Wat is WordPress Webhosting?

De beste WordPress Webhosting is webhosting dat speciaal is geconfigureerd om maximale prestaties en veiligheid te bieden aan websites die met WordPress zijn gemaakt.

Op ons WordPress Website Hosting platform kan je met één klik WordPress installeren en gratis SSL (https) beveiliging activeren. Wij bieden jou de juiste tools om je WordPress website te optimaliseren door gebruik te maken van de laatste technieken, zoals LiteSpeed Caching & Redis Caching maar daarnaast ook de laatste PHP versies, onze dagelijkse back-ups en malware scans om uw website veilig online te houden.

Verbeterde snelheid en prestaties

Een van de vele voordelen van WordPress Webhosting is dat ons platform speciaal is ingericht voor WordPress websites. Je hoeft je bij ons nooit zorgen te maken over de prestaties van je website want deze zijn altijd razendsnel.

Hoog niveau van beveiliging

Naast snelheid is veiligheid van belang. Gelukkig is onze WordPress Webhosting net als Fort Knox want wij maken uitsluitend gebruik van de beste beveiliging om je WordPress website veilig te houden. Als geen ander weten wij dat WordPress gevoelig is voor kwetsbaarheden. Daarom scannen wij continue op malware en blokkeren wij hack pogingen nog voordat ze onder jouw aandacht komen. Ook scannen wij elke nacht je website voor nieuwe beveiligingsupdates. Mocht je website dan toch geïnfecteerd raken dan bieden wij gratis siteopruiming aan zodat je website zeer snel weer online is.

WordPress Webhosting met 24/7 support

Wij weten dat het internet niet stilstaat en daarom bieden wij WordPress support op zeer hoog niveau. Je krijgt telefonisch direct iemand te spreken die met jou meekijkt naar je WordPress probleem of – vraag. Heb je een vraag omtrent WordPress Webhosting en wat dit voor je website en performance/conversie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Dagelijkse back-ups van je website

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Heb je per ongeluk een fout gemaakt in je WordPress website? Geen paniek, wij maken back-ups tot 30 dagen terug zodat je eenvoudig weer de versie van de vorige nacht of eerder tot je beschikking hebt.

Verbeterde WordPress-tools

Ook kan je bij ons gebruik maken van de meest handige WordPress tools. Je kan gebruik maken van bijvoorbeeld versiebeheer, staging, WP-CLI en andere nuttige WordPress-tools die jouw WordPress leven een stuk makkelijker maken.

Kortom, met de beste WordPress Webhosting van WP Provider ben je veilig, snel en voorzien van alle service:

  • WP Provider zorgt voor alle technische en server gerelateerde zaken
  • Dagelijkse back-ups tot 30 dagen terug
  • Eenvoudige stap-voor-stap handleidingen en telefonisch support bij WordPress gerelateerde vragen
  • De belangrijkste plugins zijn geïnstalleerd
  • Met de WordPress Assistant kan je kiezen uit vele gratis thema’s (ontwerpsjablonen)
  • Onze 24-uurs supportlijn helpt je bij het oplossen van al je technische problemen
  • Een SSL-certificaat is inbegrepen en wordt voor je ingesteld
  • Een voldoende aantal e-mail inboxen is inbegrepen
  • Hulp bij het instellen van de mailaccounts. Een groot voordeel is dat WordPress voor jou wordt geïnstalleerd met het gewenste thema en set aan plugins, SSL wordt aangemaakt en ingesteld en je hoeft zelf nooit meer rekening te houden met het maken van back-ups en het doorvoeren van updates, daar zijn wij voor!

Hostingpartner worden

Als je kiest voor WP Provider als jouw WordPress hosting provider in Nederland profiteer je van verschillende voordelen. Je kunt ervoor kiezen of je zelf de klanten factureert of dat wij dit doen. Onze zogeheten White Label WordPress hosting is ideaal om meer autoriteit op te bouwen bij je klanten. Jij blijft het gezicht voor de klant maar wij zorgen voor de ingewikkelde technische kant van de hosting. Op deze manier profiteren wij allemaal van de samenwerking.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden rondom de beste WordPress webhosting in Nederland.

Heb je al een WordPress website?

Wij migreren gratis jouw website of webshop naar ons platform zonder downtime. Neem contact met ons op om de migratie in te plannen.

LiteSpeed

LiteSpeed is a drop-in, performancebooster in vergelijking met Nginx of Apache. Onze gebruikers ervaren een website tot wel 10x sneller dan bij andere hostingpartijen. Verwerk meer bezoekers met minder resources.

