Top 10 Elementor plugins

U bent hier:
Gemiddelde leestijd: 5 min

In dit artikel worden de top 10 Elementor plugins op een rijtje gezet. Deze plugins zijn “add ons” voor de plugin Elementor. Als je niet weet hoe je een plugin kan downloaden, in dit artikel beschrijven wij uitgebreid hoe je een plugin kunt downloaden.

1. Crocoblock Plugins

Crocoblock is een alles-in-een toolkit voor het bouwen van websites met Elementor.

  • 18 plugins
  • 150+ widgets
  • 64 popups
  • 47 kant-en-klare website sjablonen

Je kunt kiezen voor een enkele Crocoblock plugin of kiezen uit 4 speciale sets met plugins.

De Multi-Tool set is perfect voor het maken van complexe websites met dynamische inhoud. Met behulp van deze plugins kan je een boekingsfunctie toevoegen aan je site voor het plannen van evenementen, diensten, of zelfs afspraken per uur.

De E-Commerce set bevat alle benodigde plugins voor makers van online winkels. Je zult stijlvolle product grids en een verscheidenheid van must-have winkel elementen, zoals verlanglijst knoppen, productvergelijking tabellen, vooraf gemaakte pop-ups, Ajax-gebaseerde filters, enz.

De Design set van plugins zorgt voor visueel-rijke sites. Je vindt er tools om aantrekkelijke animaties, parallax-effecten en goed gestructureerde inhoud te creëren.

De All-Inclusive set (jaarlijks en levenslang) bevat alle 18 plugins voor het maken van diverse professionele websites zonder codering.

2. The Plus Addons

Verzameling van 80+ krachtige Elementor Widgets, 18+ Templates, 300+ UI Blocks en Verbazingwekkende Listing Builder voor Post Types om jouw klanten te verrassen met verbazingwekkende Websites. Verzameling van de meest verbazingwekkende en responsieve widgets om een nieuwe look te geven aan uw header sectie. Het heeft speciale widgets geïntroduceerd, die je zullen helpen om out of the box lay-outs te creëren. We hebben gedekt al jouw behoeften van mega menu in deze addons, Het heeft verschillende soorten mega menu stijlen en de mogelijkheid om elk elementor widgets toe te voegen. Het is getest voor meerdere apparaten, browsers en thema’s. Deze collectie zal de manier veranderen waarop je werkt met jouw websites, het zal je de mogelijkheid geven om een aangepaste huid te bouwen, verschillende manieren om weer te geven met behulp van dynamische lijsten/categorieën en nog veel meer functies die je zich kunt voorstellen.

3. Element Pack

Ultieme essentiële addon voor Elementor Page Builder met 150+ van de meest populaire en essentiële elementen die je nodig hebt voor dagelijks gebruik bij het bouwen van website pagina’s.

Ontwikkeling van de Element Pack addon voor Elementor heeft ’s werelds beste praktijken in code standaard en voldoet aan de juiste validatie met behulp van de nieuwste CSS, HTML5 en PHP 7.x (Getest tot 7.3) technologie om je een professionele addon voor de Elementor Page Builder Plugin te brengen die WordPress 5.4.x ready en compliant is.

Element Pack for Elementor bevat de meest gebruikte elementen (widgets genaamd) die je helpen om de inhoud van jouw website gemakkelijk te beheren door simpelweg gebruik te maken van de drag and drop mogelijkheid. Er is absoluut geen programmeer kennis nodig, serieus!

Het is ook meertalig klaar, inclusief 15+ talen en ondersteunt RTL taal.

4. Premium Addons

Premium Addons is 100% modulair, je kunt elementen inschakelen die u gebruikt en de rest uitschakelen voor snellere prestaties. Ook hebben we onze plugin ontwikkeld op dezelfde manier als Elementor is gebouwd, wat betekent dat JS bestanden worden geladen afhankelijk van welke elementen je gebruikt op elke pagina. Je kunt Premium Addons gebruiken met elk WordPress thema zolang de Elementor Page Builder Plugin erop is geïnstalleerd en geactiveerd. Je kunt Premium Addons gebruiken met elk WordPress thema zolang Elementor Page Builder er op werkt.

5. Essential Addons for Elementor

Essential Addons for Elementor is de meest populaire 3rd party addons met 500.000+ gebruikers. Deze meest gewaardeerde addons in het Elementor Ecosysteem biedt een bibliotheek van 70+ unieke elementen en extensies die je helpen jouw website aan te passen zoals je dat wilt.

VOLLEDIG AANPASBAAR
Elk element wordt geleverd met een heleboel opties om alle mogelijke dingen te regelen. Je kunt bijna elk ontwerp bereiken met uw verbeelding.

