WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb

Hoe beveiligt Imunify360 mijn WordPress website?

WP Provider

Hoe beveiligt Imunify360 mijn WordPress website?

Op het moment dat jouw WordPress website of webshop zichtbaar is voor de buitenwereld bestaat er een mogelijkheid dat de website vatbaar is voor hacks. Om beveiligingslekken in WordPress tegen te gaan zijn er dagelijks nieuwe updates. Het probleem van deze updates is dat ze reactief zijn. Hiermee wordt bedoelt dat een update pas beschikbaar komt als er een fout in het WordPress CMS is gevonden. In de tussentijd kunnen deze fouten misbruikt worden door kwaadwillende.

Om deze reden maakt WP Provider gebruik van Imunify360. Door gebruik te maken van diverse lagen aan beveiliging kunnen al onze servers een aanval veel sneller voorkomen, zelfs als er nog helemaal geen beveiligingsupdates beschikbaar zijn. Om deze reden zijn de servers waar de WordPress websites op gehost worden extra veilig en verkleint het de kans aanzienlijk dat een website hersteld moet worden omdat deze is gehackt of geïnfecteerd met Malware. Door deze extra maatregelen is onze webhosting veiliger dan de gemiddelde webhosting van andere providers.

Naast het feit dat wij gebruik maken van Imunify360 blijft het van belang om WordPress websites up-to-date en veilig te houden.

Hoe beveiligt Imunify360 proactive defence WordPress
WP Provider

Welke lagen aan beveiliging worden er gebruikt?

  • WAF
  • IDS / IPS
  • Malware Detection
  • Proactive Defense
  • Patch Management
  • Reputation Management

WAF (ookwel Web Application Firewall)

Een geavanceerde Web Application Firewall kan veel kwaadwillende verzoeken tegenhouden. Er wordt automatisch een score bepaald aan de hand van het gedrag  van een bezoeker.

IDS/IPS (oftewel: Intrusion Design and Protection System.)

Met deze methode scannen en verminderen wij de hoeveelheid hacks en “remote exploits” (code elke op afstand te uploaden en ook uit te voeren is). Hiermee verkleinen wij de kans op een mogelijke hack. Ip-adressen worden direct uitgesloten op de blacklist.

Malware detectie

Blokkeert malware voordat het bij de webserver aankomt. Hierdoor kunnen we een aanzienlijk aantal hacks tegenhouden.

Pro-actieve defense

Installeert jouw klant een plugin welke niet te vertrouwen is? Geen man over boord aangezien de PHP code welke wordt uitgevoerd direct wordt gecontroleerd op wat het nou eigenlijk precies doet. PHP malware is tegenwoordig moeilijk op te sporen en kan zich goed nestelen in een stuk code in een plugin of thema van WordPress. Naast de malware scans wordt dus ook de PHP code gecontroleerd waarbij jouw WordPress website nog beter beveiligd is.

Patch Management

Alle PHP versies krijgen de laatste updates. Ja! zelfs de oude PHP versie (bijvoorbeeld PHP 4.4) krijgen nog vanuit WP Provider de benodigde updates om te voorkomen dat klanten die de oude versie nodig hebben door een fout in PHP gehacked kunnen worden. Deze patches worden niet door de ontwikkelaars van PHP php.net zelf uitgegeven. Kortom: zonder deze service van WP Provider is het niet mogelijk om een up-to-date versie van PHP te draaien zoals PHP 4.4. Overigens worden ook bugs die bijvoorbeeld alleen bij oudere PHP versies voorkomen gepatched.

Reputatie Management

Met Reputatie management wordt de reputatie van uw domeinnaam in de gaten gehouden.  Een plaatsing op een blacklist is slecht voor de vindbaarheid in Google, daarom zal WP Provider dit ook goed voor u monitoren.

Blacklist

Een ander bijkomend voordeel is dat gebruikers welke worden geblokkeerd door de firewall zelf een reCAPTCHA krijgen te zien waarmee zij zelf hun eigen IP uit onze blacklist kunnen halen.