CloudLinux

Met CloudLinux wordt uw site gehost in zijn eigen geïsoleerde virtuele omgeving, zodat uw website topprestaties kan leveren. Indien benodigd kunnen wij eenvoudig uw website meer resources toekennen zonder downtime.

HTTP/2

HTTP/2 biedt snellere laadtijden dan HTTP vanwege de mogelijkheid om meerdere HTTP-requests tegelijk af te leveren. HTTP2 is gebaseerd op het SPDY-project van Google en is de eerste grote HTTP-update sinds 1999!

LSCache voor WP

Levert superieure prestaties en verlaagt de laadsnelheid van de pagina voor uw WordPress-site. Biedt minder overhead en zorgt voor efficiëntere caching in vergelijking met concurrerende oplossingen.

ESI

Wilt u een onderdeel van een pagina niet cachen? Normaal is dit een probleem maar met Edge Side Includes (ESI) Sluit u eenvoudig onderdelen van een pagina uit zodat deze niet gecached worden.

SPDY

SPDY is een door Google ontwikkeld protocol dat is ontworpen om website-inhoud zowel sneller als veiliger te leveren. Hoewel SPDY beschikbaar is met uw WP Provider account, heeft Google aangekondigd dat SPDY zal worden vervangen door HTTP / 2.

CloudFlare

Heeft u bezoekers uit het buitenland? CloudFlare is een content delivery-netwerk dat websites beschermt en versnelt. Het optimaliseert automatisch de bezorging van uw pagina, zodat uw site snel wordt geladen waar ook ter wereld.

Redis

Bij Redis wordt alles wat gecached wordt niet op disks opgeslagen maar in het geheugen. Door de cache in het geheugen op te slaan geeft dit jouw Wordpess website een enorme performancewinst. Met Redis wordt uw backend ook aanzienlijk sneller.

Voeg je header hier toe

Gratis benchmark

Vraag de benchmark aan

Optimized for WordPress

We dragen actief bij aan de WordPress-codebase, zodat u er zeker van kunt zijn dat we alle ins en outs van dit CMS van wereldklasse kennen. Onze rijke set aan functies stelt u in staat om uw website moeiteloos te beheren. We verfijnen ons platform voortdurend om 99,99% uptime te garanderen. Van onze servers tot ons supportteam en via onze voorgeïnstalleerde cache-plugins zorgen we ervoor dat alles is afgestemd op de beste WordPress-hostingervaring.

Het grootse verschil tussen eenvoudige webhosting en WordPress Webhosting is dat WordPress Webhosting specifiek is afgestemd op WordPress websites en – webshops. Dit betekent dat de servers die gebruikt worden voor WordPress Webhosting zodanig zijn afgestemd dat WordPress websites en – webshop op maximale snelheid presteren. Als je hetzelfde zou doen met een eenvoudige, goedkope webhosting, zijn er veel aanpassingen op serverniveau, plugin-installaties en andere performance tweaks nodig om in de buurt te komen van die prestaties.

Naast snelheid en prestaties, wordt Webhosting bij WP Provider ook geleverd met vooraf geconfigureerde beveiligingsmaatregelen. Je hoeft geen firewall regels in te stellen of malware tests uit te voeren zoals bij eenvoudige webhosting. Je hoeft je alleen maar bezig te houden met het creëren van inhoud van je website.

Met WordPress Webhosting bij WP Provider, krijg je toegewijde, 24/7/365 ondersteuning van onze WordPress supportdesk. Wij weten alles over jouw hostingaccount en WordPress installatie en kunnen directe oplossinge bieden voor ingewikkelde WordPress problemen en vraagstukken. Met eenvoudige webhosting krijg je misschien ook hulp, maar de support zal niet hetzelfde niveau van hands-on WordPress ervaring hebben of je dient een ticket in te sturen wat soms dagen kan duren voordat een probleem is ontdekt en verholpen. En zeg nou zelf; een probleem met je WordPress webhosting wil je toch zo snel mogelijk en adequaat opgelost hebben?

WordPress is een open source content management systeem dat iedereen in staat stelt een eigen website te ontwerpen en te maken. Het kan worden gebruikt om allerlei soorten websites te ontwikkelen: van een eenvoudige blogpagina, tot e-commerce en bedrijfs- of portfoliosites. Open-source betekent dat het CMS is opgebouwd uit elementen die worden ontwikkeld en gedeeld door degenen die het gebruiken.

Uiteraard! Als je al een WordPress website hebt kun je met ons contact opnemen voor een gratis benchmark.

24/7

Monitoring

Kennisbank

WordPress

3 artikelen

Webhosting

1 artikelen

E-Mail

7 artikelen