LICHTGEWICHT & ONMIDDELLIJK LADEN
Geen extra middelen of rommelige codes om jouw website te vertragen. Geoptimaliseerd voor supersnel laden en direct Live bewerken.

ELEMENT CONTROLE OPTIE
Schakel individuele elementen in en uit om je pagina sneller en vloeiender te laten laden. Je kunt onnodige widgets deactiveren om de site lite te houden.

6. ElementsKit

ElementsKit is een ultieme alles in één addon voor Elementor page builder. Het bevat de meest uitgebreide modules, zoals header footer builder, mega menu Builder, Layout kit, One-page scroll, advanced sticky en advanced parallax, etc onder de motorkap. Het heeft 50 + aangepaste widgets om elke site te maken met gemak.

7. HappyAddons

Happy Addons is de ultieme addon voor Elementor met 50+ widgets, 10+ functies, 400+ blokken, en meer. Het is de perfecte metgezel voor de krachtige page builder die jouw ervaring van website ontwerpen naar een heel nieuw niveau zal tillen.

HappyAddons introduceert enkele van de beste en unieke functies die het hele scenario van het ontwerpen van websites hebben veranderd. Functies zoals Voorinstellingen, Onbeperkte sectienesten, Weergaveconditie hebben mensen zonder kennis van codering aangemoedigd om professionele websites te maken.

De Live Copy Paste functie is de meest unieke functie van Happy Addons. Hiermee kan je elke sectie van een website kopiëren en plakken op de website van de gebruiker. HappyAddons is al een grote familie geworden met meer dan 40.000 actieve gebruikers binnen slechts 6 maanden.

8. WooLentor – WooCommerce

WooLentor is een WooCommerce add-on voor de Elementor page builder. WooLentor is de meest populaire WooCommerce page builder in de WordPress repository. Deze plugin heeft een heleboel functies die je zullen helpen om prachtige lay-outs voor alle WooCommerce pagina’s die jouw winkel zal opvallen en uniek te maken.

Heb je ooit geprobeerd om de WooCommerce pagina’s met behulp van aangepaste code of ontwerp aan te passen? Zo ja, dan zul je begrijpen hoe ingewikkeld en tijdrovend het is om de lay-out van WooCommerce pagina’s aan te passen.

Geen zorgen, WooLentor staat tot uw dienst. Je hoeft niet meer te vertrouwen op het traditionele en gangbare ontwerp van WooCommerce. Nu kan je moeiteloos uw eigen aangepaste WooCommerce pagina’s maken met behulp van de intuïtieve WooCommerce template builder van WooLentor zonder ook maar een regel code aan te raken.

De WooCommerce sjabloon bouwer biedt 42 stijlen om producten weer te geven en tonnen functies die de functionaliteit van jouw winkel zullen verbeteren, evenals de verkoop stimuleren.

9. Dynamic Content for Elementor

Dynamic for Elementor is een geavanceerde ontwikkelings plugin voor web designers, programmeurs en WordPress experts. Niets zoals dit is ooit eerder ontwikkeld en we streven er speciaal naar om innovatieve oplossingen te bieden. Bovendien worden Dynamic extensies perfect ondersteund door alle Elementor widgets en ook door widgets van derden.

10. PAFE – Piotnet Addon

Elementor is een geweldig platform, maar heb je ooit het gevoel gehad dat je meer nodig heeft? Heb je ooit de grens van hun kunnen bereikt?
PAFE is hier om de limiet te doorbreken en jou meer kracht te geven om jouw sites te ontwikkelen en aan te passen op basis van Elementor.

Form Builder, Multi Step Form, Calculated Field, Conditional Logic, Booking Appointment en meer dan 100 andere functies, een ecosysteem van widgets en extensies is er voor uw ontdekking. Ben je in een puinhoop van het zoeken naar addons? Stop ermee en vind alles wat je nodig heeft in Piotnet Addons for Elementor. PAFE kan u alle tijd van de wereld besparen om ingewikkelde functies te bouwen.

Krachtig met een overvloed aan functies, flexibel door een unieke en logische tools structuur, aandacht voor details in het aanpassen aan jouw behoefte.

Dit waren de top 10 Elementor plugins van WordPress. De plugins die in dit rijtje staan zijn aanbevolen om te downloaden, indien mogelijk zo min mogelijk plugins te hanteren voor de veiligheid, snelheid en stabiliteit van de websites.

Heb je meer hulp nodig?
Heb je vragen omtrent dit artikel of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Heeft dit artikel geholpen?
Dislike 0
Views: 41

Hosting benchmark?

Host je momenteel bij een provider die jou niet (snel) kan helpen wij WordPress gerelateerde vraagstukken of is de performance niet naar wens? stuur ons een berichtje en wij nemen contact met jou op!