WordPress hosting voor marketeers en webdesigners

Als webdesigner besteed je veel tijd aan randzaken die bij website hosting noodzakelijk is. WP Provider neemt voor jou zowel de website hosting als al deze zaken uit handen. Voor jou de zekerheid dat je gebruik maakt van optimale website hosting en dat de bijbehorende werkzaamheden zoals systeembeheer, beveiliging en updates elke dag professioneel uitgevoerd worden. Zo blijft er voor jou voldoende tijd over om te doen waar jij goed in bent: Webdesign & websites bouwen!

WP Provider neemt alles uit handen en zorgt voor:

WP Provider biedt groei

WP Provider zorgt voor goede en eerlijke ondersteuning bij de hosting, updates, SSL-certificaten en security diensten aan jouw klanten.

Wij adviseren je gevraagd en ongevraagd over het laten groeien van je bureau door op een slimme manier met hosting om te gaan. Wij weten dat je niet zomaar een portfolio verhuist, daarom gaan wij voor een relatie op de lange termijn. Nieuwsgierig geworden naar hoe WP Provider jou kan helpen?

Extra omzet

LiteSpeed is a drop-in, performancebooster in vergelijking met Nginx of Apache. Onze gebruikers ervaren een website tot wel 10x sneller dan bij andere hostingpartijen. Verwerk meer bezoekers met minder resources.

Samen groeien

Wij ontzorgen jou en je klanten en jij helpt ons bij de groei van ons (gezamenlijke) klantenbestand. Wij denken altijd met je mee zodat jouw klanten 100% tevreden zijn.

Efficiënter werken

Terwijl jij je werk doet waar je goed in bent voeren wij de belangrijke werkzaamheden uit voor het onderhoud, de updates, de back-ups en de beveiliging voor de website van je klanten.

Updates

Voor een veilige website zijn updates van WordPress en de plugins noodzakelijk. Maar omdat wij deze updates dagelijks uitvoeren zijn de websites van je klanten altijd optimaal beveiligd!

Back-ups

Wij maken dagelijks back-ups van alle websites van jouw klanten. De database en de gehele inhoud van de websites worden 30 dagen opgeslagen op onze externe back-up servers.

Veilige hosting

Wij zorgen er voor dat de websites van je klanten altijd veilig zijn en online blijven. Bij calamiteiten kunnen wij terugvallen op de back-ups en repareren wij gratis de websites als dat nodig is.

Gratis benchmark

Benieuwd naar onze performance?