PHP en WordPress bijwerken

U bent hier:
Gemiddelde leestijd: 2 min

Om de prestaties en veiligheid van jouw WooCommerce winkel te optimaliseren, moet het draaien op de minimaal ondersteunde versies van PHP en WordPress.

Dit houdt je bedrijf soepel en creëert de beste online ervaring voor klanten.

WooCommerce Minimum Vereisten

De meest recente release van WooCommerce en de vereiste WordPress en PHP versies moeten jouw website aandrijven, niet alleen om veiligheidsredenen maar ook om te profiteren van alle beschikbare functies en functionaliteit.

WOOCOMMERCE VERSIEMINIMAAL ONDERSTEUNDE WORDPRESS VERSIEMINIMAAL ONDERSTEUNDE PHP VERSIE
4.55.3 (5.4 sterk aanbevolen)7.0
4.35.2 (5.4 sterk aanbevolen)7.0
4.05.0 (5.4 sterk aanbevolen)7.0
3.95.07.0
3.84.95.6
3.64.75.2

De volgende secties laten zien hoe je kunt achterhalen welke versies van WooCommerce, WordPress, en PHP zijn geïnstalleerd.

WooCommerce versie

Om te bepalen welke versie van WooCommerce op uw site draait:

  1. Ga naar WooCommerce > Status.
  2. Zoek de WordPress omgeving sectie.
  3. Zoek naar “WooCommerce versie:”

We raden aan om te updaten naar de laatste versie van WooCommerce. Als je niet weet hoe je WooCommerce kan updaten, wij hebben een uitgebreid artikel waarin wij laten zien hoe je een plugin moet updaten.

Om te bepalen welke versie van WordPress op jouw site draait:

  1. Ga naar WooCommerce > Status op je Dashboard.
  2. Ga naar WordPress omgeving.
  3. Zoek de WordPress versie.

U kunt ook naar Extra > Site-gezondheid > Info > WordPress gaan.

Als de WordPress-versie op jouw site niet voldoet aan het minimum dat in de bovenstaande tabel wordt vermeld, ga je naar WordPress bijwerken.

PHP-versie

Om te bepalen welke versie van PHP op jouw site draait:

  1. Ga naar WooCommerce > Status op jouw Dashboard.
  2. Scroll naar beneden naar Server omgeving.
  3. Zoek de PHP-versie.

Als de PHP-versie op jouw site niet voldoet aan het minimum dat in de bovenstaande tabel staat, ga dan naar PHP bijwerken.

WordPress bijwerken

WordPress is de software die jouw winkel aandrijft en WooCommerce voorziet van het onderliggende framework waarop de optimale eCommerce ervaring gebouwd kan worden.

Waarom WordPress Bijwerken?

Beveiliging
WordPress is ’s werelds meest populaire content management systeem en daarom een doelwit voor hackers. Het WordPress team werkt op voortschrijdende basis om de beveiliging te repareren, verbeteren en harden.

Nieuwe functies
WordPress voegt functies toe waarop plugins kunnen bouwen en ontwikkelen. Dat betekent dat nieuwe WooCommerce functies afhankelijk zijn van nieuwere versies van WordPress, en je hebt beide nodig om te kunnen profiteren.

Hoe werk je WordPress bij?
WordPress raadt je aan om te updaten naar de laatste versie zodra deze beschikbaar is.

1- Maak een back-up voordat je een update uitvoert voor het geval er iets onverwachts gebeurt. Instructies bij: Back-ups – Automatisch en handmatig.

2- WordPress bijwerken.
Ga naar Dashboard > Updates > WordPress Updates.

PHP bijwerken

Jouw WooCommerce winkel is sneller en veiliger door het draaien van de nieuwste versie van PHP.

Waarom PHP bijwerken
PHP is de coderingstaal waar WordPress en WooCommerce op draaien en is ingesteld op server niveau door jouw hosting bedrijf dat je meestal kunt controleren via jouw hosting paneel.

Prestaties
De laatste versie van PHP is ontwikkeld om performanter en efficiënter te zijn dan vorige versies van PHP, dus updaten kan jouw WooCommerce winkel tot 3-4 keer sneller maken.

Beveiliging
PHP is ’s werelds meest populaire web programmeertaal en is, net als WordPress, een doelwit voor hackers. Het draaien van de laatste versie van PHP zorgt ervoor dat mazen in oudere versies niet kunnen worden uitgebuit omdat het team voortdurend verbeteringen aanbrengt.

PHP bijwerken
Maak een back-up voordat je een update uitvoert voor het geval er iets onverwachts gebeurt. Instructies bij: Back-ups – Automatisch en handmatig.

Heb je meer hulp nodig?
Heb je vragen omtrent dit artikel of over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Heeft dit artikel geholpen?
Dislike 0
Views: 20

Hosting benchmark?

Host je momenteel bij een provider die jou niet (snel) kan helpen wij WordPress gerelateerde vraagstukken of is de performance niet naar wens? stuur ons een berichtje en wij nemen contact met jou op!