WooCommerce Menu Items

U bent hier:
Gemiddelde leestijd: 1 min

Thuis Sectie

De Home sectie is jouw WooCommerce dashboard. Hier kun je op de hoogte blijven van de prestaties van jouw winkel, nuttige tips en inzichten krijgen om jouw bedrijf te laten groeien, en snel toegang krijgen tot een aantal van de belangrijkste gebieden om jouw winkel te beheren.

Orders Sectie

De Bestellingen sectie wordt gebruikt voor het bekijken en beheren van bestellingen. Je kunt ook handmatig bestellingen toevoegen.

Klanten Sectie

De Klanten sectie toont een lijst van al jouw klanten, met informatie zoals hun contact informatie, aantal geplaatste orders, en levensduur uitgaven.

Sectie Rapporten

In de sectie Rapporten kun je gegevens over verkoop, klanten, coupons en voorraad bekijken.

Instellingen

Bevat alle instellingen die gebruikt worden om WooCommerce te configureren, inclusief product pagina setup, belasting, verzending en betalings gateways, accounts en privacy, en emails.

Status

De Status pagina is een handig hulpmiddel voor het oplossen van problemen op eigen houtje of wanneer je contact opneemt met support. Download het Systeem Status Rapport en bekijk het, of voeg het bij jouw support ticket. Het geeft een algemeen beeld van jouw installatie en mogelijke conflicten.

Extensies

De Extensies secties is waar je kunt bladeren voor extra gratis / premium plugins en extensies om functionaliteit en functies toe te voegen aan jouw site. Gebruik de gegeven categorieƫn, of gebruik de Zoek-lus.

Producten Menu

Dit menu van het hoogste niveau heeft secties met betrekking tot producten, zoals het bekijken en toevoegen van nieuwe producten, het instellen van productcategorieƫn en tags, en het beheren van productattributen.

Heb je meer hulp nodig?
Heb je vragen omtrent dit artikel of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Heeft dit artikel geholpen?
Dislike 0
Views: 15

Hosting benchmark?

Host je momenteel bij een provider die jou niet (snel) kan helpen wij WordPress gerelateerde vraagstukken of is de performance niet naar wens? stuur ons een berichtje en wij nemen contact met jou op!