WP Provider
WP Provider
151 Google recensies
Inge Scholman
17/08/2023
Snelle en goede service! Kan altijd op WP-provider rekenen!
Colin Harzing
27/07/2023
Fijne hosting partner. Altijd snel en responsief. Neemt al je zorgen uit handen omtrent hosting. Echt een aanrader!
Jan Hartog
27/07/2023
Supr snelle en vakkundige service! Heel fijn bedrijf!
Philippe Neven
03/07/2023
Fijne partner om mee samen te werken. Ontzorgen je volledig op hosting gebied en zijn gespecialiseerd in WordPress. Wanneer er iets is, ontvangen wij altijd snel en persoonlijk een reactie en worden onze vragen ook snel opgelost. Kortom, wij worden goed geholpen en ontzorgd!
Steven E.
30/06/2023
WP Provider has gone above and beyond to surpass my expectations. Their customer support is exceptional, and their performance is reliable, making them a true gem in the Wordpress hosting industry
Marijnke Vincent
28/06/2023
Super snel en fijne service en klantcommunicatie!
Max van Velsen
22/06/2023
Fijne, professionele en vooral snelle service! Krijg altijd snel en concreet antwoord op mijn vragen. Niks slechts op aan te merken.
EMQ
21/06/2023
Wat een fijne partij! Goed bereikbaar, meteen hulpvaardig. Wij zijn heel tevreden.
Raymond Ros
19/06/2023
Zeer tevreden, aftersales dik in orde bij WP Provider!
John Gruter
13/06/2023
Wat een topservice leveren zij. Altijd snel een oplossing als er wat is. Als iemand een website wilt laten maken of beheren, bent u hier aan het goede adres, tegen normale prijzen. Blije Voeteb
WP Provider

WordPress hosting voor marketeers en webdesigners

Als webdesigner besteed je veel tijd aan randzaken die bij website hosting noodzakelijk is. WP Provider neemt voor jou zowel de website hosting als al deze zaken uit handen. Voor jou de zekerheid dat je gebruik maakt van optimale website hosting en dat de bijbehorende werkzaamheden zoals systeembeheer, beveiliging en updates elke dag professioneel uitgevoerd worden. Zo blijft er voor jou voldoende tijd over om te doen waar jij goed in bent: Webdesign & websites bouwen!

WP Provider neemt alles uit handen en zorgt voor:

WP Provider

WP Provider biedt groei

WP Provider zorgt voor goede en eerlijke ondersteuning bij de hosting, updates, SSL-certificaten en security diensten aan jouw klanten.

Wij adviseren je gevraagd en ongevraagd over het laten groeien van je bureau door op een slimme manier met hosting om te gaan. Wij weten dat je niet zomaar een portfolio verhuist, daarom gaan wij voor een relatie op de lange termijn. Nieuwsgierig geworden naar hoe WP Provider jou kan helpen?

Extra omzet

LiteSpeed is a drop-in, performancebooster in vergelijking met Nginx of Apache. Onze gebruikers ervaren een website tot wel 10x sneller dan bij andere hostingpartijen. Verwerk meer bezoekers met minder resources.

Samen groeien

Wij ontzorgen jou en je klanten en jij helpt ons bij de groei van ons (gezamenlijke) klantenbestand. Wij denken altijd met je mee zodat jouw klanten 100% tevreden zijn.

Efficiënter werken

Terwijl jij je werk doet waar je goed in bent voeren wij de belangrijke werkzaamheden uit voor het onderhoud, de updates, de back-ups en de beveiliging voor de website van je klanten.

Updates

Voor een veilige website zijn updates van WordPress en de plugins noodzakelijk. Maar omdat wij deze updates dagelijks uitvoeren zijn de websites van je klanten altijd optimaal beveiligd!

Back-ups

Wij maken dagelijks back-ups van alle websites van jouw klanten. De database en de gehele inhoud van de websites worden 30 dagen opgeslagen op onze externe back-up servers.

Veilige hosting

Wij zorgen er voor dat de websites van je klanten altijd veilig zijn en online blijven. Bij calamiteiten kunnen wij terugvallen op de back-ups en repareren wij gratis de websites als dat nodig is.

Gratis benchmark

Benieuwd naar onze performance?