WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Snelste hostingpartij in Nederland

Op zoek naar de snelste hostingpartij in Nederland? Gefeliciteerd! U heeft ons gevonden. WP Provider biedt u de snelste en beste webhosting op maat in Nederland. Ontdek op deze pagina waarom wij de beste en snelste hostingpartij van Nederland zijn!

WP Provider

Webhosting op maat

Veel webhostingpartijen maken gebruik van een ‘One Size Fits All’ aanpak. Ze hebben standaardpakketten waarbij u veelal betaalt voor functies die u niet gebruikt of gedwongen wordt een duurder webhostingpakket aan te schaffen wanneer u uit het oude jasje bent gegroeid.

Niet helemaal fair wat ons betreft. Webhosting zou u moeten passen als een maatpak en u zou niet onnodig hoeven te betalen voor snelle en goede webhosting. Daarom bieden wij als hostingpartij webhosting op maat aan voor onze klanten.

WP Provider

Snelle webhosting

In een tijd waarin alles snel-snel gaat is het een absolute noodzaak dat websites snel worden ingeladen. Webhosting kan het verschil betekenen tussen structureel omzet verliezen en steeds opnieuw meer omzet binnenhalen.

Om die reden hebben wij gekozen voor CloudLinux. Onze servers hebben Xeon-processoren, supersnelle SSD’s en een 1Gbps verbinding. Alles om er voor te zorgen dat wij de snelste hostingpartij in Nederland kunnen zijn.

WP Provider

Veilige hosting

Naast snelheid is veiligheid ook een hekel punt bij webhosting. Cybercriminelen worden steeds inventiever en uw gegevens waren nog nooit zo onveilig als vandaag de dag. Tenzij u kiest voor onze webhosting natuurlijk.

Bij WP Provider maken we gebruik van een zogenaamde ‘Lightweight Virtualized Environment’. Ook wel bekend als een geïsoleerde eigen omgeving. Zodoende heeft u als klant bij ons geen last van andere gebruikers op de server en zijn uw bestanden optimaal beschermd tegen indringers. Bovendien ontvangt u van ons een gratis SSL certificaat om de website nog beter te beschermen.

WP Provider

Snelle Managed Webhosting

Onze services zijn vooral gericht op bedrijven die hun klanten extra’s willen bieden. Een webdesignbureau dat niet alleen de website ontwerpt en ontwikkelt, maar ook de webhosting in het beheer heeft. Of een marketingbureau dat naast bezoekers naar de website trekken ook zorgt voor updates, backups en het dichten van veiligheidslekken.

Niet dat u daar allemaal zelf mee aan de slag moet; dat doet WP Provider namelijk allemaal voor u!

Wij bieden razendsnelle managed hosting, eventueel op White Label basis. Zo kunt u uw klanten een extra service bieden (alles rondom de WordPress-, Magento-, Drupal- of Joomla website onder één dak), maar heeft u zelf geen omkijken naar de technische kant van webhosting. Wij zorgen ervoor dat de websites van uw klanten optimaal werken. Dat ze veilig zijn. Up to date. En bovenal razendsnel inladen zodat bezoekers niet onnodig afhaken.

Een win-win situatie voor ons allemaal dus!

WP Provider

Partner worden van de snelste hostingpartij van Nederland

Partner worden bij WP Provider is niet alleen fijn voor u en uw klanten. Het is ook nog eens fijn voor de portemonnee. Enerzijds omdat u natuurlijk helemaal zelf bepaalt welk tarief u doorberekent aan uw klant voor de snelle webhosting, maar anderzijds ook omdat wij u belonen voor het aanbrengen van nieuwe klanten. Voor elke nieuwe klant die u bij ons aanbrengt ontvangt u een commissie.

Zo profiteert u van een betere relatie met uw klanten (alles onder één dak), heeft een samenwerking met de snelste hostingpartij in Nederland financiële voordelen en hoeft u zich zelf geen seconde druk te maken om de technische aspecten rondom de webhosting.

Overtuigd van onze dienst? Neem dan snel contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken!