstel van backups

Beveiliging op hoog niveau

Om beveiligingslekken in WordPress tegen te gaan zijn er dagelijks nieuwe updates. Het probleem van deze updates is dat ze reactief zijn. Hiermee wordt bedoelt dat een update pas beschikbaar komt als er een fout in het WordPress CMS is gevonden. In de tussentijd kunnen deze fouten misbruikt worden door kwaadwillende.

WP Provider maakt gebruik van:

WAF
IDS / IPS
Malware Detection
Proactive Defense
Patch Management
Reputation Management

Litespeed WordPress webhosting

LiteSpeed

LiteSpeed is a drop-in, performancebooster in vergelijking met Nginx of Apache. Onze gebruikers ervaren een website tot wel 10x sneller dan bij andere hostingpartijen. Verwerk meer bezoekers met minder resources.

Cloudlinux Hosting WooCommerce Webhosting

CloudLinux

Met CloudLinux wordt uw site gehost in zijn eigen geïsoleerde virtuele omgeving, zodat uw website topprestaties kan leveren. Indien benodigd kunnen wij eenvoudig uw website meer resources toekennen zonder downtime.

http2 hosting Managed VPS

HTTP/2

HTTP/2 biedt snellere laadtijden dan HTTP vanwege de mogelijkheid om meerdere HTTP-requests tegelijk af te leveren. HTTP2 is gebaseerd op het SPDY-project van Google en is de eerste grote HTTP-update sinds 1999!

LiteSpeed Cache WordPress - Elastic Cloud Hosting

LSCache voor WP

Levert superieure prestaties en verlaagt de laadsnelheid van de pagina voor uw WordPress-site. Biedt minder overhead en zorgt voor efficiëntere caching in vergelijking met concurrerende oplossingen.

Edge side includes hosting - Managed VPS Hosting

ESI

Wilt u een onderdeel van een pagina niet cachen? Normaal is dit een probleem maar met Edge Side Includes (ESI) Sluit u eenvoudig onderdelen van een pagina uit zodat deze niet gecached worden.

spdy-hosting-Wordpress

SPDY

SPDY is een door Google ontwikkeld protocol dat is ontworpen om website-inhoud zowel sneller als veiliger te leveren. Hoewel SPDY beschikbaar is met uw WP Provider account, heeft Google aangekondigd dat SPDY zal worden vervangen door HTTP / 2.

cloudflare-hosting-nederland

CloudFlare

Heeft u bezoekers uit het buitenland? CloudFlare is een content delivery-netwerk dat websites beschermt en versnelt. Het optimaliseert automatisch de bezorging van uw pagina, zodat uw site snel wordt geladen waar ook ter wereld.

Redis-Caching-Wordpress

Redis

Bij Redis wordt alles wat gecached wordt niet op disks opgeslagen maar in het geheugen. Door de cache in het geheugen op te slaan geeft dit jouw Wordpess website een enorme performancewinst. Met Redis wordt uw backend ook aanzienlijk sneller.

Gratis benchmark

Benieuwd naar onze performance?

Neem vrijblijvend contact op